- Konu Sahibi lifeisgood
-
Selam arkadaşlar, buradan bütün hamiş arkadaşlara sesleniyorum. Bizlerle hamile kalma formullerinizi paylaşır mısınız? Normalden farklı olarak neler yaptınız? Şimdiden hepinize teşekkürler. Bizlere yol gösterin bakalım:dance::dance::dance:
arkadaslar ben 2006 temmuz ayında evlendim amam bebeyim olmuyo doktora da gittik sorun yok dedi ikimizdede ama ben bebeyimin olmasını cok istiyorum ama olmuyo esimin görevinden dolayı fazla beraber olamıyoruz acaba ondanmı adetim de düzenli ama olmuyo ben de hamile kalmak istiyorumarkadaslarımın hepsinin oldu onları görünce üzülüyorum cevaplarınızı bekliyorum: kib.öp
Ben hamile degilim fakat bildigim kadariyla, balik cok onemli bir besin. Erkek spermelerinin kalitesini artiriyormus. Folik asit zaten bebegin omirilik sagligi icin onemli. Sana tavsiyem su olabilir. Ben GNC den vitamin aldim. Bu vitamin bir kadinin bir gunluk tum vitamin ihtiyacini karsiliyor. Zaten icinde folik asitte tam olarak bize yetecek kadar var yani hamilelik oncesinde 400 mc. gram ya, iste tam o kadar. O yuzden eger ayrica folik asit aliyorsan bu fazla gelebilir. Istersen bir GNC ye gidip danis. Taze sebze, meyve hergun muhakkak yemeye ozen goster. Bir de unlu yagli sekerli gidalar fazla kilodan baska birsey yapmiyor. Benden bu kadar. a.s.Bir de arkadaşlar özellikle yedim diyeceğiniz birşeyler var mı?Beslenmede özellikle dikkat ettiğiniz. Folik asidi biliyorum. mesela onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?