Hamişler buyrun yoruma

pembepanter123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
21
10
3
39
Arkadaşlar yeni hamileyim adetten 3 gün gece tahlil yaptım 2020.5 gibi bi sonuç çıktı sizin sonuclarınız kaç çıktı

Benim yaşadigım ülkede. Sistem boyle degil kan almiyorlar. Eger hastaneye gidip kan vericem degerime baktiricam dersem bakmazlar. 7+1 hamileyim. 6+4 kalp atisini gorduk. Çok şükür. Insallah sizlerde duyarsnz

Malesef ben hamile değilim ki 🥲 inşallah olurum ama benim için dua ederseniz mutlu olurum 🫶🏻
Özür dilerim kusura bakmayın ben konu sahibi yanıtladı sandım 🤦🏻‍♀️ tabiki ederim etmez miyim hiç rabbim inşallah tez zamanda sizede bu güzel duyguyu tatmayi nasip etsin inşallah kucağınızı hoş bırakmasin 🌸

Arkadaşlar yeni hamileyim adetten 3 gün gece tahlil yaptım 2020.5 gibi bi sonuç çıktı sizin sonuclarınız kaç çıktı
Benim 3 gün geçe 115 ti değerniz çok yüksek gibi geldi 3 gün gecikme için çoğul gebelik olabilir hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻

Baktık tek kese gördük cnm. Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. Dileyen herkese de Rabbim evlat nasip etsin.

Aynn adet belirti leriyle birebir aynı olduğu için karıştırabilirsin en güzeli adetin geçmesini beklemek yoksa çok yorucu

Back
X