- 23 Temmuz 2023
- 21
- 10
- 3
- 39
- Konu Sahibi pembepanter123
Arkadaşlar yeni hamileyim adetten 3 gün gece tahlil yaptım 2020.5 gibi bi sonuç çıktı sizin sonuclarınız kaç çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben reglimim 5.gününde kan vermiştim sanırım 423 çıkmıştıArkadaşlar yeni hamileyim adetten 3 gün gece tahlil yaptım 2020.5 gibi bi sonuç çıktı sizin sonuclarınız kaç çıktı
Nasıl yani adetliyken hamile miydinizBen reglimim 5.gününde kan vermiştim sanırım 423 çıkmıştı![]()
Yok hayır reglimin geciktigi 5.gunumdeNasıl yani adetliyken hamile miydiniz![]()
Hıı anladımYok hayır reglimin geciktigi 5.gunumde![]()
Amin inşallahHıı anladımallah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Malesef ben hamile değilim kiAmin inşallahinşallah sizde sağ salim alırsınız kucağınıza
siz kalp atışını duydunuzmu peki
![]()
Özür dilerim kusura bakmayın ben konu sahibi yanıtladı sandımMalesef ben hamile değilim kiinşallah olurum ama benim için dua ederseniz mutlu olurum
![]()
Teşekkür ederim amin inşallah dileyen herkeseÖzür dilerim kusura bakmayın ben konu sahibi yanıtladı sandımtabiki ederim etmez miyim hiç rabbim inşallah tez zamanda sizede bu güzel duyguyu tatmayi nasip etsin inşallah kucağınızı hoş bırakmasin
![]()
Benim 3 gün geçe 115 ti değerniz çok yüksek gibi geldi 3 gün gecikme için çoğul gebelik olabilir hayırlı olsun şimdiden sağlıkla alın kucağınıza inşallahArkadaşlar yeni hamileyim adetten 3 gün gece tahlil yaptım 2020.5 gibi bi sonuç çıktı sizin sonuclarınız kaç çıktı
Şimdi kaç haftalıksınBen reglimim 5.gününde kan vermiştim sanırım 423 çıkmıştı![]()
AMİN inşBenim yaşadigım ülkede. Sistem boyle degil kan almiyorlar. Eger hastaneye gidip kan vericem degerime baktiricam dersem bakmazlar. 7+1 hamileyim. 6+4 kalp atisini gorduk. Çok şükür. Insallah sizlerde duyarsnz
6+1 oldukŞimdi kaç haftalıksın
Merhaba bacak agrisi belirti mıdır ve sağ kasigim seyriyor arada goguslerim karin