• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamisler gaz spazmi ve sancisi için ne yapabilirim??

çok teşekkür ederim canim ilaçla ilgili babada bilgi verebilirmisin? Dra sorduktan sonra belki bir faydasi olur
Tabi canım ama biraz var gitmeme 25 haziran randevüm ama öğrenir öğrenmez yazarım buarada annem kimyon iç diyo gazın geçmediyse diyo kimyon da gaz kesiyomuş bi ılık suya atıp tbi benim midem bulandığından içemiyorum hiç bişey ama öneri olarak bildiriyim istedim inşallah geçer hepsi :(

Tabi canım ama biraz var gitmeme 25 haziran randevüm ama öğrenir öğrenmez yazarım buarada annem kimyon iç diyo gazın geçmediyse diyo kimyon da gaz kesiyomuş bi ılık suya atıp tbi benim midem bulandığından içemiyorum hiç bişey ama öneri olarak bildiriyim istedim inşallah geçer hepsi :KK43:
Yorumları Şimdi gördüm ve kimyon demiş arkadaş sağolsun aynen bak demekki işe yarıyor bilen varmış :)

Ben de birkac hafta once yasamistim gaz sancisi. O zamandan beri ayağımdan coraplarimi cikarmaya korkuyorum. Ayaklariniza dikkat edin arkadaslar. Sicak su torbasi koyabilirsiniz ayaklarinizin altina beni rahatlatmisti bir de eger imkaniniz varsa duzluk bir yerde yürümek iyi gelebilir.

Back
X