Mide bulantısı yaşamıyorumda iştahım yok akşamları yiyebiliyorum genelde sabah kahvaltısı zorla :) yani bi hava almak yürüyüş yapmak belki iyi gelecek ama hiç birşeye istekli değilim maaalsef umarım geçer gerçekten çekilmez bir hal alıyor :)ilk haftalar öyle oluyor. Hele mide bulantısı varsa çekilmez bir süreç. Sonra geçiyor ama:)
Gerçi pandemiden gezmek dolaşmak yürek istiyor:))
Benim iştahım yeni yeni açılıyor gibi. Hele kendim hazırlayacak olsam hiç yiyesim gelmezdi.Mide bulantısı yaşamıyorumda iştahım yok akşamları yiyebiliyorum genelde sabah kahvaltısı zorla :) yani bi hava almak yürüyüş yapmak belki iyi gelecek ama hiç birşeye istekli değilim maaalsef umarım geçer gerçekten çekilmez bir hal alıyor :)
Kendim hazırlamaya mecalim yok zaten zorla hazırlayıp zorla yiyorum valla. İnsallah geçer :)Benim iştahım yeni yeni açılıyor gibi. Hele kendim hazırlayacak olsam hiç yiyesim gelmezdi.
Önemli olan vitaminli beslenmek zaten.
Hiçbir şey yapmama hali geçer bence:)
Daha bunlar iyi günlerin fazlasına hazır ol diyorsun yaniDaha bismillah ne depresyonu. Hamile kalmak kesinlikle eğlenceli birşey değil. Onu yeme, bunu içme, şunu yapma dönemi. Korkunç hızla artan kilo, ani duygu değişimleri, ve çok iri hissetmeyi saymıyorum bile. Pantolon giymeyi özledim yahu
Hahahaha. Kahve, şarap içmeyi seven biriyseniz insan eski alışkanlıklarını gerçekten kolay bırakamıyor. Anaç duygularda hop diye sisteminize yüklenmiyor. Hatta bir ara acaba ben kötü anne miyim, niye böyle çok sevindirik değilim, anayım da anayım modlarına girmedim diye düşünüyordum. Hamiş kelimesine tahammül dahi edemiyorum.Daha bunlar iyi günlerin fazlasına hazır ol diyorsun yani
Off dimiHahahaha. Kahve, şarap içmeyi seven biriyseniz insan eski alışkanlıklarını gerçekten kolay bırakamıyor. Anaç duygularda hop diye sisteminize yüklenmiyor. Hatta bir ara acaba ben kötü anne miyim, niye böyle çok sevindirik değilim, anayım da anayım modlarına girmedim diye düşünüyordum. Hamiş kelimesine tahammül dahi edemiyorum.
Ya evet haftada 1 ben de duydum onu. Hamilelik bana göre değil. Çoo net anladım bunu.Off dimihamiş kelimesi bana da çok saçma geliyor. Tatlı olması gerekiyor ama tatlı değil bence. 2 hamilelik geçirdim, ikisinde de hamiş misin sennn diyenlerin kafasına geçirdim.
Doktorum bana haftada bir bir kadeh şarap hakkı vermişti, ondan dolayı onda çok zorlanmadım ama:))
Ya anlıyorum seni, ama bebeğini kucağına alınca geçecek, az kalmış zatenYa evet haftada 1 ben de duydum onu. Hamilelik bana göre değil. Çoo net anladım bunu.
Aman acı gerçek işte. Herkes geçiyor bu aşamalardan. Dün bir teyze 9 tane doğurdum deyince amma da mız mızsın dedim kendi kendime.Ya anlıyorum seni, ama bebeğini kucağına alınca geçecek, az kalmış zatengerci lohusa depresyonu var bu seferde ama olsun o da bitiyor
9 tane de doğrulmaz ya o da can yani. O karnının büyümesi ilk önce"vay be" dedirtiyor ama bi süreden rahatsız ediyor. Oturup kalkamıyosun, yatamıyosun böyle karnın sürekli senden önde. Bi değişik yaniAman acı gerçek işte. Herkes geçiyor bu aşamalardan. Dün bir teyze 9 tane doğurdum deyince amma da mız mızsın dedim kendi kendime.
Benim garibime giden bu böyle karnın kocaman olmasını, gebelik sürecini çok seven kadınlar var. Bitince üzülenler var. Aman yarabbi.
Valla öyle dediğiniz gibi herşeyHahahaha. Kahve, şarap içmeyi seven biriyseniz insan eski alışkanlıklarını gerçekten kolay bırakamıyor. Anaç duygularda hop diye sisteminize yüklenmiyor. Hatta bir ara acaba ben kötü anne miyim, niye böyle çok sevindirik değilim, anayım da anayım modlarına girmedim diye düşünüyordum. Hamiş kelimesine tahammül dahi edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?