Hamisler kaç kiloyla hamile kaldiniz ?

Queenmarly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
42
19
3
30
Kizlar kaç kiloyla hamile kaldınız ? Şuan ben 72 kiloyum ve daha 4 buçuk haftalığız bebegin kilo alıp benim çok kilo almamam için ne yapabilirim tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi bu konuda kacla kalıp kacla doğum yaptınız ?

Bebeğin kilo alımı sizden biraz bagımsız nasıl derseniz ben kızıma 50kilo ile hamile kalıp 63ile dogum yaptım... Kızım 3400doğdu...
Atkadasım ın bayagı kilosu vardı gebelik öncesi de gebelik devam ederken de ve bebeği 2500 ancak doğdu...
Bebeğin kilo alımı biraz genetik...
Eğer kilo ile boy oranınız yüksek çıkıyorsa su an kilonux normal sınırlar içinde değil ise sizin kilo alımınız az olmalı... Her gebelik için geçerli değil max 12 13 kilo almalı kuralı...
Yapmanız gereken Dr ile kilo kontrolünü hatta kilonux fazla ise diyetisyenle devam etmeniz gerekiyor.
Kendim kilo almayım bebeğim alsın durumu için kendinizi zorlamayın lütfen onu ayarlamak elinizde değil siz kilonuz normal mi kaç kg almanız gerekiyor onu Dr niz ile detaylıca konusun...

Konuştum boyum 1.60 kilo almaya çok musaitsin dedi tatlıyı şekeri kesinlikle yasakladı gebelik şekeri olabilir diye diyet verdi buna uy dedi kilonu koruyalım dedi çok killo almak istemiyorum bu beni çok korkutuo

Ben düğünden sonra 9 kilo alıp hamile kalmıştım. Hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyla hamile kaldım 79 26. Haftaya kadar 13 kilo aldım gebelik şekerim çıkınca diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Son iki ayda ben aynı kilodayım bebeğim kilo alıyor hatta gelişimi iki hafta önde Önemli olan sağlıklı beslenmek birazda hareket benim son aylarda şekerim çıkınca dank etti

Çok merak ettiğim bı konum
Bende 55 im kaç kiloyla hamile kalcam acaba. 70 kiloyla doğuma gitmek istemiyorum çünkü verebilen biri değilim

57 ile kaldim 78 ile doguma girdim. Ilk 5 ay 60 a kadar ciktim sadece. Sonra gebelik sekeri varmiş birden 18 kilo aldim 4 ayda...
Saglikli beslenin , ekmek yerine tam bugday ekmegi yeyin. Tatli krizleriniz icin balli tarcinli yulaf lapasi yeyin... Yulaf cok besleyicidr. Aabah kahvaltida yumurta kuru uzum ceviz badem salatalik domates biber yemenizde cok yararli. Tuzdan uzak durun odem yapiyor.

Ilk gebeligimde 52 ile kaldm 61le 2700 gram doğurdum ikinciside 59la kaldım 67ile 2880 doğurdum smdi 58im bebeklerin kilo alimi genetik bence ben ve kardesimde zayif dogmusuz

Bendede hamilelikten once azda olsa insulin direnci cikti. Hamilelikten dolayi ilaci biraktim 79 kilo ile hamile kaldim daha bir ayda 2 kilo aldim. Ne olucak bakalim. Sekere cok dikkat ediyorum ve az yemeye ozen gosteriyorum

Konuştum boyum 1.60 kilo almaya çok musaitsin dedi tatlıyı şekeri kesinlikle yasakladı gebelik şekeri olabilir diye diyet verdi buna uy dedi kilonu koruyalım dedi çok killo almak istemiyorum bu beni çok korkutuo

Sizin gibi bende korkuyorum kilo almaktan zaten boyumuz kisa bidon gibi oluyorum 80 uzerine cikinca
Diyet listenizi paylasirsaniz cok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…