hamişler ne yesek ne yemesek ki?

truth_rl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
55
28
88
Selam kızlar...

Hamilelik boyunca yenilebilecek yada yenilemeyecek şeyler nedir. yada siz ne yediniz ne yemediniz. Eski hamişler yenilerini bilgilendirse.

Bende yeni hamişim ama annemle sürekli şunun organiğini ye. bunuda ye. şunuda ye deyip duruyo. Mesela kuruyemişi marketten hazır almak zorunda kaldım. Çünkü kajunun, fındığın, antep fıstığının organiğini bulamam ki bulsamda organik olduğunuda bilemem sonuçta. ondan bende marketten hazır aldım. bebeğe zarar verirmi ki bu??

Yardım etseniz şu yeni hamişe

canım çiğ et, işlenmemiş süt ve süt ürünleri, civa içeren büyük balıkları yeme, sağlıklı beslenmek adına tuzu azalt-abur cubur ve hamur işi ile tatlıyıda çıkar hayatından çok canın isterse tadımlık ye...
süt ürünlerini, yumurtayı, taze sebze ve meyveyi (iyi yıkanmış olacak), bakliyatı, kırmızı et, tavuk ve balığı sofrandan eksik etme....
yapabiliyorsan su iç bol bol ve yürüyüş yap ağır tempolu olmamak şartıyla...

işlenmemiş süt dediğiniz sokak sütümü? alıp kaynatsamda işlenmemişmi oluyo. ayy bilemedim ki. paranoyakmı oldum yoksa
bide şu kuruyemişi markette satılanlardanmı alayım.

yoksa çokmu ayrıntılara takılıyom ben yaa

Cook kendini bunaltma bence. Günde 2-3porsiyon meyve ye, kabuklu kuruyemiş al markette hazir soyulmuş olanlardan alma. Kuru kayisi, ceviz, findik gün içinde tuket. Sabahları yumurta ve güzel bir kahvalti şart tabi.
Yagli, tuzlu yemeklerden uzaklas. İspanak gibi demirce zengin besinlerle yoğurt tuketmeee, magnezyum demiri keser unutma :) haftada birer kerede olsa et, tavuk, balik her birinden bir gün yemeye calis. Yanlarında salata, garnitür hazirlarsan al sana sebzeli etli zengin bir menu .

evet kendimi çok bunalttım sanırım ne yesem diye. eşimide bunalttım sanırım. teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…