HAMİŞLER TETANOZ AŞISI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

dilek4203

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
193
99
13
Kafam çok karışık doktorum evde doğum yapacaksan yaptır dedi imalı imalı ama tetanozla ilgili yazılarda muhakkak yaptırmalısın diyor. Sizce ne yapmalıyım olanlar varsa yanma acıma vs şeyler oluyor mu?Düşüğe sebep oluyor diyorlar doğru mu?

Hamilelikte tetanozun hiç bir zararı yok 1 doz yaptırabilirsin istersen. Düşüğe sebep olacağını hiç sanmıyorum. Düşecekse her türlü düşer zaten aşıyla alakası yok. Ben yaptır derim aklında kalmasın.

Yaptırmalısın canım hiç bir riski yok yaptırmamak riskli düşüğe sebep olur tezi çok komik gerçekten ayrıca bebek düşecekse rahminin içine elini sokup tutsan yine düşer

Ozeldeki dr ler gerek yok diyor ama yaptirmakta fayda var.ben butun dozlari atildim hicbir sikintida yasamadim cok sukur.atilmani tavsiye ederim.

Kafam çok karışık doktorum evde doğum yapacaksan yaptır dedi imalı imalı ama tetanozla ilgili yazılarda muhakkak yaptırmalısın diyor. Sizce ne yapmalıyım olanlar varsa yanma acıma vs şeyler oluyor mu?Düşüğe sebep oluyor diyorlar doğru mu?
Ikıncı cocugu dudundudum ıcın dort dozuda yaptırdım suan ıkıncıye hanıleyım artık tekrar ası olmama gerek yok.

Ilk cocugumda yaptirmadim doktor gerek yok demisti ikincide saglik ocagi arayip cagirdi hepsini vuruldum simdi ucuncu icinde arayip cagirdilar iki dozumu oldum dogumdan sonrada olacagim bir zararini gormedim kolum bir kac gun agridi okadar oda dayanilmayacak kadar degildi

Ben ilk bebegim de yaptırdım allerji yaptı kolum aşırı şişti mide bulantısı ateş yaptı resmen ölüyordum ama benim allerjik bir bünyem var sonraki gebeligimde yaptirmadim bir sorun olmadı filmdelisi sanırım ona katılıyorum artık eskisi gibi degil

Back
X