Hamisler yardım edermisiniz belirtilerimin durumu nedirrr

Hadi inşallah sende de vardır ben yarın kadın doğuma randevu aldım sabaha bakalım tekrar sonuç vericem belki progestan verir
benim testleri atdim Hamis gibi gozukuyor.erken gebelik testini aksam digerini erkenen yapdim.Guzel haberlerini bekliyom inseallah. duam seninle canim

İyi gunler canim hafif silik cizgi var evet.10 dakika gecersiz diyolar ama ben ilk hamileyimde hep oyle oluyodu.hatda ben adet oluydum baya 2 ay adet gordum sonra cikan cizgileride ciddiye almadigim icin hamileliyimi 3 cu ayinda ogrendim.bi kac gun sonra yeniden tekrarla inseallah vardir

Ben adet oldum bu sabah maalesef hayırlısı olsun
Aaa olsun tatlım demekki zamanı değilmiş Kimyansal olmuş ama Kimyansal olması da iyi çünkü demekki hamile kalabiliyorsun diğer ay kesin olcak vücudun alıştı çünkü hamile kalmaya

Aaa olsun tatlım demekki zamanı değilmiş Kimyansal olmuş ama Kimyansal olması da iyi çünkü demekki hamile kalabiliyorsun diğer ay kesin olcak vücudun alıştı çünkü hamile kalmaya
Bakalım hayırlısı çok ağrılı geçiyor adet şuan gerçekten rabbim daha sağlıklı ve gebelikler nasip etsin

Kızlar bende göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var ama hiç akıntı yok. Adet öncesinden tek farkı kasık ağrısının az olması ve geç başlaması. Bir de bu ay vajinal fitil kullanmıştım acaba gebelik ihtimali olabilir mi

Bende böyleydim canım halsizlik var midemde yanma acımsı su geliyordu ve adetime 1 gün var bugün test yaptım negatif çıktı anlamadım

Merhaba kızlar benim de son adet 15 şubat dün akşam test yaptım ama emin olamıyorum adet belirtileri vardı ama geçti gibi kan versem mi beklesem mi

Eklentiler

• 1000057806.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 300
  • 1000057809.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 258
arkadaşlar öncelikle ben bir vajinusmus hastasıydım ilişki yaşayamıyordum sürekli deniyorduk olmuyordu bu ay reglim bittikten 2 gün sonra denedik ve başardım atlatmayı. Yaşadığım ilişki üstünden 3 gün geçti ve sol kasığımda ara ara kramplar giriyor özellikle sabah saatleri ve akşam yattığımda mide bulantım oluyor yani reglden sonra ki ilişkide hemen tutmaz biliyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı bugün test aldım yaptım negatif ve bişey dikkatimi çekti idrarımda küçük beyaz tortular vardı göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok acaba üşüttümmü diye düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle belirtiler gelen oldu mu

Bende böyleydim canım halsizlik var midemde yanma acımsı su geliyordu ve adetime 1 gün var bugün test yaptım negatif çıktı anlamadım
Valla.hic aldırış etmeyin bütün belirtileri yaşadım olmadı akışına bırakmak lazım bence belirtim olmadan gebe kaliyorsunuz

Selamlar bende ilk hamileliğim de hiçbir belirti yaşamadım aksine yoğun ve ağrılı bi adet oldum. Hamileliği de hissettim birden hamileymişim gibi hissiyat oldu kan verdim 5 haftalık hamileyim şuan kızım 8 yaşında 2. Çocuğu istiyoruz denemelere başlandı ilk kez dün Adete 8 gün kala erken gebelik testi yaptım çok çok ince çizgi belli oluyo rica etsem sizler yardımcı olabilir mi bu çizgi sadece banami gözüküyor testi erken mi yaptım bilemedim
Valla.hic aldırış etmeyin bütün belirtileri yaşadım olmadı akışına bırakmak lazım bence belirtim olmadan gebe kaliyorsunuz

Eklentiler

• IMG-20260313-WA0012.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 240
  • IMG-20260313-WA0010.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG-20260313-WA0009.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 290
`