Hadi inşallah sende de vardır ben yarın kadın doğuma randevu aldım sabaha bakalım tekrar sonuç vericem belki progestan verir
benim testleri atdim Hamis gibi gozukuyorHadi inşallah sende de vardır ben yarın kadın doğuma randevu aldım sabaha bakalım tekrar sonuç vericem belki progestan verir
Hamisim galiba canim bundan sonrasi kan testi yapmak sende bak testimeKızlar son durumlarınız nedir acaba
Benimde sabahtan beri yuregim agzimda sabah kasik agrisiyla uyanio test yaptim awox 2. Cizgi silik cikti ama ikk 5 dakika baktim yoktu sonra bir kenara attım uyandigimda baktim vardi , kaç dakika sonra cikti bilmiyorum sonra heycanlanip hastaneye gittik betam 2,78 negatif ama adetime 4 gun var yukseledebilir gec dollenmede olabilir kuruma cizgiside kafam cok karisik benim de sol tarafimda agri bazen yogun kramp seklinde sizde bakarmisiniz gorsele acabaye
İyi gunler canim hafif silik cizgi var evet.10 dakika gecersiz diyolar ama ben ilk hamileyimde hep oyle oluyodu.hatda ben adet oluydum baya 2 ay adet gordum sonra cikan cizgileride ciddiye almadigim icin hamileliyimi 3 cu ayinda ogrendim.bi kac gun sonra yeniden tekrarla inseallah vardirBenimde sabahtan beri yuregim agzimda sabah kasik agrisiyla uyanio test yaptim awox 2. Cizgi silik cikti ama ikk 5 dakika baktim yoktu sonra bir kenara attım uyandigimda baktim vardi , kaç dakika sonra cikti bilmiyorum sonra heycanlanip hastaneye gittik betam 2,78 negatif ama adetime 4 gun var yukseledebilir gec dollenmede olabilir kuruma cizgiside kafam cok karisik benim de sol tarafimda agri bazen yogun kramp seklinde sizde bakarmisiniz gorsele acaba
Evet canım hayırlı olsunHamisim galiba canim bundan sonrasi kan testi yapmak sende bak testime
Hayırlı olsun canım ben adet oldumbenim testleri atdim Hamis gibi gozukuyor.erken gebelik testini aksam digerini erkenen yapdim.Guzel haberlerini bekliyom inseallah. duam seninle canim
Hayırlı olsun canım kan testi ver mutlakaHamisim galiba canim bundan sonrasi kan testi yapmak sende bak testime
Ben adet oldum bu sabah maalesef hayırlısı olsunKızlar son durumlarınız nedir acaba
Aaa olsun tatlım demekki zamanı değilmiş Kimyansal olmuş ama Kimyansal olması da iyi çünkü demekki hamile kalabiliyorsun diğer ay kesin olcak vücudun alıştı çünkü hamile kalmayaBen adet oldum bu sabah maalesef hayırlısı olsun
Bakalım hayırlısı çok ağrılı geçiyor adet şuan gerçekten rabbim daha sağlıklı ve gebelikler nasip etsinAaa olsun tatlım demekki zamanı değilmiş Kimyansal olmuş ama Kimyansal olması da iyi çünkü demekki hamile kalabiliyorsun diğer ay kesin olcak vücudun alıştı çünkü hamile kalmaya
Tesekur ederim canim Rabbim Anne olmak isteyen her kese nasib etsin inseallahEvet canım hayırlı olsun
bu hafta icinde vericem kan testi.Allah en iyisini biliyodur canim hakinda hayrlisini dilirem.İnseallah onumuzdeki aylarla mutluluk haberlerini alirizHayırlı olsun canım kan testi ver mutlaka
Bende böyleydim canım halsizlik var midemde yanma acımsı su geliyordu ve adetime 1 gün var bugün test yaptım negatif çıktı anlamadımBenimde bu ay aynı şuan mesela adetim gecikti 1 gün 2. Ye giricem çok çok hafif arada gelen adet ağrısı gibi ağrı var başka da birşey yok midem bulanıyor yemek canım asla istemiyor ağzım kuru ve acimsi tat var basım dönüyor inşallah vardır bebiş
Kan testi yaptırdınız mıHamisim galiba canim bundan sonrasi kan testi yapmak sende bak testime
Valla.hic aldırış etmeyin bütün belirtileri yaşadım olmadı akışına bırakmak lazım bence belirtim olmadan gebe kaliyorsunuzBende böyleydim canım halsizlik var midemde yanma acımsı su geliyordu ve adetime 1 gün var bugün test yaptım negatif çıktı anlamadım
Valla.hic aldırış etmeyin bütün belirtileri yaşadım olmadı akışına bırakmak lazım bence belirtim olmadan gebe kaliyorsunuz