hamişler

canım önce maşallah diyelim kendi kendinede de önce sağlık dileyelim. iştahın çokmu açık canım yada kalorili şeyleri çokmu tüketiyosun acaba hamurişi ekmek falan yememeye çalış istersen canım tabi bazen elde olmuyo iştahı dizginlemek hamilelik bu elbette kilo alıncak canım napalım bebiş ve sen sağlıklı olda. bende 20 haftada 4.5 kilo aldım o kadar çok geliyoki bana akannehir

kızlar 21 haftalık ahmileyim ve tam 12 kilo almışım ne olacak bunun sonu neyapmalıyım kilo almamak için

canım ben de ilk bebişime hamileyken doğuma 26 kilo alarak girmiştim:1no2:asla veremeyeceğimi zannediyodum ama 4,5 aylıktı bebeğim ve ablamın beni hamileyken gören komşuları beni tanıyamamışlardı.o derece zayıflamıştım eski kilomdan 3 kilo fazlam kalmıştı.:dance:yani o kadar dert etme bünyeye göre değişiyor bence :1rolleyes:

:) baya almıssın masallah bende aalmaya calısıyorum ama alamıyorum 18 haftalık hamıleyım ve zar zor ıkı kılo alıp 60 oldum cok sukur bence dert etme bebegınde saglıklı olur sonradan kılolarını dusunursun

aynen bende nedense çok kilo aldım yani çokta dikkat ediyorum ama anlamadım amaçok su içiyorum 2 günde bir damacana su bitiyor...

ben kendime çok diyodum bendende çok alan varmış :Dsevindim valla bende tam 7 kilo aldım psikolojim bozuldu 22. haftamdayım ama burda bi yerde okudum vitamini akşam yatarken içiyorum çok iyi geldi
iştahım azaldı o elevit çok aldırdı beni iştahımı çok açtı ondanda olabilir

ben kendime çok diyodum bendende çok alan varmış :Dsevindim valla bende tam 7 kilo aldım psikolojim bozuldu 22. haftamdayım ama burda bi yerde okudum vitamini akşam yatarken içiyorum çok iyi geldi
iştahım azaldı o elevit çok aldırdı beni iştahımı çok açtı ondanda olabilir

bende elevit kullanırken hızlı alıyodm.doktor bıraktırdı bana gerek yok dedi.doğal yollarla alıyrm vitamini.kilo alımım normal artık.

Canım hiç dert etme. Ben de çok kilo almıştım ama doğumdan sonraki 40 günde sadece 5 kilo fazlam kaldı. biraz dikkat edersen yavaşlatırsın kilo alımını...

Back
X