Hamişlerr

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
bebeğinizin hareketini ne zaman hissetmeye başladınız? Ve bu harekeetler ne zaman dışardan hissediliyor?

Kızımda 16. Haftada net şekilde hissettim. Çok hareketliydi doğana kadar dk durmadı. Şimdide öyle

Ben 16. Haftanın içinde net hissetmeye başladım, daha öncesinde de hissediyodum ama çok nadir ve çok hafifti. Şuanda 18. Haftadayiz maşallah elimi karnıma koyduğumda hissediyorum vuruşlarını elim kıpraşıyor :) benim minik kuzum.. Maşallah subhanallah

Yani elinde hissediyorsun değil mi? Ben hissediyorum fakat eşim de hissetsin istiyorum. Ne zaman hissedebilir diye meraktan çatlıyorum :)

Yani elinde hissediyorsun değil mi? Ben hissediyorum fakat eşim de hissetsin istiyorum. Ne zaman hissedebilir diye meraktan çatlıyorum :)
Bugün sürekli elim karnımdaydı :) ben koyunca hissediyorum. Ama eşimi çağırdım hemen elini koydu yok durdu naz yapıyo babasına :) eşimde istiyo hissetmeyi ama o koyunca ben çok heyecanlanıyorum ondan hissedip duruyo herhalde. Kız işte babaya naz fazla :)

Ben eşime koydurttum göbeğime elini bana gazın mı var dedi ahahhaah. Hissetmiyo ya hissetsin o da inşallah hissetmeye başlar bu hafta.

Ilk kizimda hatirlamiyorum hareketleri gec baslamisti ama tam baslamisti bu bebek daha 7 haftalik sadece arada titreşim veriyor :)

Ben eşime koydurttum göbeğime elini bana gazın mı var dedi ahahhaah. Hissetmiyo ya hissetsin o da inşallah hissetmeye başlar bu hafta.
Ama sanki gaz hareket ediyomş gbi oluyo elini koyunca doğru demiş eşin :) çok hafif bi kabartı oluyor daha kuvvetli olmadıkları için anca bu kadar napalım :) benm denk gelmedi bakalm dha ilerde bol bol hissetçekler de biz aceleciyiz :) o psikolojiye onlarda girsin istiyorz birazda bak büyümüş orda bana ait bişey var desnler. Şmdi bizm kadar hissetmiyolar hiç bişeyi :) daha dank etmedi onlara :))

Kızlar siz nöyle konuşunca ben heycanlanıyorum amaaa ben daha kalp atışı ve keseyi bile görmedim inşallah cuma günü görücez
İnşallah canm senin zamanlarında ben hiç bunları düşünmüyordum sürekli aklımda sağlıklı mı görcek miyim keseyi kalp atışı olacakmı vardı :) ilk gebeliğimde düşük yaşadığım iççn ilk zamanlar çok tedirgindim şimdi hareket ettiğinden daha rahatım :)

Ayy duygularıma tercüman oldun :)

Ayy duygularıma tercüman oldun :)
Ayy sana yazayım dedim hemen :) maşallah subhanallah dün gece kızım babasına tepki verdi ilk defa :) Hemde elini koyar koymaz hissetti sanki pıt diye vurdu eline :) hissetti :) ama çok küçük çok hafif daha dedi :) olacak o kadar büyüsünde gör sen dedim :)
Püf noktası, sıcak çikolata içtim içmeden önce o kadar konuştum hadi kzıım hareket et falan diye etmedi çikolata içinde yerinde durmadı :)

Hahahah hemen bu akşam sıcak çikolaata içicem.

Hahahah hemen bu akşam sıcak çikolaata içicem.
İç ve uzan biraz bak gör sonra hahah :) ay çok tatlı yaa :) sonrada midem bulandı uyuyana kadar :) ben tatlı yiyince midem bulanıyor :) benm kız çikolatayı sevcek mi sevmicek mi Anlamadm. :)

Benim daha 8 haftalık inşallah o günleri de ben de gorurum . <3 a

İlk olarak 17. haftada çok hafif hissetmeye başladım o da kendimi dinlediğim için hissediyordum . Şimdi 22. haftaya girdim çok net hissediyorum :) çok güzel bi his en sevdigm şey bu oldu hamilelikte . dışarıdan da bazen hissediliyor herzaman değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…