- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Yani elinde hissediyorsun değil mi? Ben hissediyorum fakat eşim de hissetsin istiyorum. Ne zaman hissedebilir diye meraktan çatlıyorum :)Ben 16. Haftanın içinde net hissetmeye başladım, daha öncesinde de hissediyodum ama çok nadir ve çok hafifti. Şuanda 18. Haftadayiz maşallah elimi karnıma koyduğumda hissediyorum vuruşlarını elim kıpraşıyor :) benim minik kuzum.. Maşallah subhanallah
Bugün sürekli elim karnımdaydı :) ben koyunca hissediyorum. Ama eşimi çağırdım hemen elini koydu yok durdu naz yapıyo babasına :) eşimde istiyo hissetmeyi ama o koyunca ben çok heyecanlanıyorum ondan hissedip duruyo herhalde. Kız işte babaya naz fazla :)Yani elinde hissediyorsun değil mi? Ben hissediyorum fakat eşim de hissetsin istiyorum. Ne zaman hissedebilir diye meraktan çatlıyorum :)
Ben eşime koydurttum göbeğime elini bana gazın mı var dedi ahahhaah. Hissetmiyo ya hissetsin o daBugün sürekli elim karnımdaydı :) ben koyunca hissediyorum. Ama eşimi çağırdım hemen elini koydu yok durdu naz yapıyo babasına :) eşimde istiyo hissetmeyi ama o koyunca ben çok heyecanlanıyorum ondan hissedip duruyo herhalde. Kız işte babaya naz fazla :)
Ama sanki gaz hareket ediyomş gbi oluyo elini koyunca doğru demiş eşin :) çok hafif bi kabartı oluyor daha kuvvetli olmadıkları için anca bu kadar napalım :) benm denk gelmedi bakalm dha ilerde bol bol hissetçekler de biz aceleciyiz :) o psikolojiye onlarda girsin istiyorz birazda bak büyümüş orda bana ait bişey var desnler. Şmdi bizm kadar hissetmiyolar hiç bişeyi :) daha dank etmedi onlara :))Ben eşime koydurttum göbeğime elini bana gazın mı var dedi ahahhaah. Hissetmiyo ya hissetsin o dainşallah hissetmeye başlar bu hafta.
İnşallah canm senin zamanlarında ben hiç bunları düşünmüyordum sürekli aklımda sağlıklı mı görcek miyim keseyi kalp atışı olacakmı vardı :) ilk gebeliğimde düşük yaşadığım iççn ilk zamanlar çok tedirgindim şimdi hareket ettiğinden daha rahatım :)Kızlar siz nöyle konuşunca ben heycanlanıyorum amaaa ben daha kalp atışı ve keseyi bile görmedim inşallah cuma günü görücez
Ayy duygularıma tercüman oldun :)Ama sanki gaz hareket ediyomş gbi oluyo elini koyunca doğru demiş eşin :) çok hafif bi kabartı oluyor daha kuvvetli olmadıkları için anca bu kadar napalım :) benm denk gelmedi bakalm dha ilerde bol bol hissetçekler de biz aceleciyiz :) o psikolojiye onlarda girsin istiyorz birazda bak büyümüş orda bana ait bişey var desnler. Şmdi bizm kadar hissetmiyolar hiç bişeyi :) daha dank etmedi onlara :))
Ayy sana yazayım dedim hemen :) maşallah subhanallah dün gece kızım babasına tepki verdi ilk defa :) Hemde elini koyar koymaz hissetti sanki pıt diye vurdu eline :) hissetti :) ama çok küçük çok hafif daha dedi :) olacak o kadar büyüsünde gör sen dedim :)Ayy duygularıma tercüman oldun :)
Hahahah hemen bu akşam sıcak çikolaata içicem.Ayy sana yazayım dedim hemen :) maşallah subhanallah dün gece kızım babasına tepki verdi ilk defa :) Hemde elini koyar koymaz hissetti sanki pıt diye vurdu eline :) hissetti :) ama çok küçük çok hafif daha dedi :) olacak o kadar büyüsünde gör sen dedim :)
Püf noktası, sıcak çikolata içtim içmeden önce o kadar konuştum hadi kzıım hareket et falan diye etmedi çikolata içinde yerinde durmadı :)
Ben 23. Haftada hissetmeye başladım. Herkes daha önce hissetmiş ama benimki baya bekledi . Oldukça sabırsız bir bekleyişti.bebeğinizin hareketini ne zaman hissetmeye başladınız? Ve bu harekeetler ne zaman dışardan hissediliyor?
İyi dayanmışsın vallahi canım :) ben çatlardım herhaldeBen 23. Haftada hissetmeye başladım. Herkes daha önce hissetmiş ama benimki baya bekledi . Oldukça sabırsız bir bekleyişti.
İç ve uzan biraz bak gör sonra hahah :) ay çok tatlı yaa :) sonrada midem bulandı uyuyana kadar :) ben tatlı yiyince midem bulanıyor :) benm kız çikolatayı sevcek mi sevmicek mi Anlamadm. :)Hahahah hemen bu akşam sıcak çikolaata içicem.
Canim ben 16 da hissetmwye basladim ama minik minik, 19da esim elini koyunca hissetti :)bebeğinizin hareketini ne zaman hissetmeye başladınız? Ve bu harekeetler ne zaman dışardan hissediliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?