Hamişlerrr Lütfen Yardımm !!

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
Meraba Arkadaşlar.. Özellikle hamiş hanımlara sormak istiyorum. Kasıklarınızda rahime doğru vuran arada kramp tarzıbelirtileriniz var mıydı ? Bn ilk defa böyle hissediyorum . Arada sag ve sol kasıgımda batma ve agrı oluyor. Ve bazen rahime vuruyor

Normal kasık agrisindan farklıydı sanki yumurtaliklarim ağrıyor gibiydi adet oldum sanıp sürekli lavobaya gidiyordum en büyük belirtin buydu yumurtalık ağrıları ve bi kaç kez mide bulantısı

Normal kasık agrisindan farklıydı sanki yumurtaliklarim ağrıyor gibiydi adet oldum sanıp sürekli lavobaya gidiyordum en büyük belirtin buydu yumurtalık ağrıları ve bi kaç kez mide bulantısı
Aynı suan oyleyım bakalım çok karışık kafam ya

Evet 2,5 senelik ozlemden sonra ilk bebeğine hamileyim şükür :) adet gecikmesi yaşadın mi canım

Evet 2,5 senelik ozlemden sonra ilk bebeğine hamileyim şükür :) adet gecikmesi yaşadın mi canım
Evet adetim 14 gun gecikti bugunle beraber. 1 hafta önce kan testi yaptm çıkmadı. Adet döngüm 40 gun. Ve sanırım önceki adetimden snra gec yumurtladm diye düşünüyorm. Dr gittiğimde muaynede oldm. Dr rahim kalınlaşmadı var dedi gebelikte olabilir adet önceside olabilir dedi. Bir hafta gecti hala tık yok. Adet öncesi kalınlasması olsaydı şimdiye kadar adet olmaz mıydım ?Bana bol bol dua eder msin hamilelerin duası makbuldur derler :)

Ederim etmem mi :) canım testi tekrarlasan benimde geç döllenme çünkü hala da öyle 1 hafta geriden geliyoruz

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin İnsAllah :) Beni de haberdar et lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…