hamişliği bekleyen arkadaslar

selam kızlarrrrrrr kimse yokmuuu???

sizi gidi siziii taili bebiş çalışmalarıylamı değerlendiriosunuz bakiimm...:)

benim kociş yok maalesef işte o yüzden çalışmada yok

neyse herkese bol bebiş haberli yıllarr dilerimmmm.......

slm arkadaşlar
benim regl tarihim 24 aralıktı.budün regl oldum.9 gün geçmişti.bu kez çok umutluydum...neyse hayırlısı böyle imiş....

Kızlaaar,
yeni yılda hepimize,poğaça gibi ayaklı,elma elma yanaklı,ipek gibi saçlı,kıkır kıkır gülücüklü,küçücük popolu,fındık burunlu,
kiraz dudaklı,boncuk gözlü,cilveli mi cilveli kızlar,yaramaz mı yaramaz oğlanlar,tombiş tombiş bebekler, verir yüce Rabbim inşallah...
2008'de bizim de evlerimiz şenlenir aşkımız taçlanır,bebek taşımaktan kollarımız yorulur,uykularımız bölünür inşallah,
Hepimize Mutlu Seneler Diliyorum...

Kızlaaar,
yeni yılda hepimize,poğaça gibi ayaklı,elma elma yanaklı,ipek gibi saçlı,
kıkır kıkır gülücüklü,küçücük popolu,fındık burunlu,kiraz dudaklı,boncuk gözlü,
cilveli mi cilveli kızlar,yaramaz mı yaramaz oğlanlar,tombiş tombiş bebekler,
verir yüce Rabbim inşallah...2008'de bizim de evlerimiz şenlenir aşkımız taçlanır,
bebek taşımaktan kollarımız yorulur,uykularımız bölünür inşallah,
Hepimize Mutlu Seneler Diliyorum...:dance::hooray:a.s.:içelim:a.s.

ben 5 aylik evliyim canim.ve 7 jaftalik hamileyim ilk bebegim.ama bu aralar sikintim var su zamana kadar biseyim yoktu ama son 2 gundur kanla karisik akinti var ama cok az sanci da yok korkuyorum acikcasi yarin dr a gidecegim bebegimi kaybetmek istemiyorum ....

bebekim kız yoksam hamiş misin?????
canım beniiim tebrik ederim,darısı başımıza....

bebekim............ 21 aralık
nimessay.......... 28 aralık
zeliş................. 30 aralık
yarenkızım......... 3 ocak
armus............... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
bires................ 5 ocak
kardelen........... 7 ocak
şimal................ 10 ocak
seyra............... 11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
bemt................ 13 ocak
bannu.............. 15 ocak
msms.............. 19 ocak
sema01............ 21 ocak
ed@hmet...........22 ocak
ilknuray............ 25 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak

aralık hamişleri
--------------
Kançiçeğim
selenay 34
aynursener
karahan

evet momy galiba öyleyim.doktora yarın gidecem.2 test yaptım ikiside pozitif çıktı.yeni yıla öyle girdim walla.... yaşasın.darısı başınıza inşallahhhh.

nimessay.......... 28 aralık
zeliş................. 30 aralık
yarenkızım......... 3 ocak
armus............... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
bires................ 5 ocak
kardelen........... 7 ocak
şimal................ 10 ocak
seyra............... 11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
bemt................ 13 ocak
bannu.............. 15 ocak
msms.............. 19 ocak
sema01............ 21 ocak
ed@hmet...........22 ocak
ilknuray............ 25 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak

aralık hamişleri
--------------
Kançiçeğim
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim

bebekim hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı kucagına almayı nasip etsin.. 2008 in en büyük hediyesi bebişin oldu darısı isteyen herkesin başına..

teşekkür ederim sedacım.Allah tüm isteyen hepinize verir inşallah.bu liste banada uğurlu geldi.galiba bu sitenin ilk 2008 hamiş haberi bendenmi acaba?
çok garip bir duygu henüz hiç birşey hissetmedim daha... kızlar ben şimdi hamilemiyim yaw inanamıyorum sanki...

bende kaç aydır daha doğrusu 1 senedir istiyoruz ama olmuyor ekimde aşılama yaptırdım yine olmadı eşimin sperm sayısı düşük biraz başka bi sorunumuz yok aslında anlamadığım bişey var neden sayı bu kadar önemliki yani önemli olan sadece 1 tanesi.. off bilmiyorum hayırlısı olsun..

inşallah en yakın zamanda Allah ım sanada ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın..inşallah olur .sabret biraz daha sedacım sabrın sonu selamet olur inşallah..(belki hamilelerin duası kabul olur)

amin inşallah Allah ne zaman isterse o zaman verir kısmet bizim yapabiliceğimiz bişey yok artık eşime ilaç verdi dr onu kullanıyor ekimde aşılama yaptırdık olmadı elimizden gelen herşeyi yaptık. Bekliyoruz elbet birgün olur heralde ümidimi kaybettim hiç ümidim kalmadı hayal gibi geliyor ne yapalım 1-2 sene sonra mikroenjeksiyon filan deneriz yapılıcak bişey yok..

olur inşallah neden olmasın.hiç canlı spermi olmayanıda tanıyorum ben.onların durumu daha kötü.sizin olma ihtimaliniz var çok şükür.bu liste hepinize uğurlu gelir inşallah..beni uyku bastı... iyi geceler canım dualarım sizinle..

beebekim canım yaaaaaaaaaaaa....oldu demek sonunda...inan çok sevindim...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....bizlere dua etmeyi unutma...barısı bizlerin başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…