hamişliği bekleyen arkadaslar

nimessay.......... 28 aralık
yarenkızım......... 3 ocak
armus............... 3 ocak
silgi .................4 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
bires................ 5 ocak
esinesinti...........5 ocak
yeşil gözlüm.......5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
bemt................ 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
msms.............. 19 ocak
sema01............ 21 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82.............. 22 ocak
ilknuray............ 25 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
bedef................28 ocak

aralık hamişleri
--------------
Kançiçeğim
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim

nimessay listeye bakarken senin tarihini gördüm epeyi geçti zamanın bi haber yokmu canım test yapmadınmı haberlerını beklıyoruz unutma...

arkadaşlar 2 gündür bulantım var ve çıkarıyorum kahvaltıdan sonra
5 ocakta olmam lazım inşallah olmam dün adet sancısı gibi çektim baya ama bugün sadece kasıklarım ağrıyo
akıntım falanda yok halsizlik var test yapsam çıkmaz diye yapamıyorum erken diye
en iyisi beklemek mi dersiniz?of ya ne kadar zormuş beklemek allahım hayırlı haberler inşallah hepimize

zeliş yok canım bir belirti.tahlil yapmamaya kararlıyım bıktım artık.ne adete ne de gebeliğe bir belirti var.bakalım hayırlısı...klomen kullanıyodum ikinci ayım bu ay.ama ümidim yok.zaten günüm geçer benim genelde.

nimessay.......... 28 aralık
zeliş................. 30 aralık
yarenkızım......... 3 ocak
armus............... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
bires................ 5 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
bemt................ 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
msms.............. 19 ocak
sema01............ 21 ocak
ed@hmet...........22 ocak
ilknuray............ 25 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
bedef................28 ocak

aralık hamişleri
--------------
Kançiçeğim
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim

nimessay inşallah hamişsindir canım ümidini kesme derim bence hem herkesin belirtiside olmaz canım inşallah hamilesindir

nimessay üzülme canım,ben de 2 ay klomen kullandım ama,
kist oluştu onun üzerine bıraktım kullanmayı,hem klomen 3 ay kullandıktan sonra ancak işe yarıyormuş diye duydum
örneği de var,benim bir arkadaşım mesela 3. ayında hamile kaldı klomenle...
Öbür ay denersin inşallah,bebişin de gelir ...

kızlar klomen yan etkisi ya kist yapıyor ya da adet olamıyorsunuz yumurtanız çok büyüdüğü için çatlaması uzun sürdüğü için bende aşılama oldum ekim ayında o zaman klomen kullandım ve adet olamadım hamilede değildim. dr gittim iyiki geldin yoksa kiste dönüşürdü dedi ilaç verdi adet oldum o yüzden negatif bile olsa hemen dr gidin adet olamadığınız için kiste dönüşmesin boşuna zaman kaybı oluyor doğum kontrol hapı veriliyor onunla kist geçiyor bu da bebiş yolunda zaman kaybı o yüzden beklemeyinn ne olursa olsun dr a gidin...

beebekim canım yaaaaaaaaaaaa....oldu demek sonunda...inan çok sevindim...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....bizlere dua etmeyi unutma...barısı bizlerin başına inşallah....
evet canım sonunda oldu walla bende şaşırdım hiç bu ay ihtimal vermiyordum.kaç gündür göremedim seni walla bu sevinci seninlede paylaşmayı istiyordum ama olsun. çok farklı şu an pek bişey hissedemedim ama bugun gordum doktora gittim.daha 5 haftalıkmış.ellerinden öper darısı iiinşallah başına herkesin başına inşallah kızlar.görüşürüz

Kizlar Bugün Hala Oldum.benden 1 Yil Sonra Evlenen Kardeşimin çocuğu Oldu.daha Göremedim.erkek.karne Tatilinde Görebilicem.
çevremde Herkes çocuklandi.artik Bazilari Ikinciyi Yapiyo.biz Böyle Bakiyoruz Uzaktan Işte.içim Buruk Bir Sevinçle Dolu Kizlar...bende Anniş Olmak Istiyorum..............................

bebekim çok mutlu oldum.ne mutlu sana canım.darısı bize.inş yakında bizlerde hayırlı haberler veririz.kaç aydır bekliyordun canım bu bebişi.bizim 16.ayımız ama daha yok bebiş

sağol canım darısı başına inşallah.inanın dualarım sizinle.inşallah hemen kabul olur.bana sizler uğurlu geldiniz.umutla bekliyorum hayırlı haberlerinizi.ben 5 aydır bekliyordum allaha şükür 5 haftalık oldu şimdi:) dua et inşalllah olacaktır canım öptüm sizi.

nimessay canım üzülme inşallah önümüzdeki ay olur canım belkide o geleceği zamanı biliyodur he hadi canım sıkma canını...

zeliş , arzuhalim teşekkür ederim canlarım Allah ım inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder inşallah.arzuhalim seni de tebrik ederiz hala oluyosun madem güzel bir duygu olsa gerek tatmadım ama ..seda,mommy nasılsınız kızlar?

iyiyim bebekim sen nasılsın canım bol bol meyve ye grip olma dikkat et kendine yürüyüşlerine filan dikkat et raflara uzanma ayagını uzat otur kendini yorma canımm

teşekkür ederim sedacım walla az önce 1 tabak meyve yedim:) henüz bişey hissedemedim ama normal hayatıma devam ediyorum işte.dikkat ediyorum ama. sağol canım beni düşündüğün için.darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…