hamişliği bekleyen arkadaslar

7 haftalikti kanama onceleri az az geliyodu sonra cogaldi sancilar da siklasti..dr muayaene etti kabi atmiy dedi rahime tutunamamis,yerlesmemis dedi kurtaj yapti sonunda da ....simdi evde yatiyorum....Allah herkese hayirlisini versin ve sitedeki tum arkadaslara rahat bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin bana kismet degilmis anne olmak...ilk gittigim gun kalbini dinledi duyulmuyo cok kucuk oldugundan olabilir dedi 3 gun sonra tekrar bakti kalbi atmiyo bebek ölü dedi...sonra da kurtaji yapti iste...

laluz kız gitsene dr beklenirmi hem bebeğin kesesini hemde kalp atışını duyarsın gittiğin hasteneye sor ultrasonda kalp sesinini duyabiliyormuyuz diye bazı ultrasonlarda kalp atışının görüntüsü var sesi yok. kalp atışının sesini duymak inanılmaz bişeymiş herkes öyle diyor o yüzden sende öyle yap..

valla bizim burda eindeki aleti vajinaya sokup kalp atisini duyabiliyor orda nasil bilmem ama kizlar benden soylemesi hamileligi hafife almayin sakin

canım gidicem sabırsızlıkla o günü bekliyorum ama saglık karnesi cıkmadan gidemem oda önümüzdeki hafta cıkıcak onu bekliyorum ama bekledikcede korkuyom yaaaa

valla bizim burda eindeki aleti vajinaya sokup kalp atisini duyabiliyor orda nasil bilmem ama kizlar benden soylemesi hamileligi hafife almayin sakin

vajinaya sokulması yani muayne için zararlı diyolar ultrasonla karından bakıcakmışın vajinaya girince tehlike yaratıyomuş dogrumu arkadasıma öle yapıldı 6 aylık düşük tehlikesi var

ilk 3 ay vajinal ultrasonla bakılıyor ama kalp atışını dinlemek için kasıktan ultrasonla bakılıyor ama vajinadan baktırmak istemezsen söylüyorsun kasıktan bakıyor..
Kançiçeğim hayırlısı olsun canım üzülme desemde faydası olmaz ama en azından hamile olabiliyorsun bak ben hamile kalamıyorum. Eşimin sperm sayısı az aşılama yaptık olmadı. Yani bazen yapılıcak bişeyde olmuyor. Mikroenjeksiyondan başka şansımız yok gibi ama olucağı kesin diye bişey yok bilmiyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin.. Herşeyi veren ve alan o dur.. Herşeyin en iyisini o bilir..

6 aylık kesinlikle bakılmaz vajinal ultrasonla sakın öle bişey yaptırmasın hem ilişki yasak hemde vajinal ultrason düşük tehlikesi olanlarda..
laluz canım bizde bugün sağlık karnesi için ssk ya gittik eşimle yeni yasaya göre sağlık karnesi verilmiyor eşinin iş yeri hangi ssk ya bağlıysa o ssk müdürlüğüne gidiyorsun eşinin ve senin nufus cüzdan fotokopin, eşin iş yerinden vizite kagıdı alıyor kaç aydır veya yıldır sigortalı olduğuna dair. vizite kagıdı ve nufus cüzdanınızla gidiyorsunuz bağlı olduğu ssk müdürlüğüne ordan sizi kayıt ediyorlar karne verilmiyor. ilacıda dr reçeteye yazıyor ssk lı olduğunu söyleyip yazıdırıyorsun dr a giderkende sadece nufus cüzdanını götürüp gdiyorsun o kadar.. bizde bu işleri bugün yaptık..

evet eşim demişti öle bişey tc. kimlik nonla alıyomuşun ilaçları die bi şey daha sen ilişki yasakmı dedin canım tam anlamadımda

hayir canim vajinal ultrason dusuk yapsa dr bunu bilmez mi yapar mi yani ölye bir tehlike olsa ya bunlar bos laf ya ....akliniz aliyo mu ölye bir tehlike olsa dr bunu yapar mi ki bunlara inanmayin kizlar yalan...zaten ilk 3 ayda vajinal ultrason yapiyo sonra karindan.hem vajinadan yapinca aleti rahmin dibine kadar sokmuyor ki azicik giriyo sen hisstmiyorsun bile agrimiyor da ...doktor ne diyorsa ona inanin kizlar gerisi yalan....benim bebegim dr umun vajinal ultrason yaptigindan mi öldü o zaman sacmalik ya öyle sey olur mu....

benim arkadasım dr. gitmiş 6 aylık suanda ve doktor vajinadan bakmış düşük tehlikesi geciriyor ve baska bi dok.gidiyo o doktorda diyoki vajinal ultrasondan böle olmuş nasıl yaptılar bunu falan valla bilmem ben arkadasın yalancısıyım

normal gebelikte ilk 3 ay vajinal ultrasonla bakılıyor tercihe göre kasıktanda bakılıyor ama düşük tehlikesi olanlarda vajinal ultrason ve ilişki yasak..

hmmm düşük tehlikesinde yani yaa canım ben doktora gitme günümü sabırsızlıkla bekliyorum kendimi görmediğim için bebeği hamile gibi hissedemiyorum sanki bi sorun olcak gibi geliyo eğer bi sorun olsa belirti gösterirdi dimii korkuyorum

evet canım bi sorun olsa belirti olurdu korkma sadece raflara fazla uzanma yorulma fazla agır kaldırma çok sıcak suyla banyo yapma dinlen ayagını uzat hep kendini yormamaya bak.. ama bir an önce dr a git benim görümcemde 13 haftalık hamile ilaç verdi vitamin filan bebek gelişimi için o yüzden bu dönemler önemli bebek gelişimi açısından sende bir an önce dr a git folic plus vermiş demir ilacı filan vermiş hemen dr a git bencee bekleme

folıc plusu kullanıyorum canımmm ama gereken vitaminler var diye biliyorum kendimi yormamaya calısıyorum suana kadar hiç bi sorun yaşamadım arada mide bulantım ve karın agrım oluyo onlarda normal zaten öle biliyorum kalp atışını duymadan doktor saglıklı demeden rahatlıyamıycam allahın izniyle gideriz herhalde önümüzdeki hafta

Kanciceğim çok geçmiş olsun, üzülme herşeyin hayırlısı olsun, ben de yaşadım senin gibi mayıs ayında, inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bizde bebişlerimize

beni listeden silebilirsiniz kizlar artik hamile degilim,bebegim ölüymus kürtaj oldum...

kançiçeğim çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım sakın üzme kendini hayırlısı böleymiş inş. en kısa zamanda birdaha hamiş kalırsın allah tüm isteyenlere nasip etsin inş.

kançiçeğim çok geçmiş olsun.rabbim hayırlısını versin.dr konusunda sana katılıyorum araştırmak güvenebileceğin bir dr bulmak ve sonra da söylenenlere kulakları tıkamak lazım.tekrar geçmiş olsun.

kizlar hayirlisini isteyin öyle bir sikintiniz olunca da hemen dr gidin hic beklemeyin bence bu isler ihmale gelmez ne de olsa bir can tasiyorsunuz...Allah hamile olan butun arkadaslara saglikli bir gebelik gecirmek nasip etsin ve bir nefeste de kurtarsin ins....

nimessay.......... 28 aralık
zeliş................. 30 aralık
yarenkızım......... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
bires................ 5 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
bemt................ 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
msms.............. 19 ocak
sema01............ 21 ocak
ed@hmet...........22 ocak
ilknuray............ 25 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
bedef................28 ocak
armus............... 2 şubat

aralık hamişleri
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…