- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
Seda♥Recep;1804327 .!.:laluz kız gitsene dr beklenirmi hem bebeğin kesesini hemde kalp atışını duyarsın gittiğin hasteneye sor ultrasonda kalp sesinini duyabiliyormuyuz diye bazı ultrasonlarda kalp atışının görüntüsü var sesi yok. kalp atışının sesini duymak inanılmaz bişeymiş herkes öyle diyor o yüzden sende öyle yap..
valla bizim burda eindeki aleti vajinaya sokup kalp atisini duyabiliyor orda nasil bilmem ama kizlar benden soylemesi hamileligi hafife almayin sakin
Seda♥Recep;1804413 .!.:6 aylık kesinlikle bakılmaz vajinal ultrasonla sakın öle bişey yaptırmasın hem ilişki yasak hemde vajinal ultrason düşük tehlikesi olanlarda..
laluz canım bizde bugün sağlık karnesi için ssk ya gittik eşimle yeni yasaya göre sağlık karnesi verilmiyor eşinin iş yeri hangi ssk ya bağlıysa o ssk müdürlüğüne gidiyorsun eşinin ve senin nufus cüzdan fotokopin, eşin iş yerinden vizite kagıdı alıyor kaç aydır veya yıldır sigortalı olduğuna dair. vizite kagıdı ve nufus cüzdanınızla gidiyorsunuz bağlı olduğu ssk müdürlüğüne ordan sizi kayıt ediyorlar karne verilmiyor. ilacıda dr reçeteye yazıyor ssk lı olduğunu söyleyip yazıdırıyorsun dr a giderkende sadece nufus cüzdanını götürüp gdiyorsun o kadar.. bizde bu işleri bugün yaptık..
Seda♥Recep;1804683 .!.:evet canım bi sorun olsa belirti olurdu korkma sadece raflara fazla uzanma yorulma fazla agır kaldırma çok sıcak suyla banyo yapma dinlen ayagını uzat hep kendini yormamaya bak.. ama bir an önce dr a git benim görümcemde 13 haftalık hamile ilaç verdi vitamin filan bebek gelişimi için o yüzden bu dönemler önemli bebek gelişimi açısından sende bir an önce dr a git folic plus vermiş demir ilacı filan vermiş hemen dr a git bencee bekleme
beni listeden silebilirsiniz kizlar artik hamile degilim,bebegim ölüymus kürtaj oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?