hamişliği bekleyen arkadaslar

Sen kucaklarımızı bebekle
kulaklarımızı bebek sesleriyle,
Doldur güzel rabbim.
kalplerimizdeki özlemin yerine annelik şevkati ver ya rabbim.

Dualarımızı duy Allahım...

seyra ,mommy iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar darısı sizlerin başına inşallah dualarım sizlerle...

merhaba kıslar ben 3 aylık hamileim yani beklemiyorduk düşünmüyorduk kazayla oldu bu saatten sonra allah hayırlısını versin diyoruz ama ben normal yapmak istiyorum ama çok korkuyorum daha doğru düzgün doktorda bulamadım böle devam edese depresyona gircem takmamaya çalışıyorum ama bilenlerin ve yaşayanların desteğine ihtiyacım var:1no2:

ya kızlar bu liste alt üst oldu ben regl olalı cok oldu nerdeyse öbür regl gunum yanaştı listeden silindim ama yıne ordayım benım yenı tarihim 22 ocak yanı hamile değilim....

cnm ya çok sevindim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.bende takip ediyodum regl günümüz aynı idi 5 ocak ben oldum ya diyodum bunlardan ses çıkmadı esinesinti var bide galba hamiş diye düşündüm sizi duyunca ben heyacanlanıyorum:dance:allahım hayırlısıyyla sağlık bir bebişte bana nasip etsin inş tüm isteyenlerede:1hug:

mommy canım ya gerçekten içinemi doğdu ayy şimdi heyecan yaptım
daha önce 2 yada 3 gün gecikme olıyodu ama offf bilmiyorum yaa....

benim en son adet tarihim mayisin 10 du .anlayacaginiz gibi hamileyim 34 hafta alti gunluk.subatin baslarinda yada tam olarak doktorum 14 subatta dogum yapabileceyimi soyledi allahin izniyle:teytey:allah her isteyene cocuk verir insallah burda cocuk sayibi olmaya calisanlarla dualarimiz.hepinizi optumŞeniz

cnm inş sağlıklı ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.mutluluk yüzenden hiç eksik olmasın.darısı isteyen herkesse banada inşallah:1hug:

amiiin canım amin inşallah.çok sağol.inşallah tüm isteyenlere nasip eder büyük Allahım..

bires nezamndır bebiş istiyodun ve reglin düzenlimiydi cnm.belirtiler ne idi

canım ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu.hapla korunduğum için hiç şaşmazdı adetim 3 aydırda hep gününde oldumi.çok şükür Allah herkerze sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.inşallah bidahaki ay seninkini de kutlarız..
adetime 2 gün kalana kadar bel ve kasık ağrım vardı arada 2 gün kala hepsi gitti olmadı dedim ama kandırmış meyer beni.birde adet günü farkettim göğsümde siyah bölgede küçük pütürcükler vardı.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben yeniyim aranızda,
4-5 gündür adet ağrıları çekiyorum ama reglime daha 10 gün var,
Düzenli regl oluyorum,
Umarım hamişimdir:)

Lütfen listenize beni de alın, günleri beraber sayalım...

Adet Günüm 19 Ocak...

mrb kısslar ayy biresciğim çok sevindim inan allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin darısı benim gibi siteyen herkesin başıan ainş.canım dualarınızı bekliyoruz inş.bu ayda biz mutlu haberlerimizi veririz burda mutluluğumuzu paylaşırız inş.

mirage.82 canım nasıl sabrettin bu zamana kadar canım hemen test al yap bizede haberlerini ver çok merak ettşm şimdi bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…