- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
henüz olmadım eylülüm...
Dua ediyorum,hepimize...
kızlar dün öğrendim..hamileyim çok şükür...öğrendiğim andan itibaren hepimiz için dua etmeye başladım..inşallah Allahım bebek isteyen herkeze nasip eder..bügüne kadarki desteğiniz için çok teşekkürler..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
Canıııım hadi bakalım hayırlısı...
Daha önce böyle gecikmeler oluyor muydu???
Ayy kız meraktan çatlamadan nasıl durdun bu kdar?
ama içime doğdu bence sen hamilesinbugün o kadar çok hamile
haberi aldım kiiii,müjdeni bekliyoruz tatlım.
benim en son adet tarihim mayisin 10 du .anlayacaginiz gibi hamileyim 34 hafta alti gunluk.subatin baslarinda yada tam olarak doktorum 14 subatta dogum yapabileceyimi soyledi allahin izniyle:teytey:allah her isteyene cocuk verir insallah burda cocuk sayibi olmaya calisanlarla dualarimiz.hepinizi optumŞeniz
cnm inş sağlıklı ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.mutluluk yüzenden hiç eksik olmasın.darısı isteyen herkesse banada inşallah:1hug:
cnm ya çok sevindim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.bende takip ediyodum regl günümüz aynı idi 5 ocak ben oldum ya diyodum bunlardan ses çıkmadı esinesinti var bide galba hamiş diye düşündüm sizi duyunca ben heyacanlanıyorum:dance:allahım hayırlısıyyla sağlık bir bebişte bana nasip etsin inş tüm isteyenlerede:1hug:
bires nezamndır bebiş istiyodun ve reglin düzenlimiydi cnm.belirtiler ne idi
kızlar dün öğrendim..hamileyim çok şükür...öğrendiğim andan itibaren hepimiz için dua etmeye başladım..inşallah Allahım bebek isteyen herkeze nasip eder..bügüne kadarki desteğiniz için çok teşekkürler..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?