hamişliği bekleyen arkadaslar

bires ciğim çok sevindim canım yaa .ee aramızda kaç gün var acaba? benimki şu an 6 haftalık.ard arda geldik desene.Allah tüm isteyenlere nasip eder iinşallah..

sağol canım benim çok teşekkürler.evet canım arka arkaya ikimizinki ama sanırım benimki daha çok küçük.Amin büyük Allahım herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah...

Selam Kızlar,

Benimde adet tarihim 1 ocak.Bu aydenemiyorum cunku 5 aylık erken dogumla bebegimi kaybettim 26 kasımda 1,5 ay oldu.3.adetimden sonra kalmayı planlıyorum.2.adetimin ilk bes gunu icinde dr a gitcem.Yumurta takibi ile
ovulasyon gunumde hamile kalmak istiyorum bir kızım var.Bu yolla dr erkek olma sansı yuksek dedi.Sizinle adım adım takip etmek isterim.Dualarım sizinle.

bişey olmamıştır ama sen yinede ertesi günü hapı al

yarenkızım......... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
Nil....................11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
"NAZ"............... 17 ocak
msms.............. 19 ocak
LadyTempo...... 19 ocak
sema01............ 21 ocak
Fatmanehir.........22 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82..............23 ocak
ilknuray............ 25 ocak
R2D2................26 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
panoron............27 ocak
bedef................28 ocak
Dermanz.............30 ocak
sevgi:)...............31 ocak
kardelen20..........31 ocak
armus............... 2 şubat
tuana3434......... 2 şubat
eylül13...............2 şubat
bebiş 80 ............5 şubat
fater.................6 şubat

ARALIK HAMİLELERİ:
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim
Bires

hadi bakalım kızlarrr
liste uzadıkça uzuyooor,
ama aşağıdaki hamişler listesi uzasııın...

morelim çok bozuk yaa adetim 5 gün geçti demiştimya dün idrar tahlili yaptım evde tabiki de negatif artık çok yoruldum ama halada adet olmadım çok mutsuzum niye böyle kimisi adeti 1 gün geçince yapıyo şak diye çıkıyor.
off.........:1no2:

evet mirage hemen ümitsizliğe kapılma,belki kanda çıkar
kimisininde 10 gün geçiyor ama hala testte çıkmıyor.
Hiç gecikirmiydi daha önce de adetin?Yani düzenli midir?
benimde günüm dündü ama hala test yapmadım
korkuyorum tek çizgi görmekten.

allahım bu listedeki herkess inş. bu ay hamiş kalırda bende dahil hep beraber sevinelim allahım bizimde yüzümüzü güldürsün bizi bu duygudan mahrum etmesin inş. mirage üzülme bitanem bazılarında 10 gün sonra belli oluyor inş.hamişsindir ama kan tahlilili yapmanı öneririm hayırlısı bitanem olmazsada üzülmek yok çalışmalar birdahaki aya

Merhaba Kızlar;
9 ay yasmin kullanmıştım,Bıraktığımın ikinci ayı ne yazık ki kromozomsal bir düşük yaptım.Ve ekimden beri bekliyordum telaşla...Bu ay Genelde 27-28 gün sürüyo regl'lerim,düzensizliğim yoktu..Ekim17(düşük),Kasım16,Aralık12 ve bu ay da Ocak7 gibi gelir diye düşünüyodum.
Ama 12 gün önceden yine kendime engel olamadan normal bir test yaptım.Tabiiki negatif çıktı, 9 gün kala erken gebelik testlerinden olan Fortl'den yaptım, o da negatif çıktı ve ocak 7'de regl olacağım diye bekliyordum.Fakat bugün oldu hala regl olmadım.Dün akşam normal bir gebelik testi yaptım pozitif çıktı.İlk başta silik gibiydi iyice belirginleşti sonra.
Fakat gerçekten korkuyorum.Biraz daha beklemek istiyorum.Buradaki yazılarda 15 gün sonra adet olanlar vardı.Gerçi benim gecikmem olmuyor ve testim de pozitif çıktı.ama geçen seferki gibi erken düşük yaşamaktan çok korkuyorum.

Düşüğüm olduğu zaman ise kahverengi akıntılarım geliyodu.Bende regl olacağım heralde diye hep düşünmüştüm.Sonra test yapınca doktora gitmiştim ama ben pozitif bi cevap beklerken doktor direk düşük yapıyosun o zaman demişti.Çok üzülmüştüm hatta doktora söylerken "test yaptım hamileyim galiba" derken bile gözlerimin içi gülüyodu.
Şu anda akıntım arada geliyo ama beyaz bi akıntı, biraz kasığım belim ağrıyo gibi, ateşim var ve kendimi çok yorgun hissediyorum.Uykulu gibiyim.

sizce hamilemiyim.Gerçekten çok korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Ne yapmam gerek.Dokora da gidersem biraz geç gitmek istiyorum çünkü alttan bakmasını istemiyorum.
Ne olur bana dua edin ve akıl verin..
Allah her isteyene hayırlı evlat nasip etsin.

Teşekkürler..

Kizlar Selam ,
Bende Tedavi Görüyorum Bu 4.ayim Ama Toplamda 10 Ay Oldu Bebiş Isteyeli.hayirlisi Diyorum Artik.
Adet Tarihim 18 Ocak
Bu Arada Mide Bulantisi,göğüslerde Ağri Ve Uyku Hali Var Bunlarin Hepsi Belirti Ama Psikolojikte Olabilir.16 Ocak Eşimin Doğumgünü Test Yaptirmayi Düşünüyorum O Tarihte Ama Gene çikmayacak Herhalde.ona Böyle Güzel Bi Hediye Vermek Isterdim

Bence hamissin bende 5,5 aylik düşük yaptım dr birdaha kamile kalınca bebe aspirini kullan dedi düşük olmasın diye.Tavsiye ederim.

cnm seni çok ii anlıyorum benim eşiminde 2 ocak doğum günüydü ben 5 ocak reglimdi çok istiyodum süpriz yapayım diye ve pisikolojık olar bütün belirtiler vardı bende ve 5 ocağın gecesinde oldumsenağlamaçok umutlanmıştım herzaman günümün gündüzünde olurdum inş sen hamişsin eşine çok güzel bir hediye olur bugünde tanışma yıl dönümü ama ALLAHIM hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin bize bende 4.5 aydır bebiş istiyorum:1hug:

özlembay slm;
Doktor sana folik asit vermedi mi? Bu bebek aspirinini ne zman iç dedi? Her gün mü içilecek.Bebe aspirinini kan sulandırıyo diye biliyorum ama bunu hiç duymamıştım.
İnşallah gerçekten sağlıklı olarak hamileyimdir.
Allah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin.

Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…