E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
bires ciğim çok sevindim canım yaa .ee aramızda kaç gün var acaba? benimki şu an 6 haftalık.ard arda geldik desene.Allah tüm isteyenlere nasip eder iinşallah..
mrb arkadaşlar sizi bişey sormak istiyorum delircek vaziyetteyim lütfen yardım edin erkek arkadaşımla yüzeysel bi sevişme uyguluyoduk bende kilot vardı fakat o çıplaktı üstüme boşaldı birden kilodun üstüne gitti sızma olayı olabilirmi ama akmadı dalan yani hissetmedim kızım kadın değilim lütfen hamile olan arkadaşlarımız yada kadın evli olan arkadaşlarımız bana bi akıl versin lütfen ddaha bugün oldu bu olay öle bişey varsa olmaması için napabilirim
Allah hepinize sağlıklı Hamilelik nasip etsin İnşallah..Bu arada bende bu ay hamile olduğumu öğrendim:)
yarenkızım......... 3 ocak
mirage.82.......... 4 ocak
esinesinti...........5 ocak
kardelen........... 7 ocak
Mommy............. 8 ocak
şimal................ 10 ocak
miral.................10 ocak
seyra............... 11 ocak
pa.pat.ya..........11 ocak
Nil....................11 ocak
umutvar........... 12 ocak
arzuhalim.......... 13 ocak
akdeniz0007.......14 ocak
bannu.............. 15 ocak
"NAZ"............... 17 ocak
msms.............. 19 ocak
LadyTempo...... 19 ocak
sema01............ 21 ocak
Fatmanehir.........22 ocak
ed@hmet...........22 ocak
zeliş82..............23 ocak
ilknuray............ 25 ocak
R2D2................26 ocak
sekeyy23.......... 26 ocak
Seda♥Recep...... 26 ocak
panoron............27 ocak
bedef................28 ocak
Dermanz.............30 ocak
sevgi:)...............31 ocak
kardelen20..........31 ocak
armus............... 2 şubat
tuana3434......... 2 şubat
eylül13...............2 şubat
bebiş 80 ............5 şubat
fater.................6 şubat
ARALIK HAMİLELERİ:
--------------
selenay 34
aynursener
karahan
bebekim
Bires
Merhaba Kızlar;
9 ay yasmin kullanmıştım,Bıraktığımın ikinci ayı ne yazık ki kromozomsal bir düşük yaptım.Ve ekimden beri bekliyordum telaşla...Bu ay Genelde 27-28 gün sürüyo regl'lerim,düzensizliğim yoktu..Ekim17(düşük),Kasım16,Aralık12 ve bu ay da Ocak7 gibi gelir diye düşünüyodum.
Ama 12 gün önceden yine kendime engel olamadan normal bir test yaptım.Tabiiki negatif çıktı, 9 gün kala erken gebelik testlerinden olan Fortl'den yaptım, o da negatif çıktı ve ocak 7'de regl olacağım diye bekliyordum.Fakat bugün oldu hala regl olmadım.Dün akşam normal bir gebelik testi yaptım pozitif çıktı.İlk başta silik gibiydi iyice belirginleşti sonra.
Fakat gerçekten korkuyorum.Biraz daha beklemek istiyorum.Buradaki yazılarda 15 gün sonra adet olanlar vardı.Gerçi benim gecikmem olmuyor ve testim de pozitif çıktı.ama geçen seferki gibi erken düşük yaşamaktan çok korkuyorum.
Düşüğüm olduğu zaman ise kahverengi akıntılarım geliyodu.Bende regl olacağım heralde diye hep düşünmüştüm.Sonra test yapınca doktora gitmiştim ama ben pozitif bi cevap beklerken doktor direk düşük yapıyosun o zaman demişti.Çok üzülmüştüm hatta doktora söylerken "test yaptım hamileyim galiba" derken bile gözlerimin içi gülüyodu.
Şu anda akıntım arada geliyo ama beyaz bi akıntı, biraz kasığım belim ağrıyo gibi, ateşim var ve kendimi çok yorgun hissediyorum.Uykulu gibiyim.
sizce hamilemiyim.Gerçekten çok korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Ne yapmam gerek.Dokora da gidersem biraz geç gitmek istiyorum çünkü alttan bakmasını istemiyorum.
Ne olur bana dua edin ve akıl verin..
Allah her isteyene hayırlı evlat nasip etsin.
Teşekkürler..
Kizlar Selam ,
Bende Tedavi Görüyorum Bu 4.ayim Ama Toplamda 10 Ay Oldu Bebiş Isteyeli.hayirlisi Diyorum Artik.
Adet Tarihim 18 Ocak
Bu Arada Mide Bulantisi,göğüslerde Ağri Ve Uyku Hali Var Bunlarin Hepsi Belirti Ama Psikolojikte Olabilir.16 Ocak Eşimin Doğumgünü Test Yaptirmayi Düşünüyorum O Tarihte Ama Gene çikmayacak Herhalde.ona Böyle Güzel Bi Hediye Vermek Isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?