hamişliği bekleyen arkadaslar

arzu ne yiyosunuz merak ettim canım forumda aradım ama bulamadım bir daha yazarsan sevinirim

selam kızlar bende aralık hamişlerindenim son adet tarihim 27 kasımdı 6+2haftalık hamileyim...

Selam Kizlar.. Bizde Eşimle Konuştuk 2 Ay Süre Verdik Kendimize Ve Sonrasinda Korunmayi Birakacağiz.. öncesinde Yapmam Gerekn şeyler Neler Bana Yardimci Olurmusunuz.. Teşekkürler

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................................................................

Elif hanımcım benimde son adet tarihim 27 Kasım ben şuan 8 hafta 2 günlük hamileyim sizin nasıl 6 hafta oluyor anlamadım.

PKOS hastasıyım yumurtlama problemim vardı.Yumurtlama gec oluğu için 6+2 haftalık hamileyim.Umarım merakınızı giderebilmişimdir...

Elif hanım sanırım beni yanlış anladınız ben diyecektim sizde 8 haftalıksınızdır diyecektim eger yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza almak nasip etsin.

evet biraz yanlış anladım galiba yalancılıkla suçlanıyomuş gibi hissetti kusura bakmayın.Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin.

canım bende pkos hastasıyım ve yarın ilk aşılamam yapılacak senin kendiliğindenmi hamile kaldın yoksa aşılama veya tüp bebekmi merak ettim canım

Kendiliğinden canım ama son iki ay adetim kendiliğinden düzene girmişti.Nasıl oldu anlayamadım.Bu ay bizede aşılama yapılacaktı.İnşallah hayırlısıyla başarılı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…