- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
arkadaşlar benide hamiş listesine eklermisinizadet oldum dediğimde meyer hamileymişim...inanamıyorum.
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin inş.darısı başımızaarkadaşlar benide hamiş listesine eklermisinizadet oldum dediğimde meyer hamileymişim...inanamıyorum.
canım üzülme vakti vardır elbet bekliyordur zamanını .rabbim hayırlısını versin cümlemize...arkadaşlar beni 7 şubata kaydırabilirsiniz 1.5 yıldır bekliyarum 3 aydır klomen tedavisi görüyorum bu ayda olmasa rahim filmi çekilecek ama görünürde ne eşimde ne bende sorun yok çok dua edin arkadaşlar artık ümidimi yitirmek üzereyim 18 aydır hep aynı hayel kırıklığı
bedef hayırlı olsun cnm.adetin kaç gün sürmüştü ve normal adet gibi miydi canım?ve nasıl öğrendin hamiş olduğunu....
arkadaşlar beni 7 şubata kaydırabilirsiniz 1.5 yıldır bekliyarum 3 aydır klomen tedavisi görüyorum bu ayda olmasa rahim filmi çekilecek ama görünürde ne eşimde ne bende sorun yok çok dua edin arkadaşlar artık ümidimi yitirmek üzereyim 18 aydır hep aynı hayel kırıklığı
Arzucnn , Canim Ne Kadar Sonra Bu Tedaviye Başladin ? Ben 5 Aydir Bekliyorum.
Anladım canım, ben de bu ay da olmadıgını hissediyorum zaten gitsem iyi olacak, adetliyken mi ilk doktora gitmek gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?