hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

gel bebeqim

Evli Mutlu Hamile <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
537
305
18
30
Selam kızlar ben dün silik çizgiyle bugunde kan testinde öğrendim 3+3 hamişim ve bebişim tahmini haziranda doğacak inşallah peki siz ne zaman ögrendiniz kaç haftalıksınız belirtileriniz ne haydi tanışıp kaynasalım

Selam kızlar ben dün silik çizgiyle bugunde kan testinde öğrendim 3+3 hamişim ve bebişim tahmini haziranda doğacak inşallah peki siz ne zaman ögrendiniz kaç haftalıksınız belirtileriniz ne haydi tanışıp kaynasalım

Degerin kac cikti canim bende 3,haftaligim bu 3. Gebeligim digerleri dustu onlarda tedaviyle olmustu 4 yildan beri diye bebek diye tutusuyoruz 3. Asilamamdi sukur tuttu insallah kucagimiza almayi nasip eder rabbim hepimiE

Degerin kac cikti canim bende 3,haftaligim bu 3. Gebeligim digerleri dustu onlarda tedaviyle olmustu 4 yildan beri diye bebek diye tutusuyoruz 3. Asilamamdi sukur tuttu insallah kucagimiza almayi nasip eder rabbim hepimiE

Benimde üçüncü ilki düştü ikincide kalbi kalbi durdu buda inşallah sağlıkla doğar inşallah seninde saglıklodor benm 25.67 bta HCG senin kaç cıktı

Benimde üçüncü ilki düştü ikincide kalbi kalbi durdu buda inşallah sağlıkla doğar inşallah seninde saglıklodor benm 25.67 bta HCG senin kaç cıktı
281 di canim asilamanin 16. Gunu 2 gun gecti suan kac bilmiyorm dr 2 3 haftalik degre gore dedi ama sata gore 4 haftalik olmasi lazim ama deger onemliymis hafta hesaplamasinda sanirim insallah bayramdan sonra kese gorunur

İnsallah canm allah kucaklarimiza almayi nasip etsin

Merhabalar canlarim..
hayirli ugurlu olsun bebislerimizzz

7 haftalik olduk cok sukurrr tup bebk yoluyla hamile kaldim turk dokyorlarimizz sayesinde

Merhabalar benimde 18 haftalik oldu ilk hamileligim kizim olcak allahin izniyle allah isteyen herkese nasip etsin.

281 di canim asilamanin 16. Gunu 2 gun gecti suan kac bilmiyorm dr 2 3 haftalik degre gore dedi ama sata gore 4 haftalik olmasi lazim ama deger onemliymis hafta hesaplamasinda sanirim insallah bayramdan sonra kese gorunur

İnşallah benimde tek istegim o ama benm daha küçük
Merhabalar canlarim..
hayirli ugurlu olsun bebislerimizzz

7 haftalik olduk cok sukurrr tup bebk yoluyla hamile kaldim turk dokyorlarimizz sayesinde

Kalp atışlarını duydun mu peki bide kese ne zaman görüldü sende

Merhabalar benimde 18 haftalik oldu ilk hamileligim kizim olcak allahin izniyle allah isteyen herkese nasip etsin.

Peki cinsiyetini ne zaman ögrendiniz bide ilk zaman neler yiyodunuz ne istiyordu xanınız ne istemiyordu hayırlı olsun bu arada :)

Peki cinsiyetini ne zaman ögrendiniz bide ilk zaman neler yiyodunuz ne istiyordu xanınız ne istemiyordu hayırlı olsun bu arada :)
Tesekkur ederim tam 16 haftalikken ogrendim cinsiyetini benim mide bulantisi ve kusma gibi sorunlarim olmadi suana kadar ilk zamanlar istahaizlik oldu en cok tuzlu yiyecekler yiyorum tatli hastasi olan ben tatlidan nefret ettim cikolata vs agzima surmuyorum hamile kaldigimdan beri.

Tesekkur ederim tam 16 haftalikken ogrendim cinsiyetini benim mide bulantisi ve kusma gibi sorunlarim olmadi suana kadar ilk zamanlar istahaizlik oldu en cok tuzlu yiyecekler yiyorum tatli hastasi olan ben tatlidan nefret ettim cikolata vs agzima surmuyorum hamile kaldigimdan beri.

Aynen bende tatlıdan nefret ettim ama çok yeni daha ay nasıl sevinfm şimdi eşime de dedim kızımız oluyor diye :D hayırlısı olsun saka tabi sağlıklı olsun cınsyet problem değil ama her kadın ister bi kızı olmasını :)

İnşallah benimde tek istegim o ama benm daha küçük

Kalp atışlarını duydun mu peki bide kese ne zaman görüldü sende

Allahin izniyle yarin randuvm var insAllah kalp atislarini gorur ve duyarizz
Kesemizz 5 hafta 6 gunlukken goruldu..

Basimdan cok sey gecti cnm benim ..
Kimyasal gebelik dendi.. dis gebelik denildi ameliyat olup yumurtaliklarin alinmasi lazim dediler ama cok sukur pesine dustum inanmadim simdi cok sukur hala devam ediyo
sizde ne olursa olsun bebeginize guvenin ve umtsuzluga kapilmayin

Aynen bendede istahsizlik var 1 haftadir ve mide yanmasi sadece yogurtlu bugday corbasi ve ayva canim istedi ama ayva bulamadik eksi elmayla yetindim

Aynen bende tatlıdan nefret ettim ama çok yeni daha ay nasıl sevinfm şimdi eşime de dedim kızımız oluyor diye :KK70: hayırlısı olsun saka tabi sağlıklı olsun cınsyet problem değil ama her kadın ister bi kızı olmasını :)
Bende kizim olmasini cok istiyodum ilk kiz iyi oluyo ama hayirlisi dedim hep herkeste belirtiler degisiyo yalniz. Ama allah gonlune gore versin insallah saglikli olmalari en onemlisi.

Kimyasal gebelik dendi.. dis gebelik denildi ameliyat olup yumurtaliklarin alinmasi lazim dediler ama cok sukur pesine dustum inanmadim simdi cok sukur hala devam ediyo

İnsalh yarın duyarsnz allaha şükür bak ne gzel hamiş kalmıssın dua edelim şanslıyız BN 2 sene demedim öğünler kabus gibiydi

Neden dis gebelik denildi canim beta hcg artisindami sorun vardi rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin yavrularini

Bende kizim olmasini cok istiyodum ilk kiz iyi oluyo ama hayirlisi dedim hep herkeste belirtiler degisiyo yalniz. Ama allah gonlune gore versin insallah saglikli olmalari en onemlisi.

Allah gönlüne göre vermiş :) inşallah dediğin gbi sağlıkla dogsunlar da cinayet kız erkek önemli değil

Bende tatlidan nefret ettim ben kiz hissediyorm nedense icimde tuaf bir his var

Masallah canim allah kucagina almayida nasip etsin

Back
X