- 16 Ağustos 2019
- 237
- 68
- 48
- 33
- Konu Sahibi Suziiii007
-
Canım prodoctor hem yanlış sonuç veriyor diyorlar hemde geç döllenme olmuş olabilir en azından bi kaset test alıp sabah ilk idrarla yapsan çıkabilir 3 gün kaldı demişsin bende başlarda negatif görüp pozitife dönmüştümArkadaşlar merhaba düzenli regl döndüm var .en son 2 subatta reglpldum yumurtlama dönemim 16 sydi esimle iki kez değerlendirdik bir hafta sonra beyaz akinti gelmeye başladı. Daha sonra sağ kasigmda 2 gün geçmeyen ara ara sizi agri batma oldu .goguslerim nerdeyse 1 kat buydu uçları genişledi regl donemermde hiç böyle olmamıştı esim bile çok sasirdi herzamankinden farklı diye reglme 6 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif cikti .sizce bunlar belirti mi yardımcı olrsaniz sevnrm reglme 3 gün var.
Valla canim birde gribim şuanda doktora gittik ilac verdi hamilelik şüphem var dedim o yüzden ilac kullanma dedi onu bile kullanmıyorum. Sende ne gibi belirtiler olmuştu bunlar belirti mi sence :)açıkçası negatifi görünce üzüldümCanım prodoctor hem yanlış sonuç veriyor diyorlar hemde geç döllenme olmuş olabilir en azından bi kaset test alıp sabah ilk idrarla yapsan çıkabilir 3 gün kaldı demişsin bende başlarda negatif görüp pozitife dönmüştüm
Zaten şuan yumurtlamanın üzerinden 11. Gün bi kaç gün sonra kesin sonuç verir o yüzden hiç canını sıkma daha erken olabilir :) Benim belirtilerim adete bir hafta kala aşırı bel ağrısı göğüs hassasiyeti,büyümesi kasık ağrısı mide bulantım vardı sabahları ani duygu değişimiValla canim birde gribim şuanda doktora gittik ilac verdi hamilelik şüphem var dedim o yüzden ilac kullanma dedi onu bile kullanmıyorum. Sende ne gibi belirtiler olmuştu bunlar belirti mi sence :)açıkçası negatifi görünce üzüldüm
16snda yumurtlama döngumde esimle değerlendirdik fakat 21nde kokusuz beyaz jel gibi akinti geldi Benim bu hesaplamaları çok kafam almıyor:) ara ara kasik agrim beni en çok şüpheye düşüren ggöğslerim oldu hem şiş hemdecuclari degisti negatifi görünce bi uzuldum ama rabbimin mucizesi bitmezZaten şuan yumurtlamanın üzerinden 11. Gün bi kaç gün sonra kesin sonuç verir o yüzden hiç canını sıkma daha erken olabilir :) Benim belirtilerim adete bir hafta kala aşırı bel ağrısı göğüs hassasiyeti,büyümesi kasık ağrısı mide bulantım vardı sabahları ani duygu değişimi
Tabiki kuzum hiç canını sıkma dediğim gibi kaset test alıp ilk idrarınla tekrarla bende negatifi görünce vazgeçmedim şuan 7 haftalık hamileyim16snda yumurtlama döngumde esimle değerlendirdik fakat 21nde kokusuz beyaz jel gibi akinti geldi Benim bu hesaplamaları çok kafam almıyor:) ara ara kasik agrim beni en çok şüpheye düşüren ggöğslerim oldu hem şiş hemdecuclari degisti negatifi görünce bi uzuldum ama rabbimin mucizesi bitmez
Çok tebrik ederim kuzum Rabbım bir avazda kucagina sağlık huzurla mutlulukla almayı nasip etsinnTabiki kuzum hiç canını sıkma dediğim gibi kaset test alıp ilk idrarınla tekrarla bende negatifi görünce vazgeçmedim şuan 7 haftalık hamileyim
adetiniz kac gunde bir ve kacinci guj yumurtlama olduArkadaşlar merhaba düzenli regl döndüm var .en son 2 subatta reglpldum yumurtlama dönemim 16 sydi esimle iki kez değerlendirdik bir hafta sonra beyaz akinti gelmeye başladı. Daha sonra sağ kasigmda 2 gün geçmeyen ara ara sizi agri batma oldu .goguslerim nerdeyse 1 kat buydu uçları genişledi regl donemermde hiç böyle olmamıştı esim bile çok sasirdi herzamankinden farklı diye reglme 6 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif cikti .sizce bunlar belirti mi yardımcı olrsaniz sevnrm reglme 3 gün var.
Amin inşallah güzelim sana da nasip eder o mutluluğu yaşatır sana rabbimÇok tebrik ederim kuzum Rabbım bir avazda kucagina sağlık huzurla mutlulukla almayı nasip etsinn
28 günde bir son adet tarihim 2 subat reglme 3 gün var yumurtlama günü 16ydi bir hafta sonra jel akinti geldiadetiniz kac gunde bir ve kacinci guj yumurtlama oldu
benim 31 ocak adet oldum 1 Mart adet gunu 17. gun pik28 günde bir son adet tarihim 2 subat reglme 3 gün var yumurtlama günü 16ydi bir hafta sonra jel akinti geldi
Çok yakınız peki sende hangi durumlar var belirti olarak :)benim 31 ocak adet oldum 1 Mart adet gunu 17. gun pik
Amin canım biraz daha geçsin belli olur artikAmin inşallah güzelim sana da nasip eder o mutluluğu yaşatır sana rabbim
Merhba canım benimde dönemim sana yakın test yaptın mı evde hiçÇok yakınız peki sende hangi durumlar var belirti olarak :)
Regl 6 gün önce erken test yaptım canım negatif çıktı ama erken test geçerli saymayın diyo eczaci çevredekiler fln filan sende belirti var mı?Merhba canım benimde dönemim sana yakın test yaptın mı evde hiç
Valla canım benim en son reglim Ocak 30 29 günde 30 günde bir net olurum bugün 29 falan oldu gelmedi dhaa bkalim hayırlısı dün test yaptım negatiftiRegl 6 gün önce erken test yaptım canım negatif çıktı ama erken test geçerli saymayın diyo eczaci çevredekiler fln filan sende belirti var mı?
Tatlım belki geç döllenme olabilior o yüzden idrarda çıkmıyor belirtilerin var mıValla canım benim en son reglim Ocak 30 29 günde 30 günde bir net olurum bugün 29 falan oldu gelmedi dhaa bkalim hayırlısı dün test yaptım negatifti
Valla canım bir haftadir kasık ağrım var sancım oluyor bazen sanki geliyor gibi halsizlik bide göğüslerim sert olur normalde şimdi sönük çok ve büyük sanki üç gündür peceteye silince beyaz sümüksü akıntı geliyor şimdide mesela ha geldi diye lavaboya koşuyorum yine azıcık akıntı anlamadımTatlım belki geç döllenme olabilior o yüzden idrarda çıkmıyor belirtilerin var mı
Bende de bunlara benzer belirtiler var canım geç döllenme olabilir az önce bende lavobaya gittim aynı akinti bencede oldu :) biraz daha sabredelimValla canım bir haftadir kasık ağrım var sancım oluyor bazen sanki geliyor gibi halsizlik bide göğüslerim sert olur normalde şimdi sönük çok ve büyük sanki üç gündür peceteye silince beyaz sümüksü akıntı geliyor şimdide mesela ha geldi diye lavaboya koşuyorum yine azıcık akıntı anlamadım
valla belirti melirti yok bence adet olacagim zamanlardaki karin agrisi bel agrisi. Ben de 17. gun yumurtlama oldu ona gore adet tarihi 1 mart gider kan testi veririm buralarda takilmak istemiyorum bi sureÇok yakınız peki sende hangi durumlar var belirti olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?