hamişmişim :) bugün öğrendim..

Bugün test yaptım ve 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.hem şaşkın hem mutluyum ama kasıklarımdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor
Benimde bugun kan degerim 73 cikti. Son adet tarihim 14 eylul. Iki gun gecti. Doktor degerimi dusuk buldu. 5 yasinda oglum var minik bir kiz istiyorum insallah. Kasiklarimda agri var dış gebelik ya da boş gebelik gibi düşünceler kafamı meşgul ediyor. Çarşamba tekrar Dr gidicem. Umarım yükselir deger. Herkese sağlıklı bebekler....

Öyle olumsuz şeyler düşünme canım.Kasık ağrısı normal,Allah gönlüne göre verir inşallah. :)

Kesin bişey öğrenmeden sıkma canını boş yere bende çarşamba günü gidicem doktora bende bişey bilmiyorum henüz haberleşelim burdan olur mu canım mutluğumuzu paylaşırız inşallah

Kesin bişey öğrenmeden sıkma canını boş yere bende çarşamba günü gidicem doktora bende bişey bilmiyorum henüz haberleşelim burdan olur mu canım mutluğumuzu paylaşırız inşallah
Carsamba sabah yeniden doktora gidip kan vericem bakalım. umarım yukselir. Buradan yazarım. Insallah haziran annesi oluruz hepimiz:)

Öyle olumsuz şeyler düşünme canım.Kasık ağrısı normal,Allah gönlüne göre verir inşallah. :)
Ogluma hamile iken hic sikayetim olmamıstı. Simdi kasık agrısı olunca tedirginim. BetaHCG degeri benim gibi (73) olan var mı acaba?

Kızlar doktordan yeni geldim 6 hafta 5 günlükmüş bebişim herşey iyi gidiyormuş inşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız

Kızlar doktordan yeni geldim 6 hafta 5 günlükmüş bebişim herşey iyi gidiyormuş inşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız
Hayırlı olsun bebegini saglıkla kucagına alırsın umarım. Carsamba gidicem yazmıstın bugun mu gittin? Seninki buyuk benimkinden (insallah varsa tabi) Sat ve beklenen dogum tarihi nedir? Imzaya eklersen goruruz

Merhaba arkadaşlar,

Bende Haziran annesi olacağım nasipse. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi. İnşallah devamını ve sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.Adetin 25.günü betahcg 30 ve 27.günü 98 çıktı bir daha tekrar etmedim. Nasipse perşembe günü 4+6 oluyorum kese için gideceğim umarım görürüm

Canımm Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun bebegini saglıkla kucagına alırsın umarım. Carsamba gidicem yazmıstın bugun mu gittin? Seninki buyuk benimkinden (insallah varsa tabi) Sat ve beklenen dogum tarihi nedir? Imzaya eklersen goruruz
Evet eşimin işi yoktu o yüzden bugün gittik amnio sıvısı gayet güzel kese de güzel oluşmuş dedi bebişimi gayet net gördüm gözlerim doldu sanki ilkmiş gibi :) bide bu imza nasıl oluyo bilmiyorum ni söyleseniz iyi olur

Ogluma hamile iken hic sikayetim olmamıstı. Simdi kasık agrısı olunca tedirginim. BetaHCG degeri benim gibi (73) olan var mı acaba?
İnan betahcg değerinden anlamıyorum ama kasİk ağrısı hamilelikte çok normal.Drum da aynısını söyledi,ilerleyen haftalarda azalıyormuş aynen öyle oldu.Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Sabah yeniden kan verdim bakalim betahcgde yukselme olacak mi oglen 12:00 gibi cikar dediler yazicam burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…