hamişmişim :) bugün öğrendim..

Benim ağrılarım azalmaya başladı arada kasılmalar oluyo ama normal heralde doktor kontrolünü yaptıdınmı?
Bugun gıdıcem suan benımde agrım yok ama genede sorucam cok hafıf bır khverengılıkte glmıstı bır hafta once ınternette yerlesme kanı dıyolar bılmıorum evde test yaptım ıkıncı cızgıhafıf pembe cıktı daha hc bırsey net degıl benım sanırım

Ikinci çizgi silik bile olsa pozitif sayılıyo genelde inşallah hayırlı haberler alırsın...

Ikinci çizgi silik bile olsa pozitif sayılıyo genelde inşallah hayırlı haberler alırsın...
Folıkasıt ılacı verdı herkez kullnıyomu bu ılacı cok tedırgın oldum ultrasona soktu bırseyın cm ını olctu daha gormedı bebegı anlamadım kan verdım bırde

Folıkasıt ılacı verdı herkez kullnıyomu bu ılacı cok tedırgın oldum ultrasona soktu bırseyın cm ını olctu daha gormedı bebegı anlamadım kan verdım bırde
Evet bende şuan folik asit kullanıyorum hamilelik boyunca kullanılıyo daha sonraları bi vitamin daha veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…