Hamişşlerr!! hamile kalmadan önceki regliniz erken veya geç mi oldu?

selam kızlar ben 33 haftalık hamileyim ve benimde hiç şaşmayan adetim 1 hafta erken geldi ve herkes bu ay kalacaksın dedi ben inanmadım sonra gercektende kaldım ve aynı sekilde arkadasımında 1 hafta erken geldi adeti oda 30 haftalık yani bence doğruluk payı var.allah isteyen herkese nasip etsin.

canım allah tamamına erdirsinnnn inşallahhh allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah
benim reglilerim sekmez hiç tühh yaa

merhaba arkadaşlar benimde adetlerim hep normal olurdu.geçen ay 5 gün önce oldum bu ayda 14 gün günüm geçti testte ve ultrasonda birşey çıkmadı adet söktürücü farlutal kullanıyorum ilk defa doktorum verdi .
acaba benim rahimdemi kendini hazırlıyor gebeliğe ne dersiniz ......

walla canımcım var öyle bir söylenti ve bir çok kişininde başına gelmiş istatistik oluyor bizlerede ama benim öyle birşeyim olmadı o zaman bu ayda mı fos yanii:sinifsinif:

walla canımcım var öyle bir söylenti ve bir çok kişininde başına gelmiş istatistik oluyor bizlerede ama benim öyle birşeyim olmadı o zaman bu ayda mı fos yanii:sinifsinif:

aynı seyi ben de yazacaktım cicekcik ben de bu ay saat gibi oldum regl mi.. yine mi olmicak???:gitme:

canım seni üzmek istemedim bende şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım kurulu saat gibi vakti gelince hemen oluyordu......

sizde problem ne sakıncası yoksa nerede tedavi görüyorsun

canım seni üzmek istemedim bende şimdiye kadar böyle birşeyle karşılaşmadım kurulu saat gibi vakti gelince hemen oluyordu......

sizde problem ne sakıncası yoksa nerede tedavi görüyorsun

ben daha tedavi olayına girmedim doktorum görünürde bir sorun olmadığını söyledi ama eşimde bişey varmı yokmu bilmiyoruz bu hafta onu yolluycam spermiyografisini yaptrısın baktırsın boşu boşuna 9 aydır uğraşmış olmayalım bende bugün regli oldum bitince gitcem yine doktora bilmiyorum artık yaa valla

ss2302 kız sanki kalbimiz birgibi aynı şeyleri aynı anda yazmışız canım seninde problemin ney tedavi görüyormusun az önce yeni bir konu açtım farlutal kullanıp hamile kalan varmı diye birde böyle gecikmelerden sonra
allah hepimizin yardımcısı olsun

hamile kalmadan önce tam gününde olmuştum arkadaşlar.

yaaaa ayy canımmm inşallah bizimde öyle olurr ne diyim benim gününden şaşmalarım prolaktinim yükseldiğinde 3-4 ay olmuştu onun dışında maksimum 1-2 gün oynar

inşallah bizde hamiş kalırsak senin gibi saat gibi zamanında oluyoruz deriz canım :Saruboceq:

canım benim adetlerim çok düzenlidir. hep zamanında oluyodum. korunmadığımız ilk ay şükürler olsun rabbime hamile kaldım. kafanda çocuk konusunu düşünmeden denemeye çalışın. hemen ayağa kalkma 15-20 dk. yat. yumurtlama gününde ilişkiye girmekte çok önemli canım. rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda çocuk sahibi etsin. ama stres yapmamak çok önemli çocuk düşünerek değil tamamen tadını çıkarmak için ilişkiye girin bak gör o zaman çabucak olucak. en kısa zamanda kavuşursun bebişe inşallah.

inşallah canım benim valla 15-20 dakka değil 1 - 1,5 saat yatıyommm kaydirigubbakcemile3 kısmet güzelim demekki daha zamanı değilmiş inşallah bundan sonraki ay olucakk inşallahhh

arkadaşlar benim dört gün oldu hala ses yok. Öğlen hafif bir ağrı olur gibi oldu ama şimdi yine ağrı falan hiçbir belirti yok yarın da geçsin inşaallah test yapıcam pazar günü. dua edin.

ben hala gün sayıyorummmmmm. Bugün beş oldu.... kafamçokkarıştı Annem kızıyor sakın test yapma diye :))) Merak etme bekle diyor. Diyor da merak etmemek elde mi (

Sekizinci günün sonunda olan oldu maalesef Hem de evlilik yıldönümümde kendimce hayal ederken belki hamileyimdir diye hayal kırıklığı oldu. Hayırlısı artık ((

benim hamile kamadan önceki son adetim gene zamanında olmuştu.sonra ki ay adetim 10 gün gecikince idrar testi yapmıştım allahıma şükürler olsunki 8+7 haftalık hamileyim.allahım olmayan isteyen herkeze versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…