Hamişşlerr!! hamile kalmadan önceki regliniz erken veya geç mi oldu?

kan tahlili falan yapsaydın negüsel kendine bakar dururdun hehehedelikafadulden
hamişmiyim değilmiyim die:)
canım benimm ne güsel kafanı dağıtıyon işte boşverr

iş olsa dağılcaktaaaa:)))))))
malesef farkındaysan düzenli olarak burdayımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke iş olsada az girsem orası ayrıda hayırlısı valla şekerim ne diyim

Ben de son iki aydır geç adet oluyorum. normalde ya bir gün ileri veya geri ya da tam zamanında olurdu. Geçen ay o kadar umutlandım ki 4 gün gecikti (( Ama bir gelişme olmadı malesef. Şimdi de bekliyorum Geçen ay ayın 20'sinde olmuştum. Herhangi bir belirti yok olacağıma dair ya yine geç olacak ya da olmayacak bekliyorum. Dua edin inşallah..Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla

inş hamılesındır canım benımde 2 aydır gecıkıyor gecen ay 6 gun gecıktı bu ay 4 gun umutlar öbur aya kaldı:çok üzgünüm:

merhaba kızlar galiba bende bu ay bi hafta erken regli olcam 7 gün kala yani dün ilişkiyle kanamam oldu bugünde yine ilişkiyle kanamam oldu gerisi yok ama gelicek sanki soğan kürü yapmıştım muhtemelen regli tarihini öne çekiyormuş eğer bu hamişlikte erken yada geç olayı varsa bizlerinde çok geçmeden hamiş kalması gerekir:)))))
allah hepimizin gönlüne göre versin ve kandiliniz mübarek olsun kızlar inşallah şu mübarek günde dualrımız kabul olur

inş.hamişsindir tatlımm
inş hamılesındır canım benımde 2 aydır gecıkıyor gecen ay 6 gun gecıktı bu ay 4 gun umutlar öbur aya kaldı:çok üzgünüm:

hayırlısı canım inş.en kısa zamandaa

ben denemelere basladığımdan beri duzenli olan adetim hep gecikmeli oluyor.28 gunden 32 gunlere cıktı.Her seferinde de hevesim kursağımda kalıyor.
((

canımm benim nasılsın şimdi inş.güsel haberlerle gelirisn burayaaopuyorumnanaktan

inşallah canımcım dün gece çok şiddetli bel ağrısı çektim bakalım gelcek gibim erkenden ama daha sökülmedi bekliyom biran önce olcaksam olayımda çalışmalara yeniden başlayayımm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…