kan tahlili falan yapsaydın negüsel kendine bakar dururdun hehehedelikafadulden
hamişmiyim değilmiyim die:)
canım benimm ne güsel kafanı dağıtıyon işte boşverr
iş olsa dağılcaktaaaa:)))))))
malesef farkındaysan düzenli olarak burdayımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke iş olsada az girsem orası ayrıda hayırlısı valla şekerim ne diyim
inş.hamişsindir tatlımmBen de son iki aydır geç adet oluyorum. normalde ya bir gün ileri veya geri ya da tam zamanında olurdu. Geçen ay o kadar umutlandım ki 4 gün gecikti(( Ama bir gelişme olmadı malesef. Şimdi de bekliyorum Geçen ay ayın 20'sinde olmuştum. Herhangi bir belirti yok olacağıma dair ya yine geç olacak ya da olmayacak bekliyorum. Dua edin inşallah..Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla
inş hamılesındır canım benımde 2 aydır gecıkıyor gecen ay 6 gun gecıktı bu ay 4 gun umutlar öbur aya kaldı:çok üzgünüm:
canımm benim nasılsın şimdi inş.güsel haberlerle gelirisn burayaaopuyorumnanaktan
ben denemelere basladığımdan beri duzenli olan adetim hep gecikmeli oluyor.28 gunden 32 gunlere cıktı.Her seferinde de hevesim kursağımda kalıyor.
((
inşallah canımcım dün gece çok şiddetli bel ağrısı çektim bakalım gelcek gibim erkenden ama daha sökülmedi bekliyom biran önce olcaksam olayımda çalışmalara yeniden başlayayımm :Saruboceq:
olma canım yaa hamiş ol yaaaa:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?