hamliyim

ben bi zamanlar bebeğimin ağzından bi mektup yazıp birde patik almıştım.eşimin iş arkadaşı ile yollayacaktım sana bi paket gelmiş diye ama değerlerim düşünce o da öyle kalmıştı.

birgün karın ağrısı ile eşim acile götürdü hiç ummadığım bir anda gebe olduğumu öğrenmiştik mutlu olmuştum o akşam balkonda otururken patiği çıkardım verdim eline dedim ki "sana bi öncekinde sürpriz yapıcaktım olmadı. bu o zamandan kalan bir patik.sürpriz olmadı ama değişik birşey oldu "dedim :):):) "böyle de sürpriz oldu çok güzel düşünmüşsün sürpriz olmasa da duygulandırdı ayrı bi sürpriz oldu teşekkür ederim "dedi

patiği önceden almam sürpriz ama gebelikten dolayı çıkarıp vermem sürpriz değil ama gebelik sürpriz.

Allah analı babalı büyütsün inşallah sende böyle bir sürpriz yapabilirsin.

mektupta ise "babacım beni çok özlemişsin annem söyledi.uzun bir yoldan geleceğim. 9 ay sonra görüşürüz." gibilerinden bir mektuptu fazlası da vardı ama unuttum.

Son düzenleme:
bütün dertler böyle olsa keşke
allah bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

ben de merak ettim

kızların dediği gibi 1 cıft ayakkabı aldım. bir not yazdım aynen şöyle
"duydum ki suan sana gulumseyerek bakan kadınla cok mutluymussun. ama sanki biraz eksik kalmıssınız sanki evınızın sessız kalmıs bensız.onun ıcın ben taragı tasagı toplayıp gelıyorum hazırlanman ıcın sana 9 ay verıyorum bekle bene baba. bu arada fıstık cok severım sen aldın ıpucunu senı opuyorum:) "seklınde ve kocam yuzume baktı gozlerınden yaslar geldı. aslında bıraz espirili olsun dıye caba gostermıstım ama ozan aglıyordu:) sonra benı kollarına cevırdı. ve bır suru hayaller kurarak uyumusuz:) daha da kımseye bırsey soylemedık annelerımız babalarımız dahıl. bıraz buyudukten sonra soyleme kararı aldık:) bole işte kızlar yorumlar ıcın tesekkur ederim gene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…