• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamsterımın gözü hasta :(

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
Hamsterım yeni uyandığında sağ gözü tamamen kapalı oluyor diğer gözünde bir sorun yok.
Ama sağ gözünü açması zaman alıyor kıyamıyorum hiç nesi var acaba ne yapsak geçer
Yoksa illa veterinere mi götürmemiz gerekiyor?
Yardım ederseniz sevinirim mafoldumben

Mikrop kapmıştır o. Benim kedimin sağ gözü de kapalı idi. Veterinerden bir antisetik verdiler, onunla sildim. Bir de eczaneden insan için göz-kulak damlası aldık, antibiyotik damla. 2-3 Liralık birşey. Kediciğime iyi geldi, kedi köpeklerde kullanılıyor. Herhalde hemsterda da kullanılır o damla. ıki gün filan damlatmak yeter.

çok teşekkür ederim alıcam göz damlası
aslında gözü açılıyo 2 dk sonra falan ama yine de kıyamıyorum yavruma o da rahatsız gözünü eliyle silip duruyo

canım bir veterinere sor.
ciddi bir şey olacağını sanmıyorum ama arkadaşın da dediği gibi damla falan verirler.
geçmiş olsun, hemen iyileşir umarım.

canım bir veterinere sor.
ciddi bir şey olacağını sanmıyorum ama arkadaşın da dediği gibi damla falan verirler.
geçmiş olsun, hemen iyileşir umarım.

çok sağol canım aslında netten araştırdım biraz önemli bişey değilmiş çoğu kimsenin hamsterında oluyormuş çok uyuduğu için ki beni sıpa da uyku tulumu
ama yine de yarın sorcam bakalım bi veterinere ne dicek içim rahat etsin en azından

Back
X