KOMBİNE GENİTAL ESTETİK

p8n3

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Oğlumun doğumu ile 5 yıl önce başlayan zorlu süreç sonrasında amelıyat komplıkasyonlarımın sonrasında gecırdıgım enfeksıyonlar ve en kötüsü amelıyatta kapmış olduğum mantarın 5 yılda sebep olduğu genıtal problemlere 1 ay önce hatika doktorumla son verdık. İSTANBULDA yaşayan biri olarak BEYLİKDÜZÜNDE kendi kliniği olan Op.Dr.Abdulkadir GÜLLÜCE ile sadece mantar sorunu sanarak başladığım tedavı surecımde yıllardır doktor doktor gezmeme gözden kaçırılan bırcok sebebın sonucu olarak genıtal bölgemde ciddi bir doku kaybı ve hatta ınanılmaz kötü durumda bır derı yapısına sahıp olarak o koltuğa oturdugumda ınanın caresız hıssedıyordum. Doktorunuzun yaklaşımı, detaylarla sabırla sızı endıseye sarmadan en başta doğru tanıyı koyması ınanılmaz bır lüks.. ilaç tedavı ıle başlayıp toparlanma surecının ardından doktorumu yapacağı ıslemlerı dahı sorgulamadan ıncesı sonrası fotoğraf dahı görmeye gerek duymadan kendı gelıstırdıgı teknıkle uygulayacağı operasyona gırdıgımde tek hedefım sonuçtu. Bugün 15. Gunumdeyım korkularım enfeksıyon endıslerım derı yapımın korkunc olmasına rağmen ınanılmaz bır sonuçla ılerlıyorum.. Bu konu kadınların çocuğunun yasadıgımproblemlerın ne olduğunu dahı anlayamadığı cekındıgı Esıne en yakın dostuna dahı açamadığı hatta çoğu zaman kendının dahı toplum baskısıyla normallestırıl ılerıkı yaslarda cıddı sorunlara açtığı bır konu. 42 yaşında 2 çocuk annesı olan beslenmesıne sporunu vs ınanılmaz dükkan eden bır ınsan olarak vücudun ınsana ne kadar nankörce davrandığını bırebır yaşadım. Doktorumu gözüm kapalı burada çözüm arayan tüm hanımlara tabsıye edebılırım. Operasyonum Atakent Acıbadem’de gerceklestı hazırlık ekıbı ınanılmaz Kıbar ve destekcıydı operasyon sonrası kat hemsırem bana bütün geçen bebekler gıbı baktı … bir doktor eşı olarak şunu soyleyebılırım hasta kendını sever doğru doktorla güvenle ılerler amelıyat sonrasında da kurallara uyar ve hıjyene dıkkat ederse sonuç sadece mutluluk oluyor. Ben doktoruma ve tüm ekıbıme buradan da teşekkür etmek ıstıyorum … İstanbul gıbı bır sehırde helede sağlık sektörünün bırebır ıcınde olan bırı olarak … bu tur operasyonlarda hastaya tüm şeffaflığı ıle yaklaşacak bır hekımle ılerlemenın onemını şahsen bırebır yaşatarak vurgulamak ısterım … sımdıden arayışta olan tüm hanımlara gecmıs olsun

Back