Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

En sevmediğim hamur işi kurabiye ve kek :)

Onlar son sırada.

Börek, açma, kete en sevdiklerim.

Çok kilolu olmasam da 15 kilo fazlam var görünüyor :KK43:

Eee açma börek kete :))) bunlar zaten hamur işi :))) kek bende oek sevmiyorum.
Neyseki tatliya cok duskunlugum yok ama bende pogaca borek vs. :))) bide güzel de yapiyorum ALLAH için :)
Löp löp bize yağ olarak geri dönüşüm yapıyor onlarda bize

Almazsan yemezsin.
Ben çözümü böyle buldum.
Kocama zararı olduğu için o yemesin diye canı çekmemesi adına ben de yemiyorum hamurişi.
Çok seviyor kıyamıyorum, ben de almıyorum. Zaten yapmayı da beceremiyorum.
Ekmeksiz yemeğe, hamurişi olmadan kahvaltı etmeye alıştık.

Valla çok seviyorum hiç de bıkmıyorum.
Yeter ki güzel yapılmış olsunlar :)

Hayır yok aslında.
Ben tadını seviyorum ya yumuşaklığından değil bence :KK70:
Bende tadını seviyorum kurabiyelerin falan belkide kendimi öyle kandırıyorum :halay:dur senin konudan kaçayım kilo vermeye çalışıyorum 1.68 boyundayim 77kiloyum basarilarimizin devamını dilerim:deli:

Almazsan yemezsin.
Ben çözümü böyle buldum.
Kocama zararı olduğu için o yemesin diye canı çekmemesi adına ben de yemiyorum hamurişi.
Çok seviyor kıyamıyorum, ben de almıyorum. Zaten yapmayı da beceremiyorum.
Ekmeksiz yemeğe, hamurişi olmadan kahvaltı etmeye alıştık.

Aileden gelen bir alışkanlık.
Çok yapılır bizim evde güzel de yapılırdı.
Sevdiğim şeyi de yapmadan duramıyorum işte.

Mesela evde yemek var ama canım ondan çekmiyor diye üşenmeyip krep yapabilirim ya da poğaça :(

Aileden gelen bir alışkanlık.
Çok yapılır bizim evde güzel de yapılırdı.
Sevdiğim şeyi de yapmadan duramıyorum işte.

Mesela evde yemek var ama canım ondan çekmiyor diye üşenmeyip krep yapabilirim ya da poğaça :KK43:
Ne güzel üşenmiyorsan...
Ben şu bardağa uzanmakta bile zorlanıyorum bu saatte.

Valla tatlım bende ekmeğe çok sardım bi kaşık yemek bi ısırık ekmekti bi hafta önce ama dur dedim. Kiloyu geç sağlıksız bi kere hamurla dolduruyoruz vücudu,beyni vitamin alcagımız yere bırak biran önce canım

valla kızlar bizim ofis ben hariç erkeklerden oluşuyor.
ve kilo sorunu olan bütün erkek arkadaşlar Canan Karatay usulüne döndüler, bir de öğle yemeğini kestiler.
arada tatlı kaçamağı yapıyoruz.
onun dışında süperler.
ve o Türk kası göbekler yavaş yavaş erimeye başladı.
ha ha bir tek ben rejimde değilim ofiste:kk77:

yani bu pis erkekler bile yapıyorsa bi hayli hayli yaparız canlar,
yeter ki isteyin.

hamur işine hayıııııır (pizza da mı yemeyeceyik, heee pizza da yemeyecen :))

Bende hamur isini cok seviyorum pizza acma börek pogaca kek hersey ama biraz azalt ve cavdar unu kizil bugday unu kepekli un felan kullan daha saglikli. Cayindan kahvenden sekeri kesersen inan bana cok cabuk kilo verirsin. Ben kahveyi zaten herzaman sekersiz iciyordum cay da bir tane seker icerdim onu biraktim bir kac ay da etkisini gördüm bir kac kilo gitdi sekeri keserek

Bendee bu saatte poğaça yoguracak kadar cok seviyorummm şimdi çıkardım fırından..
Ekmek yemesem asla doymam kaç tabak yemek yersem yiyeyim ekmek yemezsem yoklugunu fark ederim midemde..

Şu kiloyu nasıl alıyorsunuz ben alamıyorum cidden soruyorum ne biçim bi bünyem varsa yiyorum yiyorum ama yok bi gram kilo alamıyorum

Ben de yiyip yiyip kilo almayan insanlara bayılıyorum.
Gece 00:30 da koca ekmek arası domatesi peyniri göm.
Tok karnına keyfine börek bulursan affetme.
Bir de benim gibi günde 3 öğünü hamurdan geçir.

Bak nasıl şişiyorsun :(

Ben de yiyip yiyip kilo almayan insanlara bayılıyorum.
Gece 00:30 da koca ekmek arası domatesi peyniri göm.
Tok karnına keyfine börek bulursan affetme.
Bir de benim gibi günde 3 öğünü hamurdan geçir.

Bak nasıl şişiyorsun :KK43:

Reflü falan yapmıyor mu peki? Alayına gömülcem de mideme dokunur diye korkuyorum

Şu kiloyu nasıl alıyorsunuz ben alamıyorum cidden soruyorum ne biçim bi bünyem varsa yiyorum yiyorum ama yok bi gram kilo alamıyorum
Bende böle söyleyenlere şaşıyorum,
Kilo demek hastalık,hantallık demek.
Ben kilo almasam uykudan uyanır yer içer yatarım, sabah namazına kalkınca bir daha yer içer yatarım üstünede sabah kalkar kahvaltı yaparım..
Ne gzl işte ne bulursan korkmadan ye..
Buarada evlimisin bilmiyorum ama bende bekarken kilo almazdım evlendim,doğum derken şimdide doğum kontrol iğneleri derken alınıyor malesef.

Bende böle söyleyenlere şaşıyorum,
Kilo demek hastalık,hantallık demek.
Ben kilo almasam uykudan uyanır yer içer yatarım, sabah namazına kalkınca bir daha yer içer yatarım üstünede sabah kalkar kahvaltı yaparım..
Ne gzl işte ne bulursan korkmadan ye..
Buarada evlimisin bilmiyorum ama bende bekarken kilo almazdım evlendim,doğum derken şimdide doğum kontrol iğneleri derken alınıyor malesef.

Öyle etli butlu olmak değil giydiğin yakışacak kadar bi dolgunluk olsun istiyorum dal gibi gezmek alnımın yazısı ve sevmiyorum oturacak kıyafet dediğin.
Evliyim doğum da yaptım ama yok kilo falan bende

Öyle etli butlu olmak değil giydiğin yakışacak kadar bi dolgunluk olsun istiyorum dal gibi gezmek alnımın yazısı ve sevmiyorum oturacak kıyafet dediğin.
Evliyim doğum da yaptım ama yok kilo falan bende
Ayyy valla hayran oldum şimdi size
Öyle olsam mutfağı yaşam alanı yapar mutfaktan çıkmam yerimde yerim.
Bende öle kilolu dglm 1.55 boya 53 kilo biriyim ki şu 3 kilo 2 aydır vurdurduğum iğnelerin eseri malesef

Back
X