Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kabartma tozu fayda etmez maalesef. Hemen bi Koşu gidip al istersen. Yada İnternet'e mayasız hamur tarifi yaz istersen
Olmaz :) Maya lazım.
Marketten maya al, yaş maya tavsiye ederim. 3te1ini kullan mayanın. Geri kalanını sar kaldır dolaba. İnternette vardır tarifler, ordan bul bir tarif. Çok yumuşak, ele yapışan bir kıvam alır genelde ama bayağı yoğurman lazım. Hamur dinlenince mis gibi olur, 1 saat falanda sar, sarmala, ışık almayan bir yerde mayalansın. :)
allah akıl versin...buraya yazıp vakit harcayana kadar 10 kere markete gider alırdın mayayı...bir kaç tane fazladan al..her zaman lazım olur..hmm ozaman gidip maya almam lazim , tskler cevaplariniz icin![]()
Olmaz maya alAblalarim kardeslerim yardiminiza ihtiyacim varaksama kiymali ekmek yapmak istedim ama evde maya yok acaba maya yerine kabartma tozu kullanabilirmiyim , olmazmi ?
![]()
allah akıl versin...buraya yazıp vakit harcayana kadar 10 kere markete gider alırdın mayayı...bir kaç tane fazladan al..her zaman lazım olur..
Merhaba nasil konu aca bilirim?yardima IOlmaz :) Maya lazım.
Marketten maya al, yaş maya tavsiye ederim. 3te1ini kullan mayanın. Geri kalanını sar kaldır dolaba. İnternette vardır tarifler, ordan bul bir tarif. Çok yumuşak, ele yapışan bir kıvam alır genelde ama bayağı yoğurman lazım. Hamur dinlenince mis gibi olur, 1 saat falanda sar, sarmala, ışık almayan bir yerde mayalansın. :)
Yardima Ihtiyacim varMerhaba nasil konu aca bilirim?yardima I
maya al canım poğaça olur kabartma tozu kyarsan
Derdiniz bu olsun..
Azıcık sıvıyağ acıkta yoğurt kat ince hamurlu yapacaksan
Seni burdan döve döve markete yollar bizim kızlar:)
gittim aldimilk kez yaptigim bisey degil zaten ama evde maya olmayinca kabartma tozu olurmu diye dusundum
amiiin
bunu hic duymadim denerim bi ara
Ben nasil konu basligi aca bilirim yardim ede bilirmisiniz kafam cok karisik