Hande58 diyet günlügüm

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
eveet ramazan bayramının ilk gününden beri ekmek agzıma sürmedim 14 yaşındayım ve 78 kiloydum bundan yaklaşık 1 ay öncesine kadar 72yi görmüştüm ama gelin görünkü okul olmadıgında sömestırda gene almışım şuan yaklaşık 75 falanım neyse ben ekmek yememek dışınd aöyle kendimi kısmadım ama zaten çok yiyen biri degildim hareketim azdı artık okul çıkışlarında yürüyorum eve kadar yaklaşık 20 dakika falan ve pazartesi itibariyle sıkı diyete başladım her gün okuldan geldikten sonra 2,5 litre su içiyorum okuldada yarım litre yani günde 3 litre su içiyorum ve bitki çayları bla bla sabahları genelde kahvaltı yapamıyorum öglende okulda yemek çıkıyor salata çorba anayemek falan ama ben çok su içtigim için bu tartıya yansıyor tabii o yüzden pazartesileri tartılacagım ve pazarları çok su içmemeye karar verdim ve dün akşam elma sirke+su+bal 'a başladım ama bal koymadım. gün gün ne yedigimi ve haftada birde kilomu yazacagım beni desteklerseniz çok sevinirim

bugünkü mönüm ; kahvaltı yok
öglende ; 1 tabak patates kızarteması (ama yagını hiç çekmiyoR) 2 orta boy köfte ve bol salata
ögle yemeginden yaklaşık 3 saat sonra çigköfte dürüm incecik lavaşa 2,5 sıkım köfte ve bol yeşillik

şimdilik bu kadar akşama kadqar bir şey yemiyecgim belki acıkırsam meyve yerim o kadar ve şimdiye kadar 1 litre su içtim daha içecegim 2 litre su var .. :26:

hande öncelikle kolay gelsin demek istiyorum yasin kücük onun icin cok SIKI diet yapmani tavsiye etmem ve sunuda söylemeden gecemicem mutlaka kahvalti yapmani tavsiye ederim eger kahvalti yapmazsan ondan sonraki yedigin yicek ne olursa olsun salata bile olsa vücut onu yag olarak depoluyor hicbir zaman ögünlerini atlama ve aksam yemeklerinde sebze yemegi ve yogurt yiyebilirsin kahvalti icinde uno light ekmekler var kahvaltida peynirli tost yapabilirsin nacizane söylemek istedim umarim istedigin kiloya saglikli bir sekilde ulasirsin

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için kahvaltıyı kilo için degildi acele evden çıkmam gerektigi için malesef yapamıyroum ama dikkat edecegim

zamana yarararak kalıcı sürdürülebilir sağlıklı bir beslenme ve bir miktar hareket ile kilo verebileceğine inanıyorum...

4 YIL SONRA SON DURUMU YAZIYORUM LISE GIRDI ARAYA VE 85 KILOLARA KADAR CIKTIM MALESEF 1 HADTA EVVEL UNIVERSITEYE BASLADIM 172 BOYUNDA VE 68 KILOYUM HALA ISTEDIGIM KILODA DEGILIM MAALESEF AMA KONUMU GORUNCE DUYGULANDIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…