Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bunu şekerim vestel.....................
çok iyi düşünmüşsünüz bu nasıl?ben bunun beyazını istiyorumsiyah çok çabuk tozlanıyo sürekli silmem gerekicek çalışıcağım içinde zorluk olur çok
çok iyi düşünmüşsünüz bu nasıl?![]()
vestel şekercim ama ellerinde varmı bilmiyorum araştırmak lazım illada vestel olması şart değil dimi? iyi olsun yeterçok güzel markası ne bunun resim büyümediği için göremiyorum
vestel şekercim ama ellerinde varmı bilmiyorum araştırmak lazım illada vestel olması şart değil dimi? iyi olsun yeter
kızlar ben daha ocak fırın davlumbaz almadım siz hangi markaları kullanıyosunuz ya da aldınız? bide her markada beyaz cam ocak yok galiba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim![]()
![]()
Eki Görüntüle 833441 Eki Görüntüle 833442 Eki Görüntüle 833443
Bunlar benim aldıklarım, hepsi Arçelik. Şuan evimizde de hep arçelik kullanıyoruz, biz hiç sorun yaşamadık, en azından herhangi bir sorun çıksa da teknik servisi oldukça yaygın olduğundan hemen sorununuz çözülüyor.Bu arada Arçelik'te de beyaz cam var.
şimdi baktım 666 lira diyo
Mağazalarda fiyatlar oldukça değişiyor, biz bayram öncesi anneme derin dondurucu almak için gittiğimizde bir göz attım, fiyatlarda oldukça indirim yapmışlar.Üstelik ocak-fırın ve davlumbazlardan setler yapmışlar ve fiyatlar çok inmişti. Açıkçası ben bile pişman oldum erkenden aldığıma. Bir buzdolabı vardı normalde fiyatı 3119 TL'ymiş kampanya fiyatı 2469 Tl'ye inmiş ve üstüne tekrar indirim yapılmış 2099 TL şuan.Yani Arçelik'in sitesinde ki fiyatlara bakma sen. Mağaza fiyatları farklı oluyor.
![]()
![]()
![]()
Bosch aldık hepsini, çeyiz için..
Daha kullanmak nasip olmadı ama internetten, çevreden sorup soruşturduğum kadarıyla çoğunluk memnundu..
Site fiyatlarına aldanma hemen..
Bayi ile görüş, internette araştır..
Küçük ev aletleri ve klimaları Arçelik'ten aldık..
Ben internetten ve katalogtan baktım, az çok fiyat listesi çıkardım..
Bir gittik benim hesapladığımdan nerdeyse 300-400 TL iskonto oldu..
Beyaz eşya için kesinlikle sırf netten bakmamalı, dolanmalısın..
Bi de ne kadar Arçelik güzel diyen varsa, Arçelik alma diyen var,
Bosch iyi diyen varsa, Bosch'tan dilim yandı diyen var..
Şans işi mi, üretilen seriye göre değişiyor mu anlamadım.. :)
Dün Bosch'ta 1400 liraya bir set görmüştüm gayet güzele benziyordu. Yok cam ocak olsun bilmem kaç tane pişirme programı olsun , zaman ayarı olsun, dijital ekranlı olsun falan dersen böyle bir setin fiyatı 3000 tlyi buluyor ama orta karar bir şeyler de istenilince bulunabiliyor yani.
benim istediğim tek özellik beyaz cam ocak. fırının pişirme programlı filan istemem dereceleri yeterama uygun fiyata bulamazsam klasik bi takım alıcam artık
Beyaz çok model olmuyor canım ya genelde gümüş ankastreler ama her markada bir iki beyaz mutlaka var gibi iyi araştır.