hangi anlarda aşkını anladınız?

aslında sesinden bile anlaşılır ne kadar sevdiği ama onun morali bozulduğunda benim daha çok üzüldüğümü bilir, kendisi kötü olsa bile çok mutluymuş rollerine yatar, kötü oyuncudur ama direk anlarım... bi keresinde de çok hastaydım aklıma ilk gelen oydu aradım ben çok kötüyüm diye sesi bi anda o kadar değişti ki bi anda heyecanlandı bütün gece arayıp durdu sabah o kadar işinin arasında aradı nasılsın diye...

ah batak masasındaki o bakışlarrr:) ah bilardo oynarken ıstakayı elimden alışlarrr:D:D anlıyosun illaki olümmm biz bayanız kaçar mı bizden seni seniii diyosunn:D

askerde benim bitanemm...

10 günden sonra ilk defa bugün aradı,20 saniye falan doğru düzgün konuşamadan,nasılsın iyimisin bile diyemeden, ''aşkım ben çok heycanlandım sesini duyunca kötü oldum en iyisi sonra ariyim seni.. '' dedi..:çok üzgünüm:

sesimi duyunca heycandan konuşamayacak kadar seven bi aşkım var..

Yolda yururken arabalarin gectigi tarafa gecip bisey olursa bana olsun demesi varya bitirmisti beni :asigim:

ve gozlerimin icine bakarak balim seni cok seviyorum demesi yokmu eritiyo beni :asigim:
Bana bakmasi durusu resmen sana asigim diye bagiriyor :)

ooofff bunlari okuyunca daha cook ozluyorum askimi cok guzel yaa :)
2 sene aradan sonra son 5 gun heycandan olecem :teytey:

Bana o güzel gözleriyle derin deriiiin baktiginda anliyorum ben :)) beni Sevdigini.. :utangac:
yaa çooooooook Seviyoruuum Onuuu ..opuyorumnanaktan
Asigiimm ben melegiime..ben gülerken onun dediklerine.. boyle kendimi o kdr kaptiriyorum kii.. bi bakiyoruum sessiz sessiz bana bakiyo..
tatlim niye gülmüyosun dedigimde de.. "Seni seyrediyoruum , sana hayraniiimm" demisti ..:asigim::asigim:

Back
X