Hangi aralıklarla gebelik kontrolune gidiyorsunuz?

7 haftadayim doktor 12 haftada test ypcaz dedi bidaha çağırmadı 4 hafta kontrole gitmicem yani . Merak ederim ama ben bebek ne durumda diye doktorlar zaten çok ilgisiz hiç öneride bile bulunmadilar . Sizde durumlar nasıl hanimlar
Benim doktoruma güvenim sonsuz mesela ben 5.hafta da öğrendim 15 gün arayla gittim 9.haftamda da bir ay sonra görüşelim dedi. Zaten çevremde de hep böyle yani anormal gelmedi ☺️

7 haftadayim doktor 12 haftada test ypcaz dedi bidaha çağırmadı 4 hafta kontrole gitmicem yani . Merak ederim ama ben bebek ne durumda diye doktorlar zaten çok ilgisiz hiç öneride bile bulunmadilar . Sizde durumlar nasıl hanimlar
Merhaba 32. Haftaya kadar ayda bir gidilmesi gerekiyor genelde riskli bir durum söz konusu değilse.

Sık gitmekte zararlı olabilir o yüzden 13 haftaya kadar beklicem bebeğin sağlığı daha önemli tabi 🙂
Yok hayır hiçbir zararı yok araştırırsanız ☺️ ses dalgaları kullanıldığı için bebeğe hiçbir zarari olmuyor 🤗sizin zaten rutin muayaneniz 4 hafta sonra.4 hafta da bir çağırır doktorunuz 🤗

Back
X