Kafamı kurcalayan bir konu ile buradayım.
25+6dayız bugün itibari ile. Daha önceki haftalarca kasıklarımda bıçak saplanır gibi sancılar hissettiğim için kontrolüm sırasında doktoruma söylediğimde detaylı bir şekilde inceledi ve sorun olmadığını gayet normal olduğunu söyledi. Yine sonraki kontrolüme yakın bir zamanda "iç organlarım parçalanıyor gibi hissediyorum"
diyerek doktora gittim. Karnım büyümeye ve gerilmeye başladığı için bu da normal olarak görüldü. Ultrason, kan, idrar hiçbirinde sorun çıkmadı.
Bugün hala başlangıç kilomdayım, üstüme aşırı yapışan bir şey giymezsem hamile olduğum anlaşılmaz yani karnım neredeyse yok. Bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum ve hareketlerinde bir azalma falan yok yani sıkışık falan olduğunu da sanmıyorum
Soruma gelecek olursak; 2 gündür göbek deliğim ve çevresinde aşırı gerilme ve resmen acı hissediyorum. Daha önce ameliyat falan olduysanız tam olarak o ameliyat yerinde hissedilen yırtılma hissi gibi bir şey diye tarif edebilirim. Acı eşiğim çok yüksektir ama hareket ederken doğrulmakta güçlük çekiyorum. Oturduğum yerden kalkarken bir süre hafif öne eğilmiş şekilde kalıp yavaş yavaş dikleşiyorum. Çok dik oturmadığım sürece, yatarken ya da doğrulduktan sonra hareket ederken sıkıntı yok. Umarım anlatabilmişimdir
Bir dahaki kontrolüm ay sonunda. Her dakika hastahaneye gidip "normal" denilmesini de istemiyorum ama bir sorun varsa da geç kalmaktan korkuyorum. Sizler hangi aşamada hastahaneye gitmeye karar veriyorsunuz?