- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1209077
Kızlar kına gecesi var haftaya sizce hangi ayakkabıyı terch etmeliyim bu konmbine
Eki Görüntüle 1209077
Kızlar kına gecesi var haftaya sizce hangi ayakkabıyı terch etmeliyim bu konmbine
ben alttakini beeeendimEki Görüntüle 1209077
alt taraftaki stiletto daha iyi olur tabi ki:))))
bencede alttaki papuç süper olur
ben alttakini beeeendim![]()
O Zaman tercihim alttaki:)
hayırlı olsun cnm:))
Çok teşekkürler kombin nasıl peki:)
bnm kına gecem olsa tam bnm giyebilecegm tarzda bişey çok güzel modeli tam bnm begendigim tarzda bi elbise çok hoş olmuş:))
Eltimin kınası var ama iş yerinden gideceğim o yüzden böyle bişey giymek zorunda kaldım. Aslında boyu uzun ama bnm dizlerimde o tunik altına kumaş pantolon giyeceğim şal yerine bu yeni kare eşarbı tercih ettim. şal çabuk kırışıyo.Beğendiğinize sevindim :)
evt:) Haftaya bugun kına ayakkabımı sipariş ediyimde bi kaç güne gelir:)ne güzel sizin boyunuz uzun o zmn :/ ayrıca şaldansa eşarp daha şık durur bncede hem kına için
evt:) Haftaya bugun kına ayakkabımı sipariş ediyimde bi kaç güne gelir:)
Tşk tekrar:)
mrb arkadaşlar görümcemin düğünü var mürdüm rengi hoş bi elbise aldım straplez ve kısa ama altına ne renk ve ne tarz bi ayakkabı giyeceğimi bilmiyorumyardımcı olur musunuz bana ?
mrb arkadaşlar görümcemin düğünü var mürdüm rengi hoş bi elbise aldım straplez ve kısa ama altına ne renk ve ne tarz bi ayakkabı giyeceğimi bilmiyorumyardımcı olur musunuz bana ?
Platform bilekten bağcıklı olabilir canım.
Kumaşı nasıl canım saten mi
hayır düz ama şık bi kumaşı var aynı renk ayakkabı bulamadım
O zaman siyah kafesli sibilekten bağcıklı bulabilirsin bence ama kumaşı ne bilemediğim için deri yada rugan diyemem
ben de öyle düşünmüştüm aslında dore tonları nasıl olur abartı mı olur
Eki Görüntüle 1209077