• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ayakkabı?

$Screen shot 2014-08-06 at 17.02.25.webp
mrb arkadaşlar görümcemin düğünü var mürdüm rengi hoş bi elbise aldım straplez ve kısa ama altına ne renk ve ne tarz bi ayakkabı giyeceğimi bilmiyorum :( yardımcı olur musunuz bana ?

Canım elbisenin rengi böylemi

bekliyorm canm :) face adresi var mı ki
internetten veya instagramdan giysi siparişi nasıl veriyorsunuz ki kızlar?Geldi bedeni uymadı ya da beğenmedin, nasıl oluyor??Parayı önceden ödemiyor musunuz yoksa kapıda mı ödeniyor..ben hiç denemedim,internette çok beğendiğim elbise oluyor ama cesaret edip alamadım hiç.

internetten veya instagramdan giysi siparişi nasıl veriyorsunuz ki kızlar?Geldi bedeni uymadı ya da beğenmedin, nasıl oluyor??Parayı önceden ödemiyor musunuz yoksa kapıda mı ödeniyor..ben hiç denemedim,internette çok beğendiğim elbise oluyor ama cesaret edip alamadım hiç.

canım beden ölçüme bakıyorum alacağım siteden ona göre hangisi yakınsa zaten biliyorum bedenimi netteki bilindik siteler de uyuyo genellikle bana değişim oluyo hepsinde genelde. kapıda ödemeli tercih ediyorum şu ana kadar bi sorun yaşamadım

Back
X