Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar görümcemin düğünü var mürdüm rengi hoş bi elbise aldım straplez ve kısa ama altına ne renk ve ne tarz bi ayakkabı giyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz bana ?
internetten veya instagramdan giysi siparişi nasıl veriyorsunuz ki kızlar?Geldi bedeni uymadı ya da beğenmedin, nasıl oluyor??Parayı önceden ödemiyor musunuz yoksa kapıda mı ödeniyor..ben hiç denemedim,internette çok beğendiğim elbise oluyor ama cesaret edip alamadım hiç.
internetten veya instagramdan giysi siparişi nasıl veriyorsunuz ki kızlar?Geldi bedeni uymadı ya da beğenmedin, nasıl oluyor??Parayı önceden ödemiyor musunuz yoksa kapıda mı ödeniyor..ben hiç denemedim,internette çok beğendiğim elbise oluyor ama cesaret edip alamadım hiç.
canım beden ölçüme bakıyorum alacağım siteden ona göre hangisi yakınsa zaten biliyorum bedenimi netteki bilindik siteler de uyuyo genellikle bana değişim oluyo hepsinde genelde. kapıda ödemeli tercih ediyorum şu ana kadar bi sorun yaşamadım