• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Hangi bakıcı daha iyidir?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.394
Puanlar
63
16 aylık erkek bebeğime bakan bakıcım dün işten ayrıldı acil yeni birini bulmam lazım. Adayları üçe indirdim yarın hepsiyle bir görüşmem var ama öncesinde fikrinizi almak istedim. Tecrübelilerden yorum bekliyorum.

1- 45 yaş - lise mezunu - deneyimsiz- evime çok yakın - çocukları büyük
2- 43 yaş - üni mezunu - deneyimli - evi uzak - kediden korkuyor ama yine de deneyeyim dedi evde kedim var - çocukları büyük
3- 26 yaş - üni mezunu - deneyimli - çocuğu yok ama istiyor tedavi görüyor - evi çok uzak değil

Edit: hiç birini seçmedim. Hepsi de bi değişik değişik tipler çıktı :((

Son düzenleme:
16 aylık erkek bebeğime bakan bakıcım dün işten ayrıldı acil yeni birini bulmam lazım. Adayları üçe indirdim yarın hepsiyle bir görüşmem var ama öncesinde fikrinizi almak istedim. Tecrübelilerden yorum bekliyorum.

2- 43 yaş - üni mezunu - deneyimli - evi uzak - kediden korkuyor ama yine de deneyeyim dedi evde kedim var - çocukları büyük
3- 26 yaş - üni mezunu - deneyimli - çocuğu yok ama istiyor tedavi görüyor - evi çok uzak de
1 numara şu şartlar altında daha cazip

26 yaş olan.
Gençler daha tahammüllü daha düzgün iş yapıyor

Ben 26 yaş diyorum. Çünkü genç ve muhtemelen çocukta istediği için deli gibi her şeyi okuyordur. Ekran, dil vs konularını yeme içme gibi. Bir nevi kendini anneliğe hazırlayacağı için daha heveslide olacaktır. (Yarın halinden tavrından anlarsın şefkatli biri mi akıllı mı vs)
Fakat gebe kalırsa ayrılır bu durumda bakıcısız kalabilirsin, risk o bu vs diye gebeykende gelmeyebilir. Bebek 16 aylık, hamile kalıp gebeyken çalışırsa zaten kreşlik olur bu konuyu mutlaka konuşun

26 yaşı tercih ederdim. Bebek bekliyorum ve kedim var. Kediden hoşlanmayan birini de istemezdim. Çok yaşlı da istemem. Ağzından çıkan kaşığı sokmak gibi tuhaf huyları oluyor.
Yaşlı dediğiniz insanlar 43 ve 45 yaşında yalnız?

3- 26 yaş - üni mezunu - deneyimli - çocuğu yok ama istiyor tedavi görüyor - evi çok uzak değil
1. Seçenek en mantıklısın
2. Bir deneyeyim demekle korkulan bir şey olan işe girilmez sonu belli değil
3. Çocuğu olursa sizin iş yatar bu da nasiptir kısmettir belki hamile haberi bile yok yani çok açık değil mi hangisini seçeceğiniz

Ben de yaşlıymışım. Bu sitede öğrendim🙈🙈
Bende 40 yaşındayım, yaş grubumun ağzından çıkan kaşığı bebeklerin ağzına sokmak gibi garip huyları olduğunu öğrendim. 🤣 Çok şükür, yeni yıla da kültürümüz artarak girdik.

Bende 40 yaşındayım, yaş grubumun ağzından çıkan kaşığı bebeklerin ağzına sokmak gibi garip huyları olduğunu öğrendim. 🤣 Çok şükür, yeni yıla da kültürümüz artarak girdik.
Ben çocukken babaanneler annannneler lokumu vs ağızlarında çiğner bebeğe verirlerdi. 🙈Ama üzerinden 35 40 yıl geçti üstelik o kadınlar o zamanlar 55 65 civarıydı. 2026 ya da teyze olarak girdik gene😂Hayırlısı. Yeni yılın kutlu olsun bu arada teyzemmmm. Kutlayan: diğer teyze🙈🙈

ben onu en son seçenek yapardım. 3 daha mantıklı.
Eğitim açısından ve tecrübe açısından evet ama. Biri kediden korkuyor diğeri çocuk olanı içinde her ikisi de max. Bir kaç ay anca durur gibi.

Konu sahibi , tecrübeli olanı seçin ama karakterlerine de bakın bi o ikisinin . Çocuk sevmeyeni eleyin.

1 numara daha makul duruyor deneyimsiz değil 2 cocuk büyütmüş.

2 numara kediden korkuğunu söylemiş bir deneyeyim demiş büyük ihtimalle işe başlayınca kedi korkusu gecmiyecektir ya işi bırakır yada kediyi odaya kapatmanızı söyler onunda siz kabul etmezsiniz haklı olarak.

3 numara çocuk tedavisi görüyorsa izin alma süreleri olacaktır siz de eski bakıcınızla izin konuları yüzünden anlaşamamıştınız.

1 numara.
Konudan bağımsız neden işi bıraktı sizin bakıcı size trip atıyordu çocuk görünce ağlıyor die bu yüzden mi .

Back
X