• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Hangi bakıcı daha iyidir?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bende 40 yaşındayım, yaş grubumun ağzından çıkan kaşığı bebeklerin ağzına sokmak gibi garip huyları olduğunu öğrendim. 🤣 Çok şükür, yeni yıla da kültürümüz artarak girdik.
43 yaşındayım, kaşığın ağzımdan çıktığını unutacak kadar bunamadım😂 konuya gelince deneyeyim diyen iki numarayı elerim o kesin. İki gün sonra gelemem derse sinirlenirim çünkü. İki çocuk büyütmüş bir numara deneyimsiz mi oluyor😂

1 numara.genc olanı tedavi görüyorsa hastanedir tedavidir falan çoğu zaman işe gelemeyebilir yada hamile kalirsa yine gelmez.en mantıklısı 1 numara.

Aslında bunların hiçbiri sinmezdi içime 😂
3 numara tedavi için izin ister sık sık gibi, bir süre sonra da yatıp dinlenmem lazımmış diye işi bırakır.
2 numara sorun yaratacağa benziyor. Hem evi uzak havalar karlı yağmurlu ne biliyim uzak ev ne kadar uzak? Kediyi odaya kapattırma veya işi beğenmezse kediyi bahane etme olasılığı yüksek
1 numaranın aslında kendi çocukları var, deneyimsiz denemez.neden bu mesleğe karar vermiş? Meslek olarak yapabilecek mi?

26 yaşı tercih ederdim. Bebek bekliyorum ve kedim var. Kediden hoşlanmayan birini de istemezdim. Çok yaşlı da istemem. Ağzından çıkan kaşığı sokmak gibi tuhaf huyları oluyor.
Yaşım 45, kızım 2,5 yasinda .Daha bir kez anne baba olarak kendi kasigimizi ağzına sokmadik

1 numara.
Konudan bağımsız neden işi bıraktı sizin bakıcı size trip atıyordu çocuk görünce ağlıyor die bu yüzden mi .
Ya çok saçma ama tam olarak bu sebepten direk çıktı gitti yüz üstü bıraktı ihbar süresi bile kullanmadı. İstifa dilekçesine bile demiş ki “annesi çocuğu ağlatıyor çalışma koşullarım olumsuzdu ve iyileştirilmedi” 😅

Ya çok saçma ama tam olarak bu sebepten direk çıktı gitti yüz üstü bıraktı ihbar süresi bile kullanmadı. İstifa dilekçesine bile demiş ki “annesi çocuğu ağlatıyor çalışma koşullarım olumsuzdu ve iyileştirilmedi” 😅
Yeni bakıcınızla bu sorunları yaşamak istemıyorsanız ve cidden bi sorunsa çocuk eziyet veriyorsa sizde çocuğunuza iyi bakıldıgından yana memnun kalırsanız işbirliği yapın . Sizde haklısnız ama karşı tarafta haklı insaallah hayırlısı olanla anlaşırsınız

Anac bır kadın olması ve yakınlık en onemlı şey bebek bakımında.
Gençlerin asla tahammülü yok.
Normalde arkadaşım üç tane bakıcı değiştirdi hepsı habersiz cekıp gıttı.
Şuan en ıyısı 1 numara.
Kendı çocuklarını büyütmüş tecrübeli işte.
Zaten o yastakı çocuğa zamanında yemek yedirme güvenlik sağlama gıbı şeyler yapacak..

1 numarayi secerdim. 2 numara kedi ile yapamadim der er ya da gec. 3 numara da tedavi esnasinda dinlenmesi gereken gunler olacak, ilac kullanacak, duygu dalgalanmalari olacak falan(allah bir an evvel nasip etsin de kendi bebegi olsun :)) en stabil secenek 1 numara. Evinin yakin olmasi avantaj.

Bende 40 yaşındayım, yaş grubumun ağzından çıkan kaşığı bebeklerin ağzına sokmak gibi garip huyları olduğunu öğrendim. 🤣 Çok şükür, yeni yıla da kültürümüz artarak girdik.
Ben de 40 a girecegim kendimi 20 li yaslarimda hissediyorum hala 😅

Agiza kasik sokmak vs yastan ziyade gorguyle alakali.

Ben de 1 numarayi secerdim. Ama yine de konusurken karar verin.

16 aylık erkek bebeğime bakan bakıcım dün işten ayrıldı acil yeni birini bulmam lazım. Adayları üçe indirdim yarın hepsiyle bir görüşmem var ama öncesinde fikrinizi almak istedim. Tecrübelilerden yorum bekliyorum.

1- 45 yaş - lise mezunu - deneyimsiz- evime çok yakın - çocukları büyük
2- 43 yaş - üni mezunu - deneyimli - evi uzak - kediden korkuyor ama yine de deneyeyim dedi evde kedim var - çocukları büyük
3- 26 yaş - üni mezunu - deneyimli - çocuğu yok ama istiyor tedavi görüyor - evi çok uzak değil
Sigara içen var mı aralarında?
Eğer yoksa 1 diyorum.
Deneyimsizse size biraz iş düşüyor. Profesyonel bir iş olduğunu öğretmeniz lazım. Ama azıcık zekası varsa alışır :)

26 yaşı tercih ederdim. Bebek bekliyorum ve kedim var. Kediden hoşlanmayan birini de istemezdim. Çok yaşlı da istemem. Ağzından çıkan kaşığı sokmak gibi tuhaf huyları oluyor.

45 yaş genç değil mi yahu?
Bizim bakıcı ablamız 45ti. Her hafta sonu ormana kampa gidiyordu. 😂
Bence 55 sınır bu işlerde.

@gkulata ben hiç bakıcı desteği almadım ama destek alıyor olsaydım en önemli kriterlerim çocuğa karşı sabrı ve bakımına gösterdiği özen olurdu. Şahsen çocuğa sürekli aktivite yaptırsın, onu yapsın bunu yapsın diye beklemezdim çünkü kendimde her dk bu şekilde çocuk bakamadım. 3 yaşına kadar güvenebileceğin birisini bulmaya çalış, zaten sende evdesin. 3 yaşından sonrada kreşe ver derim

45 yaş olarak ağzımızdan çıkan kaşıkları ısrarla başkalarının ağzına sokuyoruz, sen bilmezsin bunu 😒
Dişleriniz de Sürahi hanımınki gibi çıkıyor mu bacım 🤣 benim bir gözüm kapalı mesela, görmüyor. Dişlerimde takma diş

Konudan bağımsız mevcut bakıcı neden işi bıraktı?

16 aylık erkek bebeğime bakan bakıcım dün işten ayrıldı acil yeni birini bulmam lazım. Adayları üçe indirdim yarın hepsiyle bir görüşmem var ama öncesinde fikrinizi almak istedim. Tecrübelilerden yorum bekliyorum.

1- 45 yaş - lise mezunu - deneyimsiz- evime çok yakın - çocukları büyük
2- 43 yaş - üni mezunu - deneyimli - evi uzak - kediden korkuyor ama yine de deneyeyim dedi evde kedim var - çocukları büyük
3- 26 yaş - üni mezunu - deneyimli - çocuğu yok ama istiyor tedavi görüyor - evi çok uzak değil
3 ü kafadan eledim ben. Her an hamile kalabilir yerine yeniden arayışa girmeniz gerekir.
Evde kedi varsa 2 de olmaz zaten(köpeğim var benimde köpekten korkarım diyeni tercih etmezdim)
1 makul duruyor ama kamera kurmak (bilgisi olsun kamera olduğu konusunda)ve sizin evinizde bakılması şartıyla. Tabiki çocukları ile gelmesin,mesai saatlerini,yapacağı işleri en baştan konuşun,uyarsa anlaşın.

Back
X