- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
merhaba kizlar..ya acaip bunalima girdim isyerim yüzünden. daha dogrusu sefim we karisi yüzünden. Özel bi dershanede ögretmenlik yapiorum bikac aydan beri. sefimin karisi cok fena cok kiskanc herseyimi kiskanyior ya inanmassniz ama giyimimi, kullandigim kitaplari (en sIk kullandigim kitapi saklamis),acaip piskopat bisey bi görseniz kadini. Sürekli bna laf sokyuor, aklina geldigince asaglamaya calisyor, esinden bile kiskaniyor düsünsenize! esine bisey sordugumda lafimizi kesiyor ve onu yanina cagrior onla konusmami engellemeye calisior fln. ama duymamazliktan gelyiorum cünkü ugrasmak istemyiorum.
Sefim ise ayri bir dert. daha önce 3-4 gün giderdim haftada ama kendi tanidigini ise sokunca tüm günleri kurslari ona verdi hemde ögretmenlik okumadigi halde (avukatlik okumayi birakmis). Simdi sadece bir gün gidiyorum haftada. Bahanesi ise: cocuklar zaman kaybina ugruyormus benimle oysaki hepsinin notlari düzeldi ben cünkü cok disiplinli tutmaya calsiyorum ve düzenli calistirorum.bahane iste diger kadini ise almak ve benim diger kurslari elimden almak icin...gecen hafta ise yerlere attiklari kagitlari toplatmistim ögrencilerime. masanin birinde yabanci kagitlar duruyordu ama benim degildi ondan dokunmadim. dersim bittikten sonra da gittim. bugünse bni sef yanina cagirip, ögrencilere kültürümüzü ögretemedigimi fln söledi bende anlamadim. fotograf göstertti. gecn hafta masalarin ve yerlerin, siralarin resimlerini cekmis. güya masada kagit warmis ve siralarda yamuk duryormus fln da bende düzensizmisimde falanda. ya benden sonra sinifa kim girdi ne yapti gece kontrol mü edecegim? Acaip asagilayici seyler söyledi, bitrmis oldugum bölmüme bile takti kafayi acaip asagladi.ben de inadima bugün tertemiz yaptim sinifi. kendis ve esi de hic biyerden mezun falan degiller , ben bile bu durumda onlari asaglamiyorum.Evde de olanlari anlattim ve bana "sen oranin temizlikcisi misin, adamin niyeti, temizlikciden tasarruf yapmak" dedi ailem. ya napcagimi sasirdim bi akil werin:a015:
adam tanıdığını işe aldıysa senin ordan çıkman için daraltıyo seni.
kaldıki sende kalma orda. söyle laflarını çık. benim bukadar düzeysiz biyerde zaten işim olamaz de vur kapıyı çık git.
adam senin işten çıkman için psikolojik baskı uyguluyor..
bunun 2 nedeni olabilir
1) karısı seni kıskandığı için işten çıkarmasını istemiş olabilir ve adam da sana böyle bir bahane sunamayacağı için çıkman için saçma sapan şeyler yapıyor.
2)işe tanıdıklarını aldıkları için sana ihtiyaç duymuyor olabilir ve seni yıldırmaya çalışıyor..
arkadaslar msjlariniz icin cok tesekkür ederim hepinize de. cok dogru seyler yazmissiniz. ben bu manyaklarin arasinda yeni bir isyeri bulana kadar duracagim. ama ayrildigim gün icin de bikac söz hazirladim. hatta olur ki daha önce söylemem gerekir bu sözleri. ayrilma nedenlerini sayacagim ve pespembe arkadasimizin dedigi gibi kendi söylediklerini kendilerine karsi kullanacagim.
burda zaman kaybina ugruyorum diyecegim. gidin önce bi kendiniz egitim sistemini ögrenin diyecegim. bide en asaglayici seyi diyecegim: gidecegim yer seviyeli ve bilmemneden mezun bi müdürm olacak, egitimcinin dilinden egitimci olmayan anlayamaz zaten diyecegim. egitimci olmayan ögretmeni anca temizlikci gibi kullanir saygiszligindan diycemklava:
arkadaslar msjlariniz icin cok tesekkür ederim hepinize de. cok dogru seyler yazmissiniz. ben bu manyaklarin arasinda yeni bir isyeri bulana kadar duracagim. ama ayrildigim gün icin de bikac söz hazirladim. hatta olur ki daha önce söylemem gerekir bu sözleri. ayrilma nedenlerini sayacagim ve pespembe arkadasimizin dedigi gibi kendi söylediklerini kendilerine karsi kullanacagim.
burda zaman kaybina ugruyorum diyecegim. gidin önce bi kendiniz egitim sistemini ögrenin diyecegim. bide en asaglayici seyi diyecegim: gidecegim yer seviyeli ve bilmemneden mezun bi müdürm olacak, egitimcinin dilinden egitimci olmayan anlayamaz zaten diyecegim. egitimci olmayan ögretmeni anca temizlikci gibi kullanir saygiszligindan diycemklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?