- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Çok acayip geldi bana... neden bir dersane sahibi yada müdürü çalıştırdığı öğretmene böyle yapsın. Sonuçta senin performansın yüksekse.. o dersanede başarılı bir öğretmensen neden işine gelmeyen şeyi yapıyor. Hep onlardamı hata .. acaba senin göremediğin bazı yanlışların olabilrmi ? Sen bile farkında değilsindir. Önce hatayı yada yanlışı kendimizde aramak daha mantıklı olur. Siz hatalısınız demiyorum yanlış anlamayın böyle bir durum gözükmüyor zaten ama sizin sınıfı temizlemeniz bile bir yanlıştır. Bu gibi gereksiz özverilerden bahsediyorum ben..
Bi kere olay baştan yanlış... Eğitimci olmayan biri özel dershane açamaz,sahip olabilir ama yöneticisinin eğitimci olması zorunlu... Demek ki bu dershane kaçak...
Ayrıca dershaneler çocuklara ders öğretmek için vardır ve veliler de bunun için para öderler, çocuklarına yerdeki kağıtlar toplatılsın diye değil....
Siz niye çocuklara yerdeki kağıtları toplatıyorsunuz anlamadım...
Bu deshane dediğiniz yer baştan sona yanlışlarla dolu..
Bir an önce çıkın oradan, ve kendinize düzgün bir yerde iş arayın...
benim bildiğim avrupada dershane diye bişi yoktur
ayrıca türkiyede bir takım boşluklar olabilir ,uygulamada sorunlar olabilir ama avrupa da hangi kurum olursa olsun denetleme çok sıkıdır...????
bnde öle edicem ya duruma göre bakacam o bna sert cikarsa bende agzima geleni diycem ama yok ikidebir laf sokyuorsa o zmn bend elaf sokmasini bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?