Hangi basliga yazicami bilemedim arkadaslar...acaip sinir oldum:S

Bi kere olay baştan yanlış... Eğitimci olmayan biri özel dershane açamaz,sahip olabilir ama yöneticisinin eğitimci olması zorunlu... Demek ki bu dershane kaçak...
Ayrıca dershaneler çocuklara ders öğretmek için vardır ve veliler de bunun için para öderler, çocuklarına yerdeki kağıtlar toplatılsın diye değil....
Siz niye çocuklara yerdeki kağıtları toplatıyorsunuz anlamadım...
Bu deshane dediğiniz yer baştan sona yanlışlarla dolu..
Bir an önce çıkın oradan, ve kendinize düzgün bir yerde iş arayın...

evet bana da cok garip gelyior. zaten okulumun bittigini duyduklarinda beni ise almak icin onlar aradi hep (babamin tanidigi kendisi). ben yoksa baska yere gider sorardim anlamyiorum cidden hem alan kendileri hemde böle ypayiolar.benim gerekten hic bir hatam yok. maksat sadece beni o tanidigi kadini ise almak icin arkaya itmek. bu sorunlar benim orda calisdigim 3-4 günden itibaren basladi zaten. is tecrübesine gelince: ben zaten aylarca staj yaptim bu meslege baslamadan önce. ailem de söledi zaten temizlemen hata diye. ama ben dün öyle dedikten sonra temizledim. yani daha önce hic temizlemedim. insani acaip sasirtiyorlar ya napacagini sasiro gercekten böyle bi durumda. en iisi cikmak ordan. ve maalesef böyle piskopat müdürler war. sanslisin böylesi denk gelmemis sana. bende kendime sordum zaten neden benmle ugrasiyor bu adam manyakmi ne

Son düzenleme:

haklisin arkadasim ama ben yurt disindayim:) burda kurallar baska, yeterince paran varsa acabilyiorsun. o kagitlari da o salak herif dedigi icin toplattim. toplat ve topla diyor herif. ama bidahasine doknmyucam bile. ya yemin ederim sinirden stresten bugün sol kulagim duymuyordu genelde stresli oldum zamanlarda oluo bu

Yaşadığınız yer İstanbul yazıyor, ben de ona göre yorum yaptım....
Benim bildiğim Avrupada dershane açmak çok daha zor, gerekli şartları sağlamak çok çok daha zor....

benim bildiğim avrupada dershane diye bişi yoktur
ayrıca türkiyede bir takım boşluklar olabilir ,uygulamada sorunlar olabilir ama avrupa da hangi kurum olursa olsun denetleme çok sıkıdır...????

canım bence kendine önce iyi bir iş ayarla ve işin kesinleşince bunlara içinde biriktirdiğin herşeyi kibarca sohbet havasında sayıştır.kavga etme sakın içinde ki herşeyi söyleme fırsatın olmaz o zaman otur çayını kahvanide al önüne bi güzel aşağıla onları bunalıma sok.belli ki kompleksli ezik eğitimsiz insanlar.ahhh bana denk geleceklerdi ki.ama önce iş bul............sonra da eğlen..............

pardon arkadaslar coktandir ugramiyordum foruma. artik yurtdisinda yasiorum almanyada. nasil deistrcemi bilmiorum bilgilerimden

benim bildiğim avrupada dershane diye bişi yoktur
ayrıca türkiyede bir takım boşluklar olabilir ,uygulamada sorunlar olabilir ama avrupa da hangi kurum olursa olsun denetleme çok sıkıdır...????

simdi burda dershane die bisi yok bu sözün dogru. ama basarisiz örencilerin yardim aldigi, ders gördügü bi özel okul olarak gecerli. sizn ordaki dershane gibi degil biraz farkli ve sadece basarisiz örenciler icin. okullari bittikten ögleden sonra aksama kadr burda cocuklar

bnde öle edicem ya duruma göre bakacam o bna sert cikarsa bende agzima geleni diycem ama yok ikidebir laf sokyuorsa o zmn bend elaf sokmasini bilirim

daha dsiplinli ve düzenli bi iş bulsan canım orda eziliyosun ne sanıyor o şef ve karısı kendilerinii :1shok:
böyle sinir bozucu insanlara hiç tahamül edemiyorum

bnde öle edicem ya duruma göre bakacam o bna sert cikarsa bende agzima geleni diycem ama yok ikidebir laf sokyuorsa o zmn bend elaf sokmasini bilirim

aynen canımm bak zaten sen en iyisini biliyosunn:lepi:boşver haddini bilmeyenler hadiini bildirceksinn:lepi::lepi:

sana şu kadarını söyleyim herşeyi fırlatıp çıkmak çok kolay ben de öyle yaptım ama pişmanım.onların istediği oldu sonuçta. eğer işten çıkarılma durumunda elde edeceğin haklar varsa sakın bırakıp gitme.

yarin okulun yarismasi war, benimde bircok örencim yarisicak.... ve benden haric herkez davetli ...bana ise sadece brosürler (yarismanin ilani) verdi ve sunlari dagit heryere dedi.ne kadar assagilik insanlar war su dünyada ya.alsinda baslarina calsinlar

Son düzenleme:
seni niye dışlıyolarki gayet güzel derdini anlatıyosun geç karşılarına sorunlarını anlat patronuna boyun eyme sorunun ne olduğunu sor psikolojik baskıyla seni kendinin istifa etmeni sağlamaya çalışıyolar kanımca tazminat ödememk için hiçte yılma pasifte kalma dersanede temizlikçi yokmu onlara yaptır işini onlar seni pasif görmüş o yüzden eziyolar sen öğretmensin sadece öğretmenlik yap sınıfın düzenini sağla yapılması gereken işleride temizlikçilere yaptır güçlü durki ezilme kendinide ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…