Kullanmaya başlamadım daha ama Bebe Confort Loola aldım. Ben aldığımda satış yapılan mağazasında indirim vardı. Eve gelince denedim kullanımı kolay, katlanınca yer kaplamıyor. Şimdilik kutusunda bekliyor. Mağazada alışveriş yaparken yeni bebekleri olmuş bir aileden görüş almıştım. Memnun olduklarını söylemişlerdi.
hayırlı olsun canım güle güle büyütürsün inş bebeğini arabasında.
evet ben de bu markayı beğeniyorum mağazada özelliklerine baktık gayet mantıklı.
ama işte diğer markada aynı özelliklere sahip tercih etme konusunda kararsızım.
Chicco italyan malıymış, Bebe Confort Fransızmış doğru mu acaba?
hayırlı olsun canım güle güle büyütürsün inş bebeğini arabasında.
evet ben de bu markayı beğeniyorum mağazada özelliklerine baktık gayet mantıklı.
ama işte diğer markada aynı özelliklere sahip tercih etme konusunda kararsızım.
Chicco italyan malıymış, Bebe Confort Fransızmış doğru mu acaba?
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Bebe Confort Fransız Chicco'da İtalyan malı. Trio modelinin bir artısı bebe portunun olması. Onuda en fazla 6 ay kullanırsınız.
sonunda bebek arabasını aldım kızlar ve çok içime sindi.
chicco 2010 modeli,ismi şöyle geçiyor Living For Me,
önceki modeli Trio For Me idi.yani isim değiştirmişler ve ayrıca bir sürü de fonksiyon eklemişler.görüntüsü önceki modeline çok benziyor ama işlevleri bir hayli kullanışlı hale gelmiş.
kısacası bebe confort tercih etmemdeki sebepler çok kullanışlı olmasıydı ama chicco dan da vazgeçemiyordum fakat bebe conforta göre daha zordu takması çıkarması(anakucağını falan)
ama yeni modeli harika.
ben bebe portunu almayacaktım ama eşim onu da almış tam takım bir de bebek bakım çantası var yanında .
yani sonuç olarak henüz kullanmadık tabii ama çok içime sindi ve sizlerle de paylaşmak istedim...
araba alırken dikkat etmeniz gerekenler;
- hafif olmalı,7 kg nin üzerinde olmamalı,kapalı konumda tek elle taşınabilir olmalı.kucağınızda bebeğiniz ve çantası varken tek başınıza taşıyabiliyor olmalısınız
- tek elle açılabilir ve katlanabilir olmalı.kucağınızda bebeğiniz ve çantası varken tek başınıza açıp kapatabilmelisiniz.
- çift yönlü kullanılabilir olmalı.güneş yatay konumdayken hiç bir arabanın tentesi bebeğin yüzünü gölgelemeye yetmiyor,yazın sadece yüzünü gölgelemek de yeterli olmuyor,bebeği tamamen gölgeleyebilmek için arabanın ters yöndenden de kullanılabilir olması gerekiyor.
- sırt dayama kısmı 3 kademeli olmalı ve en son kademesinde tamamen yatabilir pozisyonda olmalı. dik pozisyon uyanıkken etrafı keşfedebilmesi için,ikinci pozisyon biraz daha büyüyüp kendi biberonunu tutmaya başladığında gezerken rahat süt içebilmesi için,üçüncü pozisyon ise rahat bir uyku için.
Kızlar şimdilik aklıma gelen bunlar,kızım 18 aylık ilk arabamız yaklaşık 10 - 12 kg civarıydı apartmanımızda asansör olmadığı için mümkün değil bebeğimle tek başıma dışarı çıkamıyordum çünkü arabayı taşıyamıyordum. şu an kullandığımız arabamızın tek eksiği çift yönlü olmayışı,kışın önemli değil de yazın çok kötü oluyor.
Çok güzel bir araba güle güle kullanın.
Günayder çok güzel bir puset almışsın...benim aldığım yerde chicconun liteway i vardı sadece ...bu tarz bir puset görseydim alabilirdim...sağlıkla kullansın bebeişin inşallah...
Günayder güle güle kullanın pusetinizi.
araba alırken dikkat etmeniz gerekenler;
- hafif olmalı,7 kg nin üzerinde olmamalı,kapalı konumda tek elle taşınabilir olmalı.kucağınızda bebeğiniz ve çantası varken tek başınıza taşıyabiliyor olmalısınız
- tek elle açılabilir ve katlanabilir olmalı.kucağınızda bebeğiniz ve çantası varken tek başınıza açıp kapatabilmelisiniz.
- çift yönlü kullanılabilir olmalı.güneş yatay konumdayken hiç bir arabanın tentesi bebeğin yüzünü gölgelemeye yetmiyor,yazın sadece yüzünü gölgelemek de yeterli olmuyor,bebeği tamamen gölgeleyebilmek için arabanın ters yöndenden de kullanılabilir olması gerekiyor.
- sırt dayama kısmı 3 kademeli olmalı ve en son kademesinde tamamen yatabilir pozisyonda olmalı. dik pozisyon uyanıkken etrafı keşfedebilmesi için,ikinci pozisyon biraz daha büyüyüp kendi biberonunu tutmaya başladığında gezerken rahat süt içebilmesi için,üçüncü pozisyon ise rahat bir uyku için.
Kızlar şimdilik aklıma gelen bunlar,kızım 18 aylık ilk arabamız yaklaşık 10 - 12 kg civarıydı apartmanımızda asansör olmadığı için mümkün değil bebeğimle tek başıma dışarı çıkamıyordum çünkü arabayı taşıyamıyordum. şu an kullandığımız arabamızın tek eksiği çift yönlü olmayışı,kışın önemli değil de yazın çok kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?