hangi bebek arabası???

aysfen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
19
0
36
Konya
arkadaşlar 45günlük bebeğim var ve bu güzel havaları kaçırmak istemiyoruz..dışarda biraz gezdirmek istiyorum ama çok zor oluyo..arabayı şimdiden alayım dedim bana şöyle kullanışlı bi marka ismi verebilirmisiniz...bazıları ağır olnaları bazıları hafif pratik olanları öneriyo...kullanlardan bilgi almak daha doğru olur sanırım

asıl önemli olan marka değil,eğer asansörünüz yoksa ya da merdiven kullanmak zorundaysanız hafif arabaları ve çift yönlü arabaları tercih edin.

ağır ve heybetli arabalara ne gerek var. çünkü heryere araba ile gidemiyorsunuz bagajda yer kaplamayan kullanışlı hafifi ve şık bi araba en mükemmeli ben 4 kişinin tavsiyesi üzerine chicco ct 05 evolutıon aldım 2aydır kullanıyorum bebeğim henuz 4aylık ve çok memnunuz bebeğimde coks evdi niçinde uyumaya bayılıyor evde bile kullanıyoruzz.

tavsiyeleriniz için tşk ederim arkadaşlar..
chiccoyu bende düşündüm ama çift yönlü değil sanırım dimi..bende ağır bişey istemiyorum ama çift yönlü kraftlarda ağırmış sanırım.hala karar veremedim.alıpta memnun kalmamaktan korkuyorum...
premax bebek taşıyıcısı almıştım hiç kullanamadım bununda aynı olmasını istemiyorum:çok üzgünüm:

Ben önce Bebe Confort Loola travel sistem aldım. Araba koltuğu da diğer ana oturma ünitesi de çift yönlü kullanılabiliyor. Manevra kabiliyeti çok yüksek, alışverişte çok eşya alıyor üstüne. Bebeğim çok güvenli ve rahat. Fakat ağırlığı 11 kg. Şimdi de ikinci puset almak zorunda kaldım. Oda Maclaren'in triumph modeli 5.2 kg., tek yönlü, manevra kabileyeti yüksek ama çok engebeli yollarda lastikleri küçük olduğu için takılıyor, tek yönlü, eşya filesi sadece 2 kg taşıyabiliyor, 3. aydan sonra kullanıma uygun, sadece iki pozisyonda oturabiliyor bebeğim. Eşimle çıkarken Bebe Confort yalnız çıkarken Maclaren kullanıyorum. Her pusetin muhakkak eksileri ve artıları olacaktır. Sizin için ne önemliyse ilk etapta onu göz önünde bulundurun.

bizm pusetimizin 2 kusuru var biri tek yönlü olması diğeride tentesi bana biraz kısa geldi ama sürüşü çok rahat tavsiye edebilirm ama inceleyin derim tek elle kapanıp acılabiliyor ve yine tek elle zorlanmdan tasınabiliyor.

Back
X