Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek arabası?

canım ben markaları çok iyi anlamadım hangisini öneriyorsun ve ortalama fiyatı nedir?

Süper yanıt çok teşekkürler :):)

evet canim bende oyle aldim. hatta sinekligini veriyorlar birde yaninda. sen daha iyi bilirsin canim. 3+1 aldiysan tuluma sonrada karar verip alabilirsin. ama aklina bulunsun bir bakman icin soyledim. Yer kapliyor dogru ama hangisi kaplamiyorki. benim kendi arabam kucuk olmasina ragmen sigiyor. ama o hani besik gibi olan varya ismini biliyorum tam onu kullanirken arka koltuga koyyuordum cunku bagaja birlikte sigmiyordu ama onada zaten 3 anca yatiyor sonra dar geliyor. Ben onu zaten kendi yatak odamda kullandim daha cok. 3 aydan sonra bebegimi kendi odasinda yatmaya basladi zaten. Baston aldim ama bu yaz tatile gidicegimiz icin aldim baston bebek arabasini..

baska sormak istedigin varsa seve seve cevaplarim sorun degil

bende bu iki model arasında kararsız kalmıştım
geçen gün chicco yu bizzat inceleme fırsatım oldu
açıkçası hoşuma da gitti
ama baston puset kısmının minderi bana ince gibi geldi
yani çocuk rahatsız olabilir otururken veya bizim extra minder koymamız gerekebilir

onun dışında wollex new york manhattan zaten aylardır takip ettiğim bir model
ama yanımlarımda hiç bu modeli kullanan veya satışını yapan bayi olmadığı için sadece internetten takip edebiliryorum
şuan için hala kararsızım
chiccoya yakın değilim ama wollex alamazsam chıcco liteway alacağım mecburen
birde sunny baby 700 ultima var ama wollex in yanında solda sıfır kalıyor

biz jokere baktık sineklikten bahsetmedi ama 3+1 de sadece port bebe yok oda gerekli bir şey değilmiş onun yerine pusetini biz daha yatan şeklinde alacağız hala bir türlü karar veremedik. Siz bir yere çıkarken tek başınıza rahat edebiliyormusunuz mesela arabayı katlarken bagaja koyarken nasıl oluyor zor mu bu arada bebği ne yapıyorunuz sizide sürekli soru yağmuruna tuttum kusuruma bakmayın iyi bir şey olsun ve uzunca süre kullanayım istiyorum onun içinde bu kadar titiz davranıyorum. Dünde eşimle birlikte bugaboo ya baktım bee3 modeline oda eşimin çok hoşuna gitti açıkcası ne yapcağımızı bilemedik ama ben stokke istiyorum ne yalan söyliyeyim. Stokkeyi aldıktan sonra da pişman olursam bu seferde eşim ben ağır dedim ama sen ısrarla bunu aldın der sürekli o yüzden size en ince datayına kadar soruyorum.

canim sineklik port bebe alirsan veriyorlar. Ben 3+1 de port bebe de var sanmistim. Yani ben kendim yalniz cikiyorum evet zor olmuyor bence. Cunku once bebegimi bebek koltuguna bagliyorum arabanin icine sonra bebek arabasini katlayip bagaja yerlestiryiorum. biraz agir ama zor degil. Zaten zamanla alisiyor insan. Yani bende stokke almadan once bugaboo baktim ama ne biliyim benimde icime sinmedi. Ya birde tercih meselesi canim. Bazisi bugaboo seviyor bazisi stokke. Ikiside guzel marka. Yani kotu bir araba almiyacagin kesin. Sadece tercih meselesi suan.

Soru sorabilirsin cekinme

yardımın için tekrar teşekkür ederim

port bebe 4+1 paketinde var ben port bebe almak istemiyorum 6 aydan sonra kullanılmıyormuş çünkü o yüzden almayacağım.

yardımın için tekrar teşekkür ederim

port bebe 4+1 paketinde var ben port bebe almak istemiyorum 6 aydan sonra kullanılmıyormuş çünkü o yüzden almayacağım.

evet canim port bebe hem kucuk dar hemde bebegin dumduz yatmaktan hoslanmiyor buyuyunce etrafa bakmak istiyorlar. port bebeyi cok kisa sure kullandik biz. 3-4 ay anca kullandik. Dedigim gibi ben ilk 3 ay bebegimi kendi yatak odamda yatirdim o zaman bebek arabasi ve port bebe kendi yatak odamda durdu. Sonra kizimi kendi odasinda yataginda yatmaya basladi. Ilk 3 ay biz fazla disari cikmadik yaz olmasina ragmen. cunku disari cikmak icin cok kucuktu. annemlere giderken falan rahat ediyordum. bebek arabasini port bebe ile oturma salonunda birakiyorduk kizimda orda uyuyordu yanimizda. devamli gozumun onunde oluyordu.

Eki Görüntüle 1307985 Eki Görüntüle 1307985 Eki Görüntüle 1307985

çok teşekkür ederim muhtemelen bende stokke alacağım ağır falan ama çok sağlam ve dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Alacağım seriside aşağıdakinden olacak

Bugaboo Bee'ye ne diyorsunuz? Ben de bu aralar aldım alacağım. Kiminle konuşsam en konforlu Bee diyor.

chicco lıteway plus kullanıyorum çok memnunum wollex çok istemiştim ama bunu aldım iyikide almışım tavsiye ederim çok hafif ve kullanımı rahat

bebeconfort elea bebek arabası almıştık biz.
Çok memnun kaldık.
Tavsiye ederim.

Valla nuna pepp tek gecerim hemilk aylar pusetle kullanabilirsiniz bir de araba olarak.çok pratik ve kullanımı kolay ayrıca 3 kademesi var oturma uyku yatak yatak kademesinde altını bile değiştirebilirsiniz yikanabilir ve terletmeyen bir kumaşı var

Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…