molfix bana kalın ve sert geldi, hemen pişik yaptı, elimdeki paketi bitiremedim. primanın israil malı olmasını da bi kenara koyun, çok da sızdırıyor. ben her kakada badisine kadar değiştirmek zorunda kaldım. canbebe eskiden gerçekten beş para etmez bi bezmiş ama geliştirmişler. çok yumuşak ve ince.reklam yapıyomuş gibi oldum ama ben gerçekten kalitesine şaşırdım, beklemiyordum.bir de anladığım kadarıyla bu bezler paketten pakete de değişiklik gösterebiliyor.
katılıyorum arkadaşım bende bu zamana kadar 2 bez kullandım önce primayla başladım sonra bi ara onu bulamadığım için molfix aldım içindekiler kısmına hep dikkat etmişimdir primada 4-5 tane kimyasal yazarken molfixte 2 tane yazıyordu bu dikkatimi çekmişti ama molfix bana sert gelince tekrar primaya geçtim aslında içim rahat değil israil malı onlardan herşey beklenir bilemiyorumkızlar okudugum kadarıyla nerdeyse herkes prima demiş ama primada bulunan kimyasal maddeler nerdeyse diğer bezlerin hiç birinde yok. bez alırken içindekiler bölümüne bi bakın isterseniz. bebeğim çok hassas cilde sahip ne zaman prima kullansam bebeğimin altı yara gibi pişik oluyor içerdiği kimyasallardan dolayı. pamuklu olan bezleri tercih edin derim ben
huggies çok iyi bence onu da deneyebilirsinkızlar bende prima kullandım10ay baktım pahalandı eee ikinciyede hamileyim tasarufa geçmek lazımdı molfix aldım oda prima gibi sızdırmıyo tavsiye ederim memnun kaldımayrıca pişikte olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?