- 29 Ocak 2010
- 240
- 32
- 118
- Konu Sahibi adanalxix ebru
Kızlar ben nıveanın hem vücuda hemde basa kulllanılan sampuanını aldım var mı aranızda kullanan ? nasl ıımı papatya özlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mustela diye bi marka var sadece eczanelerde fiyatı 38 tl 500 ml ama mükemmel bi ürün olduğunu biliyorum çok araştırdım.doktorum dalin önermedi içinde kimyasal fazlaymış.ya sebamed kullanın yada mustela en azından ilk 6 ay kadar.
Arkadaslar burdaki eve gelen özel hemsireler bebeklerimizi ilk alti ay sadece suyla temizlememiz gerektigini söylüyorlar yada 3 ay sana kalmis bir sey o... Cünkü bebislerimizin tenleri cok ama cok hassas ilk zamanlari vucuduna hic bir krem sampuan yada losyon gibi seylerin biraz zararli oldugunu söylüyorlar... Ben insallah dünyaya gelsinde bebegim hayirlisi ve sagliklisiyla ona 6 ay hic bir sekilde sampuan yada benzeri seyler kulllanmamayi düsünüyorum...
Kızlar ben nıveanın hem vücuda hemde basa kulllanılan sampuanını aldım var mı aranızda kullanan ? nasl ıımı papatya özlü
kızlae ben inş. yılbaşı gibi doguma gidicm bebegimn hazırlıklarını yapıyorum ama hangi şampuanı alacagıma karar veremedm johnsıs baby mi alsm yoksa komilinin zeytşnyaglısını mı ne dersiniz?