Doğuma Hazırlık Hangi bebek şampuanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar ben nıveanın hem vücuda hemde basa kulllanılan sampuanını aldım var mı aranızda kullanan ? nasl ıımı papatya özlü

Arkadaslar burdaki eve gelen özel hemsireler bebeklerimizi ilk alti ay sadece suyla temizlememiz gerektigini söylüyorlar yada 3 ay sana kalmis bir sey o... Cünkü bebislerimizin tenleri cok ama cok hassas ilk zamanlari vucuduna hic bir krem sampuan yada losyon gibi seylerin biraz zararli oldugunu söylüyorlar... Ben insallah dünyaya gelsinde bebegim hayirlisi ve sagliklisiyla ona 6 ay hic bir sekilde sampuan yada benzeri seyler kulllanmamayi düsünüyorum...

kızlar mustela diye bi marka var sadece eczanelerde fiyatı 38 tl 500 ml ama mükemmel bi ürün olduğunu biliyorum çok araştırdım.doktorum dalin önermedi içinde kimyasal fazlaymış.ya sebamed kullanın yada mustela en azından ilk 6 ay kadar.

FRANSADA HERKES MUSTELA KULLANIYOR.

Mustela için tikla
compo+2.jpg

muhakkak bunu oneririm. bende kullanicam

Son düzenleme:
Arkadaslar burdaki eve gelen özel hemsireler bebeklerimizi ilk alti ay sadece suyla temizlememiz gerektigini söylüyorlar yada 3 ay sana kalmis bir sey o... Cünkü bebislerimizin tenleri cok ama cok hassas ilk zamanlari vucuduna hic bir krem sampuan yada losyon gibi seylerin biraz zararli oldugunu söylüyorlar... Ben insallah dünyaya gelsinde bebegim hayirlisi ve sagliklisiyla ona 6 ay hic bir sekilde sampuan yada benzeri seyler kulllanmamayi düsünüyorum...

merhaba canim,bende almnyada yasiyorum ama bana hic öyle bisey söylemediler kismetse bende aralikin sonunda anne olucam.simdi ne yapmaliyim kullanmasam mi acaba:uhm:

Bende internetten sebamed in pişik kremi, şampuan ve bebe yağını sipariş verdim. çok kaliteli olduğunu duymuştum..

şampuan için bişi diyemiyeceğim ancak bebeğinizi ilk aylarda el yapımı zeytinyağı ile yağlayıp yaklaşık 1 saat kadar bekletince gerçekten bebiş acaip rahtlıyo bana kayınvcalidem demişti pek önem vermemiştim ama yapınca çok faydasını gördüm hem doğal denenebilir bence..............

bizde komili kullanıyoruz..hediye gelen bi dalin vardı ama bitirip hemen komiliye gectim tekrar..daha iyi bence çünkü

ben de nivea set aldım.aslında çoğu birbirinden farklı değil.çok fazla da kullanılmıyor.şampuan bir damla sadece.ilk doğduğunda haftada 4 gün sadece suyla iki yada üç sefer şampuanla bir damla yıkayın diyor çocuk doktorları.o da göbeği düştükten sonra dedi annem :))) ben hem anne sözü hem doktor tavsiyesi dinlyenlerdenim :)))

Benim esimeczaci, sebamed en uygunu diyor, ben de mustellanin mantikli oldugunu dusunuyorum cunku sadece bebek ve anne urunleri yapanbi marka ve eczanelerde satiliyor

ben butun urunlerını sebamed aldım şampuan-bebe yağı-vucut şampuanı-pişik kremi bakalım memnun kalıcakmıyız....

kızlae ben inş. yılbaşı gibi doguma gidicm bebegimn hazırlıklarını yapıyorum ama hangi şampuanı alacagıma karar veremedm johnsıs baby mi alsm yoksa komilinin zeytşnyaglısını mı ne dersiniz?

Canım Allah hayırlı doğum nasib etsin inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Ben heryerde herkese Avalon ürünlerini tavsiye ediyorum. Sertifikalı hamile ve bebek organik ürün grubu. Bende almanyadaki akrabalarım sayesinde tanıştım Avalonla ve çok memnun kaldım hala da kullanıyorum ve tavsiye ettiğim herkes de çok memnun kaldı.
Organik ürün kullanmak özellikle yeni doğanlar için çok önemli. Bebişlerimizin minik vücutlarına o zararlı kimyasalları sokmamak için bence organik ve doğal içerikli ama kesinlikle sertifikaya sahip ürün kullanmanı tavsiye ederim ama tabiki de son tercih senin .
Bu arada Avalon hamile ve bebek setleri kampanyayla %50 indirimle satılıyor bilgine sunarım :79:

ben ilk jhonson yeni doğanıyla başladım..şimdi jhonson bettime serisiyle devam ediyoruz...çok memnunum...cildinde hiç bi etki hissetmedim..aksine yumuşacık pamuk gibi oluyor..

bizim de halamız chicconun setini almıştı.ben de sebamedin setini aldım.artıksırayla kullanıcam.ama sebamedin iyi olduğunu düşünüyorum

johnson baby kullanıyorduk. sebemede başladık. kullananlar bebğin saçını gürleştirdiğini söylüyor. ben de yiğenimde şaqhit oldum saçlarının çoğaldığına...

Back
X