Doğuma Hazırlık hangi beşik daha güzel internettenmi yoksa direkt mağazadanmı almalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebegim61

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
82
0
16
Trabzon
oyun parkı alacağım ama istediğim renk burdaki mağazalarda çok nadir var rengi olsa modeli olmuyor internette her renk her model var bi internet sitesinden alsam sorun olurmu acaba? Hangisi güzel sizce..

Eklentiler

• $08[1].webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
2nci daha güzel kız sanırım bebeğin benimkide kız ben kırmızı oyun parkı aldım kullanan herkez çok memnun oldugunu söledi .inş memnun kalırız hayırlısıyla alalım kucaklarımıza

magazadan almak daha mantıklı eksik parçası olur bi sorun olur .aldıgın yere ulaşman daha kolay olur bence.

3.yü beğendim ben de.netten sipariş verdim park yatağımı yarın elime ulaşacak.güvenilir bi siteden,kullananların yorumlarını öz önünde bulunduracak alırsan bi sorun çıkacağını sanmıyorum.

fotoların üçü de güzel ama ben ahşap beşik tercih ettim. Bebişm park yatakta rahat edemezmiş gibi geldi bana. Ayrıca birebir görmek gerekiyormuş onu anladım mağazaları gezerken.

buradaki mağazalarda sadece 2. olana yani papettonunkine rastladım 3.modelde hoşuma gidiyor fakat buralarda bulamadım o yüzden internetten alayımmı diye düşündüm

hangi siteden sipariş verdin? Eline ulaştımı sağ salim bi sotun çıktımı?

Hepsiburada'dan aldım.dün geldi hiç bi sorun çıkmadı parçaları tamdı vesağlamdı.sadece kullanım kılavuzu yetersizdi.netten kurulum videosunu izleyerek kurduk çok basitmiş aslında:) ben memnun kaldım.e-bebek veya diğer özel alışveriş sitelerinden de alabilirsin düşünüyorsan.

kızlar herkese tşk ler beşiğimizi aldık 3.modeli araştırdık ve burdan bi mağazada bulduk internetten almaya gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…