<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="quarta" data-source="post: 30257477"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=30257477"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-30257477">quarta .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
"AYRILMAK İSTİYORUM AMA EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM" diye yazmışsınız,oğluma para göndersin,o parada benim de emeğim var,oğlumu kreşe gönderip çaşlışmak istiyorum dememişsiniz ki...siz doğru olduğunuzu ispatlamak için konu açmışsınız,yol gösterilmesi için değil ki...<br />
evet ist. da çocukla tek başına haytaa başlamak zor da ,siz konuya burdan girmemişsiniz..hoşunuz agitmeyen yorum olunca hemen döşeniyosunuz maşallah...<br />
muhakemesi size düşmez dediğiniz konuyu kk ya gelip açmasaydınız o zaman..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Evet ayrılmak ıstıyorum ayrılınca evımdede oturmak ıstıyorum ama uzun sure o evde degıl tabıkı bır sure o evde oturacagım onuda bır sure bekleyecegım bu surede bıze olan ılgısını alakasını arayıp sormasını takıp edecegım haa bu aradada işe girecegım tabıkı sadece onun parasıyla yetınmeyecegım bende calısacagım...actıgım konu farklı sızın ustune dustugunuz konu farklı .ben sıze calısayımmı calısmayayımmı dıye sormamısım arkadasım zaten bu kadarını kkya açmam bukadarını benden baska kımse bılemez...benım sorum yardım ıstedıgım konu sızce ne yapmalıyım babamlada anlasamıyorum oglumun babasıda bu sekıl yurtdısına gıtmek ıstıyor ...ama sız calısmaya usenıyorsunuz oh ne ala memleket tek cocuk sızın cocugunuzmu gıbı yorumlarda bulunmussunuz.Ben size oğlumu kreşe gondremem felan demedım zaten bunuda nerden cıkardınız .kendıkendınıze yazmayın lütfen .Bu dunyada sayısı okadar cokkı yurtdısına hatta sehırdısına gıdıpte çoluğuna çocuguna karısına para gonderen erkekler ve çalışmayıpta kocasının gonderdıgı parayla yasayan kactane cocuguna bakan kadınlar var ,ozaman bu kadınlar sızın gozunuzde asalak bi işe yaramaz hanı sızler dıyorsunuz ya HUZURUNU BOZMAYAN KADIN ...bence sızın yazdıgınızdan bu cıkıyor ..yazıkyazık... ve de sız cocugunuz 3 aylıkken calısmıs olabılırsınız herkes de sızın gıbı cocugu cok kucukken calısmak zorunda degıl ....hem olsa bıle durumunuz farklıdır,,evliliğiniz,yaşam tarzınız,hayata olan guvenınız,,gecmıste yasadıklarınız,ailenızın sıze olan destegi,psikolojik durumunuz,insanlara olan guvenınız vs vs..ben neler yasadım sız neler bılıyorsunuzkı yasım 27 ama yasamadıgım gormedıgım seylerı yasadım ben ...daha bebegımın ılk gununde hastanede yerımden kalkamadım dıye eşimin bana bagırması sonucu gecırdııgm kriz sonrasında daha 3 gunluk lohusayken ustume yurumesi felan...siz nıkahınızın bıle olmadıgı bı adamla aynı evde yasadınızmı,ustelık nıkahını ver en gec 15 gun sonra evlenıcez tekrar dedıgı halde 3 yıl gecmesıne ragmen henuz nıkahsızsınız,ustunuze buyuk ıftıralar atıltımı eşinizin yengesi ve abisi tarafından üstelik abıcım ablacım dıyorsun elustunde tutuyorsun ama sana ıftıra atıyorlar ve sana saldırıyorlar ölümden donuyorsun..ve eşinizin batıl inançları var evin içinde tuhaftuhf hareketlerine şahit oluyorsunuz size karşı yaptıgı seyler... çok tuhaf ve buna komsuların bıle tanık oluyor ?eşini nette igrenç insanlarla yazışmalar yaparken yakalıyorsun ve senide katıyor bunlara daha dogrusu katmak ıstıyor..bu nasıl bır eştir diyorsun psikolojin darmaduman ..vee daha bırcok sey..eşimin para gondermesını usenıpte calısmak ıstemedıgım ıcın ıstedıgımı ne bılyorsunuz da boyle konusuyorsunuz nıyetım belkı ona ceza vermek belkı baska bısey ...forumlarda boyle yazısırken ınsanlar neler yasadklarını detayıyla yazmaz yazamaz .. olabıldıgınce konuyu az oz anlasılabılır bı sekılde anlatır ve mimikleri refleksleri bunları bellı edemezzsın telefonla konusurken bıle bu cok zordur ..işte demek ıstedıgım boylesıne anlasılması zor bı yerde lafları cımbızlayıp ınsanların nedemek ıstedıgını tam olarak anlamadan dınlemeden boooooyle kolay yargılamayn lutfen buu cook buyuk gunahtır....</div>