• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi birini anlatsam :(

Geleceğini bu adama bağlama.
O orada hayatını yaşayacak, sende burada evladınla baba evinde ömür tüketip,
Sana koca, oğluna baba olmayan birini bekleyip gençliğini tüketeceksin.
Hem de sevmediğin birini.
Hiç tehditlere papuç bırakma, velayeti alamaz, bir haltta edemez.
Ver çocuğunu kreşe , zaten sosoyal gelişimi için kreşe gitmeli, yaşı müsait.
gir işe çalış arkadaşım.
Vicdanı varsa sana olmasa bile oğluna gönderir para.
hiç eyvallahın olmasın, onun sana uygun gördüğü hayatı değil,
kendi istediğin hayatı yaşa.
Bunun için çabala, tırmala.

Seviyor olsaydın,yalnız gönderme sen de git derdim.
Ama zaten evliliğiniz ve duygularınız bitmiş.

Bence gönder gitsin.Hatta hıhı annemde beklerim deyip postala.
Gidince nasılsa kendi de burayı unutacak.
Gittikten sonra böyle olmuyor,sana elveda dersin.

Boşanma sorunun yok,velayet sorunun yok.
Çocukla tehdit ediyor ama gidince pek umurunda olacağını sanmıyorum.
Çocuğu alıp götürmek istese bile kime baktıracak zaten.

Ben olsam nafakayı filan düşünmem,bir an önce iş bulmaya bakarım.

Bence eşin bir şeyler çeviriyor.
Yurt dışında sanki iş çok:)
Biz bile zor buluyoruz, ayrıca artık polanyalıları daha çok işçi diye alıyorlar.
Çünkü, onlar çok ucuza çalışıyor:34:

Sen eşini daha önce, bir başkası ile msjlaşırken yakalamışsin, bu beni düşündürdü diye bilirim.
Bence herşeye hazırlıklı olun ve kendinize acil bir iş bulun.

adam sizden vazgeçmiş bileeee ne demek sen git 3.5 ay ailenın evınde kal afedersınde k.....mi bırakıyormuş oraya :47:

siz bence çocugunuza bakacak birini bulup işe girin ev kendı evınızmı şuan kendı ailenızlemı yaşıyorsunuz ??

Önce iş bul eşin seni terk edeceğe benziyor sonra kendı hayatını kur
Işler vahım çünkü cinsellik yok aranızda

nerden tutsanız elinizde kalır.
evli değilsiniz
sevip sevilmiyorsunuz
gitmesine izin vermiyorsunuz
kusura bakmayında ne istediğinizi anlamıyorum.
insanın evinde mutsuzca yaşıyorsa o ev diye diretmesi anlamsız değil mi?
gidin bi iş bulun çocuğunuzu da bi tanıdığınıza böyle daha mutlu olursunuz en azında evladınızla mutlu olduğunuz bi yuvanız olur

Ben de anlayamadim. Aranizda manevi olarak hicbirsey yok. Bosanmissiniz da.. Niye herkes kendi yoluna gitmiyor?
Sizin karsinizdaki kisiyi bir yere gondermeme gibi bir hakkiniz yok ki, onun size ordan bakmak gibi bir mecburiyeti de yok. Evli degilsiniz sonucta, mahkemeyle kazanilmis nafaka hakkiniz yoksa bosa ugrasiyorsunuz. Yani, konunun amaci nedir, sizin isteginiz nedir ben anlamadim. Evden ayrilabilir, belki ulkeden de ayrilabilir. O resmi olarak bekar bir adam, size bagli degil ki. Siz de ister kendi evinizde kalirsiniz, ister kendi ailenizde.

zaten 2 yıl once benden nıkahımı vermm ıcın yalvardıgında hatta kıyametler kopardıgında cocucugumun velayetını bana vermesı sartıyla bosanırım demıstım velayet bende..bı problem yok ama dayılık yapıyor cocugu alırmıs felan ....

nereye alıyor çocuğu çok pardon? amerikaya almazlar canım o bebeği öyle. gidip orda bildiğin yaşıyor ve sağlam geliri olması lazım. çocuğu ile gidemez. bak üniversite mezunusun. bir mesleğin varmış. artı mesleğin olmasa bile çocuğunu kreşe, komşuya bırak. eğer istersen ayrılmayı bulaşıkçılık da yaparsın, ev temizliği de kendi alanında bir iş bulup belini doğrultana kadar. kreşe paran yoksa bir tanıdığın ile anlaş iş bulduktan sonra bir süre o baksın ay sonunda ona bir miktar para ver. durumunu da anlat tabi. ne kadınlar biliyorum iki çocuk kucağında koca gitmiş ortada yok. bırak bu pisliği defolsun gitsin. amerikaya gidince bill gates olacak sanki. gidip saati 8 dolardan iş bulur ya da bulamaz. bulunmaz hint kumaşı değil eşin. boşanmışsın da zaten. hiçbir hak iddia edemez. sen istemezsen evini dahi bulamaz. sen de huzurla büyütürsün çocuğunu. bu gücü kendinde bulmak çok zor. ama bunu yaptığında kendini çok iyi hissedeceksin ve bu eski anılara hıh deyip güleceksin.

Merhaba arkadaslar.....
esımle yaklasık 6 yıllık bır evlılıgıımz var ve 3bucuk yasında bır oglumuz...onun yurtdısı sevdası hıc bıtmedı gıtmek ıstıyor fakat ben gıtmek ıstemıyorm ...dogrusu once kendısı gıdecek yapabılırse bızı goturecek ama ben bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum daha once guvenımı cok kırdı yabancı bır kızla mesjlarını yakalamıstım ve daha bırcoksey... sonrasındada yurtdısına gıttı zaten 1 ay kadar kaldı geldı sımdı tekrar gıdecegım dıyor mutlu degılız zaten sevmıyorum onu oda benı sanıyorum ama bılemem yınede.nıkahımız bıle yok 2 sene once abd ye ogrencı olarak gıdebılmesı ıcın bosanmıstık ama ayrılmadık tabii sadece formaliteydi..aramızda hıcbısey yok cınsellık bıle yok dıyebılırım...cook sey yasadık ama hepsını yazarsam forum dolar herhalde...aslında benım sızlere danısmak ıstedıgım farklı bır konu ...ona yurtdısına gıt ben evımde cocugumla kalırım bana zamanzaman para gondereceksın dedım kabul etmedı neymıs ben annemlerde kalacakmısım bıze onlar bakacakmıs oda abd ye gıdeckmıs ohh ne ala...kabul etmedım bu sefer annenlere gıt 3 5 ay kal ben borclarımı bıtıreyım sonra abd gıdeyım dıyor...ayrılmak ıstıyorum ama evımde oturmak ıstıyorum cunku babamlada yasayamam oda anneme sureklı ıhanet edıyordu ve ben hep duyuyordum bıyerlerden ve goruyorum maillerini felan onunla da kavga ettım anneme nasıl yaparsın bunu dıye ustume yurudu buyuk kavga ettık esımle mutlu olmadıgımı ve ayrılacagımı kendısıylede yasamak ıstemeyıp basımın caresıne bakacagımı soyledım 1 aydır aynı evın ıcınde konusmuyoruz...sımdı nasıl ben dıyeyımkı ayrlıyorum bana yardım et....ayrılmak ıstıyorum ama kendım cocugumla yasamak ıstıyorum...meslegım var bankacıyım ama 5 yıldır calısımıyorum ...ve oglum cok kucuk ne yapacagım ben .....:(

Canim sakin ama sakin onu gonderme

Benim babamin kuzeninin esi boyle amerikaya diye gitti adamdan yillarca haber alamadilar. Sonra bi gun hic bisey olmamis gibi cikti geldi

Ama kadinda bosadi tabi onu geldiginde.. Bi de anlamadigim bende yurt disinda yasiyorum ama biz cok calisiyoruz gecinmek icin, sizin

esiniz acaba ne zannediyor ABD acicak kollarini ona buyur sana en guzel meslegi sunucam mi dicek tovbe tovbe..

Sevmiyorsan ugrasma gitsin ne hali varsa gorsun ama evliligini yurutmek istiyorsanda gonderme derim ben

siz zaten evli değilsiniz ki canım mesleğinde varmış bence bir an önce iş bulup çalışmaya başla evini ayır kendi hayatına bak
o adamda bırak nereye gidiyorsa gitsin ne yaparsa yapsın:19:

çok küçük dediğiniz çocuk 3,5 yaşında mı?? maallah bir tek sizinki kıymetli zaten,ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp işe başladım..
siz diyosunuz ki,adam giderse gitsin bana para göndersin ben de çocuğumla mis gibi yalnız evimde yaşayayaım çalışmdan oturayım..ne ala memleket...
bazen erkeklere hak vermiyo değilim şu para konusunda..
adamın gitme olayı farklı bir konu da gidene gitme denmez zaten ne aşk kalmış ne evlilk boşanma da olmuş hala neyin derdindesiniz ki.. gerçi yukarda da yazdım ama....

çok küçük dediğiniz çocuk 3,5 yaşında mı?? maallah bir tek sizinki kıymetli zaten,ben oğlumu 3 aylıkken bırakıp işe başladım..
siz diyosunuz ki,adam giderse gitsin bana para göndersin ben de çocuğumla mis gibi yalnız evimde yaşayayaım çalışmdan oturayım..ne ala memleket...
adamın gitme olayı farklı bir konu da gidene gitme denmez zaten ne aşk kalmış ne evlilk boşanma da olmuş hala neyin derdindesiniz ki.. gerçi yukarda da yazdım ama....

Tam olarak durum bu galiba.
Adam uzakta olsun para yollasın ki konu sahibi huzurunu bozup çalışmasın.

Tam olarak durum bu galiba.
Adam uzakta olsun para yollasın ki konu sahibi huzurunu bozup çalışmasın.

ben yukarıdaki yazılarımda sadece onun gonderdıgı parayla hayatımı devam ettırecegım dıye bırsey yazmısmıyım ..aynı zamanda çalısacgımda ..helede sevmedıgım bır adamın gonderdıgı parayı yıyerek hayatını surdurecek kadar gurursuz degılım merak etmeyın...hem yesem bıle bukadarı hakkım degılmı sızce ?Beyfendi ben yurtdısına gıdersem 10 15 mılyar kazanacgım dıyor eee bı zahmet ozaman cocugunada gonderecek o paradan zaten bununda sozunu verıyor .adam zaten sızıde alacagım yanıma dıyor bende ona dıyorumkı madem okadar kolayy bızı gotrmek yerıne para gonder...hadi gondermedı ozaman dusunurum benım amacım zaten onu basımdan bı an once defedıp cocugumuda krese verıp çalısmak... ben onunla ne zorluklar ne manevı ne maddı zorluklar yasadım bu kadarı hakkım degılmı yanı. çalışmayıda seven bır ınsanım ben neden kacayım calısmaktn sadece ıstanbul gıbı buyuk bır sehırde kucuk bır erkek cocuguyla hayata yenıden baslamak zorunda kalmak pat dıye adım atılacak bı olay degıl .. yasamadan bılmeden oyle atıp tutmayın.Ben çalısmayı ısterim veya ıstemem bunun muhakemesi size düşmez.bence konuyu anlayamıyorsunz sız yorumda yapmayın bence..Yahu ne tuhaf bı konu actık herkes haklısın soyle yap boyle yap derken sonunda bıkac kısı gelıp adamı haklı cıkarır ve senı yargılar ....Allah kımseyı zor duruma dusurmesın şuna bak nette bıle ustune gelıyor bazı tipler sen yardım ıcın fıkır ıcın bı konu acarsın hemen adın tembele cıkar bılmem neye çıkar emin olmadan bu derece gunahı alınmaz bır ınsanın yazık ya valla cok yazık ....

Son düzenleme:
ben yukarıdaki yazılarımda sadece onun gonderdıgı parayla hayatımı devam ettırecegım dıye bırsey yazmısmıyım ..aynı zamanda çalısacgımda ..helede sevmedıgım bır adamın gonderdıgı parayı yıyerek hayatını surdurecek kadar gurursuz degılım merak etmeyın...hem yesem bıle bukadarı hakkım degılmı sızce ?Beyfendi ben yurtdısına gıdersem 10 15 mılyar kazanacgım dıyor eee bı zahmet ozaman cocugunada gonderecek o paradan zaten bununda sozunu verıyor .adam zaten sızıde alacagım yanıma dıyor bende ona dıyorumkı madem okadar kolayy bızı gotrmek yerıne para gonder...hadi gondermedı ozaman dusunurum benım amacım zaten onu basımdan bı an once defedıp cocugumuda krese verıp çalısmak... ben onunla ne zorluklar ne manevı ne maddı zorluklar yasadım bu kadarı hakkım degılmı yanı. çalışmayıda seven bır ınsanım ben neden kacayım calısmaktn sadece ıstanbul gıbı buyuk bır sehırde kucuk bır erkek cocuguyla hayata yenıden baslamak zorunda kalmak pat dıye adım atılacak bı olay degıl .. yasamadan bılmeden oyle atıp tutmayın.Ben çalısmayı ısterim veya ıstemem bunun muhakemesi size düşmez.bence konuyu anlayamıyorsunz sız yorumda yapmayın bence..Yahu ne tuhaf bı konu actık herkes haklısın soyle yap boyle yap derken sonunda bıkac kısı gelıp adamı haklı cıkarır ve senı yargılar ....Allah kımseyı zor duruma dusurmesın şuna bak nette bıle ustune gelıyor bazı tipler sen yardım ıcın fıkır ıcın bı konu acarsın hemen adın tembele cıkar bılmem neye çıkar emin olmadan bu derece gunahı alınmaz bır ınsanın yazık ya valla cok yazık ....

"AYRILMAK İSTİYORUM AMA EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM" diye yazmışsınız,oğluma para göndersin,o parada benim de emeğim var,oğlumu kreşe gönderip çaşlışmak istiyorum dememişsiniz ki...siz doğru olduğunuzu ispatlamak için konu açmışsınız,yol gösterilmesi için değil ki...
evet ist. da çocukla tek başına haytaa başlamak zor da ,siz konuya burdan girmemişsiniz..hoşunuz agitmeyen yorum olunca hemen döşeniyosunuz maşallah...
muhakemesi size düşmez dediğiniz konuyu kk ya gelip açmasaydınız o zaman..

"AYRILMAK İSTİYORUM AMA EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM" diye yazmışsınız,oğluma para göndersin,o parada benim de emeğim var,oğlumu kreşe gönderip çaşlışmak istiyorum dememişsiniz ki...siz doğru olduğunuzu ispatlamak için konu açmışsınız,yol gösterilmesi için değil ki...
evet ist. da çocukla tek başına haytaa başlamak zor da ,siz konuya burdan girmemişsiniz..hoşunuz agitmeyen yorum olunca hemen döşeniyosunuz maşallah...
muhakemesi size düşmez dediğiniz konuyu kk ya gelip açmasaydınız o zaman..

Evet ayrılmak ıstıyorum ayrılınca evımdede oturmak ıstıyorum ama uzun sure o evde degıl tabıkı bır sure o evde oturacagım onuda bır sure bekleyecegım bu surede bıze olan ılgısını alakasını arayıp sormasını takıp edecegım haa bu aradada işe girecegım tabıkı sadece onun parasıyla yetınmeyecegım bende calısacagım...actıgım konu farklı sızın ustune dustugunuz konu farklı .ben sıze calısayımmı calısmayayımmı dıye sormamısım arkadasım zaten bu kadarını kkya açmam bukadarını benden baska kımse bılemez...benım sorum yardım ıstedıgım konu sızce ne yapmalıyım babamlada anlasamıyorum oglumun babasıda bu sekıl yurtdısına gıtmek ıstıyor ...ama sız calısmaya usenıyorsunuz oh ne ala memleket tek cocuk sızın cocugunuzmu gıbı yorumlarda bulunmussunuz.Ben size oğlumu kreşe gondremem felan demedım zaten bunuda nerden cıkardınız .kendıkendınıze yazmayın lütfen .Bu dunyada sayısı okadar cokkı yurtdısına hatta sehırdısına gıdıpte çoluğuna çocuguna karısına para gonderen erkekler ve çalışmayıpta kocasının gonderdıgı parayla yasayan kactane cocuguna bakan kadınlar var ,ozaman bu kadınlar sızın gozunuzde asalak bi işe yaramaz hanı sızler dıyorsunuz ya HUZURUNU BOZMAYAN KADIN ...bence sızın yazdıgınızdan bu cıkıyor ..yazıkyazık... ve de sız cocugunuz 3 aylıkken calısmıs olabılırsınız herkes de sızın gıbı cocugu cok kucukken calısmak zorunda degıl ....hem olsa bıle durumunuz farklıdır,,evliliğiniz,yaşam tarzınız,hayata olan guvenınız,,gecmıste yasadıklarınız,ailenızın sıze olan destegi,psikolojik durumunuz,insanlara olan guvenınız vs vs..ben neler yasadım sız neler bılıyorsunuzkı yasım 27 ama yasamadıgım gormedıgım seylerı yasadım ben ...daha bebegımın ılk gununde hastanede yerımden kalkamadım dıye eşimin bana bagırması sonucu gecırdııgm kriz sonrasında daha 3 gunluk lohusayken ustume yurumesi felan...siz nıkahınızın bıle olmadıgı bı adamla aynı evde yasadınızmı,ustelık nıkahını ver en gec 15 gun sonra evlenıcez tekrar dedıgı halde 3 yıl gecmesıne ragmen henuz nıkahsızsınız,ustunuze buyuk ıftıralar atıltımı eşinizin yengesi ve abisi tarafından üstelik abıcım ablacım dıyorsun elustunde tutuyorsun ama sana ıftıra atıyorlar ve sana saldırıyorlar ölümden donuyorsun..ve eşinizin batıl inançları var evin içinde tuhaftuhf hareketlerine şahit oluyorsunuz size karşı yaptıgı seyler... çok tuhaf ve buna komsuların bıle tanık oluyor ?eşini nette igrenç insanlarla yazışmalar yaparken yakalıyorsun ve senide katıyor bunlara daha dogrusu katmak ıstıyor..bu nasıl bır eştir diyorsun psikolojin darmaduman ..vee daha bırcok sey..eşimin para gondermesını usenıpte calısmak ıstemedıgım ıcın ıstedıgımı ne bılyorsunuz da boyle konusuyorsunuz nıyetım belkı ona ceza vermek belkı baska bısey ...forumlarda boyle yazısırken ınsanlar neler yasadklarını detayıyla yazmaz yazamaz .. olabıldıgınce konuyu az oz anlasılabılır bı sekılde anlatır ve mimikleri refleksleri bunları bellı edemezzsın telefonla konusurken bıle bu cok zordur ..işte demek ıstedıgım boylesıne anlasılması zor bı yerde lafları cımbızlayıp ınsanların nedemek ıstedıgını tam olarak anlamadan dınlemeden boooooyle kolay yargılamayn lutfen buu cook buyuk gunahtır....

Son düzenleme:

geçen gün müge anlıyı izliyordum. arada bakıyorum.bir adam gelmiş babayı arıyor. abd ye çalışmaya gitmiş. aynı nedenle eşinden ayrılmış baba. aynı sizin gibi. 3 çocuğu var. gidip para yollayacağım demiş. sene 1989. sene 2013..
çocuklar gelmiş babayı arııyorlar tv da...
adam 3 ayda bir telefon edip geleceğim , 2 ay sonra ordayım diyormuş.
ayrıca o günden bugüne 5 krş yollamamış.
2 ay sonra oradayım diye diye bekletmiş bunları.
anne hala evlenmemiş bekliyormuş..
neyse adamı buldular ,abd deki türkler sayesinde.
adam bağlandı.
ne dedi biliyormuunuz. :ssz:
2 ay sonra geleceğim :1:
yeşil kartımı almayı bekliyorum. gelirsem alamam:27:
buyrun geleceğiniz.
karar sizin:ssz:

Son düzenleme:
geçen gün müge anlıyı izliyordum. arada bakıyorum.bir adam gelmiş babayı arıyor. abd ye çalışmaya gitmiş. aynı nedenle eşinden ayrılmış baba. aynı sizin gibi. 3 çocuğu var. gidip para yollayacağım demiş. sene 1989. sene 2013..
çocuklar gelmiş babayı arııyorlar tv da...
adam 3 ayda bir telefon edip geleceğim , 2 ay sonra ordayım diyormuş.
ayrıca o günden bugüne 5 krş yollamamış.
2 ay sonra oradayım diye diye bekletmiş bunları.
anne hala evlenmemiş bekliyormuş..
neyse adamı buldular ,abd deki türkler sayesinde.
adam bağlandı.
ne dedi biliyormuunuz. :ssz:
2 ay sonra geleceğim :1:
yeşil kartımı almayı bekliyorum. gelirsem alamam:27:
buyrun geleceğiniz.
karar sizin:ssz:

bı hata var arkadasım ben cocugum 3 bucuk yasında demıstım 3 çocugum var dememıstım..evet arkadasım haklısın gıttımı gelmeyecıgını ben zaten bılıyorum...aslında daha once gıttı gerı gelmıstı ama bu sefer gelmesını ben ıstemeyecgım zaten cunku o sekılde daha rahat edecegım yoksa baska turlu Turkıyede olursa cocugumun velayetını alma konusunda sıkıntı cıkarır bılıyorum.....

bı hata var arkadasım ben cocugum 3 bucuk yasında demıstım 3 çocugum var dememıstım..evet arkadasım haklısın gıttımı gelmeyecıgını ben zaten bılıyorum...aslında daha once gıttı gerı gelmıstı ama bu sefer gelmesını ben ıstemeyecgım zaten cunku o sekılde daha rahat edecegım yoksa baska turlu Turkıyede olursa cocugumun velayetını alma konusunda sıkıntı cıkarır bılıyorum.....

yok ben o tv daki adamın 3 çocuğunun olduğunu söyledim. sizin tek, biliyorum.
yani giderse ne para bekleyin nede onu.
maalesef bu yönüde düşünün. kendi hayatınızı kurmaya bakın. o olayda 1989 dan beri bekleyen anneye çok üzüldüm. kadın hala bekliyormuş. çocuklar büyümüş. evlenmiş adam hala gelecek. o kadın o 3 çocuğu kendi büyütmüş. adam hiç para yollamamış çünkü.
sizde anlamışsınız onun gelmeyeceğini. evet,bir an evvel iş aramak için harekete geçin. çünkü belli sonu maalesef.

Son düzenleme:
adam evlenmiş çoluk çocuğa karışmış aklı ergenlikte kalmış ergenken vardı bu hayaller

bu adamdan kocalık babalık beklenmez eminim amerıkaya gıttığınde 5 kuruş yollmaz zaten nası kazancak kendı karnını doyursa yeter

yazıkya böyle ınsanlar çocuk sahıbı olmasın

Çok güzel bir noktaya parmak bastın, benim erkek kardeşim 17 yaşında, onun hayali amerika ve hollandaya gitmek, çalışmak değil gezmek, eğlenmek. Ergen deyip geçiyorum.. :27:

Son düzenleme:
Back
X