Hangi burcum ben kızlarrr

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
Merhaba arkadaşlar
23 Temmuz dogumluyum ama asla ama asla aslan ozellikleri taşımıyorum. Kopyala yapıştır yengeçburcu ozellikleri tasiyorum
Nedir bu yaaa
Akşam 1
21.30 civarı dogmuşum
Astrolojiye ilgili arkadaslar lutfen buraya

Bende 23 temmuz aslan burcunu çok severim ama bazı özelliklerini bende taşımam tam değişim aralığı olduğu için galiba muallakta kaliyoruz biz bunu bende hep düşünürüm

Güneş Aslan Burcunda
Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin. Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik
....
Mesela bunlarin hicbiri yok bende empati duygum aşırı yuksektir ve de cok merhametli ,aşırı hayvanseverim. Lider olmayı sevmem,cok romantik ,duygu aşk kadınıyım gercek aşkı 34 yasimda buldum ehehehe. Eskiler odundu
Aşık oldugum adam akrep ,aşırı iyi anlasıylruz bu nOrmal.mi ehehehe
Bu astrolojiye cok merakli olmadim hicbir zaman ama bu sene merak saldım

Diğer gezegenlerdeki burçlarınıza bakmadınız mı? :)

Aslan burcunu gerçekten burada yazılanlardan ibaret mi sanıyorsunuz

Fala inanma falsız da kalma diyenlerdenim. Yay burcuyum ve neredeyse tüm özellikleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…