Hangi burcum ben kızlarrr

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
Merhaba arkadaşlar
23 Temmuz dogumluyum ama asla ama asla aslan ozellikleri taşımıyorum. Kopyala yapıştır yengeçburcu ozellikleri tasiyorum
Nedir bu yaaa
Akşam 1
21.30 civarı dogmuşum
Astrolojiye ilgili arkadaslar lutfen😊 buraya

Merhaba arkadaşlar
23 Temmuz dogumluyum ama asla ama asla aslan ozellikleri taşımıyorum. Kopyala yapıştır yengeçburcu ozellikleri tasiyorum
Nedir bu yaaa
Akşam 1
21.30 civarı dogmuşum
Astrolojiye ilgili arkadaslar lutfen😊 buraya
Bende 23 temmuz🤗 aslan burcunu çok severim ama bazı özelliklerini bende taşımam 😄 tam değişim aralığı olduğu için galiba muallakta kaliyoruz biz🤔 bunu bende hep düşünürüm 😎

Güneş Aslan Burcunda
Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin. Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik
....
Mesela bunlarin hicbiri yok bende 😊 empati duygum aşırı yuksektir ve de cok merhametli ,aşırı hayvanseverim. Lider olmayı sevmem,cok romantik ,duygu aşk kadınıyım🤪 gercek aşkı 34 yasimda buldum ehehehe. Eskiler odundu
Aşık oldugum adam akrep ,aşırı iyi anlasıylruz bu nOrmal.mi ehehehe
Bu astrolojiye cok merakli olmadim hicbir zaman ama bu sene merak saldım😊

Güneş Aslan Burcunda
Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin. Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik
....
Mesela bunlarin hicbiri yok bende 😊 empati duygum aşırı yuksektir ve de cok merhametli ,aşırı hayvanseverim. Lider olmayı sevmem,cok romantik ,duygu aşk kadınıyım🤪 gercek aşkı 34 yasimda buldum ehehehe. Eskiler odundu
Diğer gezegenlerdeki burçlarınıza bakmadınız mı? :)

Güneş Aslan Burcunda
....
Aslan burcunu gerçekten burada yazılanlardan ibaret mi sanıyorsunuz😁

Fala inanma falsız da kalma diyenlerdenim. Yay burcuyum ve neredeyse tüm özellikleri var...

Back
X